Czerwcowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kourtney wrote:Milego dnia i powodzenia na wizytach. Trzymam mocno kciuki :*
Nelus a gdzie jestescie teraz?
Dom mamy w British Colombia w kamloops a mąż pracuje w Alberta w hinton tj 6h samochodem.w domu jest 4 dni a 10 dni w delegacji.zazwyczaj co drugi zjazd z nim jadę. Nawet livka się urodziła "na delegacji" haha tylko ze w innym miezkaniu niż teraz wynajmuje maz -
Kourtney wrote:Mimo ze wiem ze jest wszystko ok z ciaza ciagle mam jakies obawy. Tez tak macie? Cos mnie tylko zakluje, zapika, albo troche boli od razu sie boje.
-
Quatriona wrote:Oj Nelly ja naprawdę mam pecha do usg i niby wiem ze ci lekarze sie myla ale jak sie slyszy ze cos jest nie tak to ciezko sobie wmowic ze napewno lekarz sie pomylil.
Współczuję zębów, ze te nasze dzieci musza sie przy nich tak męczyć. Hani ostatnio pomogl dopiero nurofen bo ida jej 4.
Ja tez nie lubie jak maz wyjezdza w delegację mimo ze jeździ tylko na 3 dni.
Livce wychodzi ostatnia czwórka. Pierwsze trzy to był koszmar- rozwolnienie katar gorączka rozdrażnienie! No wszystko co możliwe. Na szczęście już czuję ta ostatnia pod palcem -
nick nieaktualny
-
Kourtney wrote:Mimo ze wiem ze jest wszystko ok z ciaza ciagle mam jakies obawy. Tez tak macie? Cos mnie tylko zakluje, zapika, albo troche boli od razu sie boje.
Też tak mam ale nie dopuszczam do siebie myśli że może być coś nie tak Jutro się wszystko wyjaśniKourtney lubi tę wiadomość
-
Helenucha Klucha wrote:Dziewczyny proszę o szybką odpowiedź - bardzo boli mnie gardło i mam w domu strepsils intensive. Myślicie że mogę wziąć? Na ulotce jest napisane że w razie ciąży trzeba to skonsultować z lekarzem.
Helenucha Klucha lubi tę wiadomość
-
Quatriona wrote:Też bym pospala ale wtedy Hanka rozniesie mieszkanie i kota:-) poczekam na jej drzemkę
-
nick nieaktualnyNelus wrote:Dom mamy w British Colombia w kamloops a mąż pracuje w Alberta w hinton tj 6h samochodem.w domu jest 4 dni a 10 dni w delegacji.zazwyczaj co drugi zjazd z nim jadę. Nawet livka się urodziła "na delegacji" haha tylko ze w innym miezkaniu niż teraz wynajmuje maz
-
nick nieaktualny
-
mamaNika wrote:Zołzi i Paula, trzymam kciuki za wizyty. Będzie dobrze.
Pytanko do wszystkich, jak na tak wczesnym etapie odczuwacie swoje piersi? Czy mocno się powiekszyły, czy bolą przy dotyku? Mnie to najbardziej po zewnętrznej stronie i są takie "galaretkowate", jakby mi ktoś żelatyny powstrzykiwałmamaNika lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
mmarzenak wrote:mam takie pytanko, będzie kupować ubranka dla malucha w second handach?
-
nick nieaktualny