Czerwcowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitaj lunadelrospo gratulacje. dopisze do listy jak bede w donku.
Melduje sie po wizycie. Wsztstkie wyniki badan sa dobre. Udalo sie zrobic usg. Moj bąbelek ma juz 19mm I jest cuuuudownyAnnielove, mamaNika, krysiak, Helenucha Klucha, Wiaterek, Abra, Kawokado, Agatka86, Pati_89, xpaulinax, Sapphire, Clara, Paula222, gaja13, Zołzi, Morwa, mia6 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKourtney wrote:Witaj lunadelrospo gratulacje. dopisze do listy jak bede w donku.
Melduje sie po wizycie. Wsztstkie wyniki badan sa dobre. Udalo sie zrobic usg. Moj bąbelek ma juz 19mm I jest cuuuudownyKourtney lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnnielove wrote:Kourtney masz focie?
Annielove, Kawokado lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKourtney wrote:Niestety nie dostalam dzisiaj fotki ale u tak sie bardzo ciesze ze mi zrobil to usg no i nie zalozyl mi karty ciazy bo powiedzialam ze zdecydowalam sie jednak na innego ginekologa.
No to gratuluję, niech maleństwo zdrowo rośnieKourtney lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
hejka dalej nie mam okresu juz 4 dzien po spodziewanej miesiaczce, rano byłam zrobic betę kurde ale sie denerwuje od tego zależy czy w tym cyklu sie nam udało, czy kolejny raz będzie trzeba próbować, nie cierpię tych chwil niecierpliwości, może jeszcze z 4 godz i będzie coś wiadomo , trzymajcie kciuki dziewczynki ...
Helenucha Klucha, Kourtney lubią tę wiadomość
monia87 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny