Czerwcowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymmarzenak wrote:mam takie pytanko, będzie kupować ubranka dla malucha w second handach?
Annielove lubi tę wiadomość
-
Pati_89 wrote:Ja chyba tak choc sama nigdy nic tam nie kupiłam chce też poszukać czegoś dla siebie bo te ciążowe ubrania sa dwa razy droższe jak normalne
No własnie ceny ubrań są kosmiczne, wiec w sh musze poszukać spodni ciążowych:) a dla malucha też zamierzam kupować tam ubranka, choc wiem, że jest wiele przeciwniczek. -
Kourtney wrote:ja nie planuje, bo sama tam nie kupuje. Szkoda mi czasu na buszowanie w tylu ciuszkach zeby wybrac najlepsze. Wole isc do normalnego sklepu gdzie mniejszy wybor i cos kupic. Pewnie dla wygody bede kupowala w sieciowkach tam gdzie sama kupuje albo przez internet.
-
nick nieaktualnymmarzenak wrote:mam takie pytanko, będzie kupować ubranka dla malucha w second handach?
Jak kto woli. Nieraz w takich second handach można upolować jakąś perełkę z metką. Ja aczkolwiek tam nie kupuje, dla dziecka również, może dlatego że w pobliżu nie mam czegoś takiego. -
nick nieaktualnymmarzenak wrote:No własnie ceny ubrań są kosmiczne, wiec w sh musze poszukać spodni ciążowych:) a dla malucha też zamierzam kupować tam ubranka, choc wiem, że jest wiele przeciwniczek.
Annielove lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
mmarzenak wrote:mam takie pytanko, będzie kupować ubranka dla malucha w second handach?
Ja jak najbardziej mam zamiar kupować w sh ubranka, sama dla siebie kupuje i zawsze trafiam na super sztuki za grosze, mam nadzieję że dla dzidziołka tez znajdę. Ostatnio koleżanka chciała mi wcisnąć czarną cudną, nową kurteczkę ze skóry z futerkiem w środku dla chłopca z reserved kids w rozmiarze 86 za 5 zł!! Ale ja jestem przesądna i narazie nie kupuje, poza tym chyba nie chcę wiedzieć co będzie A niestety żadnego takiego małego chłopca w rodzinie nie mam, same dziewczynkimmarzenak lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJennyXS wrote:Ja jak najbardziej mam zamiar kupować w sh ubranka, sama dla siebie kupuje i zawsze trafiam na super sztuki za grosze, mam nadzieję że dla dzidziołka tez znajdę. Ostatnio koleżanka chciała mi wcisnąć czarną cudną, nową kurteczkę ze skóry z futerkiem w środku dla chłopca z reserved kids w rozmiarze 86 za 5 zł!! Ale ja jestem przesądna i narazie nie kupuje, poza tym chyba nie chcę wiedzieć co będzie A niestety żadnego takiego małego chłopca w rodzinie nie mam, same dziewczynki
To tak jak u mnie same dziewczynki -
Jestem Mamuski! Wszystko ok! Wiek Dzidzi wg pomiarów zgadza sie z wiekiem wg om, Maleństwo wybrało bezpieczne miejsce w macicy, daleko od rogów i ma się dobrze Na serduszko za wcześnie. Następna wizyta 23 listopada!
Od razu po wizycie pojechałam z D. do mamy i zabraliśmy ją na kawę i ciasto. Niczego sie nie spodziewala bo miala 20 imieniny a my nie mielismy czasu i myslala ze stad takie spotkanie oczywiście poplakala sie, zaczela sciskac nas, potem zdjecie usg
D. wrocił do pracy a ja przed chwilą wpadlam do domu i juz siedze na belly zeby sie z Wami podzielic nowiną ! Sciskam Was wszystkie i dziekuje za trzymanie kciukow! ))
http://www.fotosik.pl/zdjecie/0dcf0a19522377ecWiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2015, 16:47
Annielove, Kourtney, xpaulinax, aneczka2015, Morwa, mia6, krysiak, Paula222, madziak2202, Kawokado, mmarzenak, Abra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZołzi wrote:Jestem Mamuski! Wszystko ok! Wiek Dzidzi wg pomiarów zgadza sie z wiekiem wg om, Maleństwo wybrało bezpieczne miejsce w macicy, daleko od rogów i ma się dobrze Na serduszko za wcześnie. Następna wizyta 23 listopada!
Od razu po wizycie pojechałam z D. do mamy i zabraliśmy ją na kawę i ciasto. Niczego sie nie spodziewala bo miala 20 imieniny a my nie mielismy czasu i myslala ze stad takie spotkanie oczywiście poplakala sie, zaczela sciskac nas, potem zdjecie usg
D. wrocił do pracy a ja przed chwilą wpadlam do domu i juz siedze na belly zeby sie z Wami podzielic nowiną ! Sciskam Was wszystkie i dziekuje za trzymanie kciukow! ))
http://www.fotosik.pl/zdjecie/0dcf0a19522377ecZołzi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZołzi wrote:Jestem Mamuski! Wszystko ok! Wiek Dzidzi wg pomiarów zgadza sie z wiekiem wg om, Maleństwo wybrało bezpieczne miejsce w macicy, daleko od rogów i ma się dobrze Na serduszko za wcześnie. Następna wizyta 23 listopada!
http://www.fotosik.pl/zdjecie/0dcf0a19522377ec
czy było widać zarodek? pytam bo parę dni temu byłam w tym tygodniu co Ty na usg i lekarka widziała jedynie pęcherzyk ciążowy z żółtkowym. To mnie zaskoczyłaś, ze ciąża zagnieździła się poza rogiem. MOja lekarka zawsze mi mówi, że ciąża będzie zawsze w którymś z rogów - nie ma innej opcji.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2015, 17:25