Czerwcowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/dd6528f3035a.jpg
Bubus ma prawie 2 cm, serduszko bije 168 razy/min ale doktor powiedział, że pewnie odrobinę wolniej tylko Mama się denerwuje. Ogólnie mam super lekarza,nie uznał mnie za panikare, a powiem Wam więcej, pytał w którym dokładnie dniu było poronienie i mówił żebym w niedziele przyszła do szpitala gdzie pracuje, ma dyżur i sprawdzi mi tętno dziecka żebym się nie denerwowała w tym dniu. Dostałam L4, mam.zwiększyć dawkę dupka do 3 tabletek.Zołzi, Morwa, Kourtney, madziak2202, Helen, Kawokado, Helenucha Klucha, krysiak, Abra, mia6 lubią tę wiadomość
Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
Kourtney mozesz jak sie okazalo i mi dopisac serduszko. Po moim porannym poscie tutaj zaczelam plamic a przez to ze juz raz poronilam spanikowalam i poszlam prywatnie na wizyte. Zolwik ma juz 1cm i uslyszalam jego serce 159/min. Wg usg rodze 09.06 a wg om 08.06.
Przyczyna plamienia najprawdopodobniej jest polip ktory umiejscowil sie w szyjce macicy wiec nie jest grozny dla ciazy.
Ale co ja dzisiaj przezylam...maz w pracy, dobrze ze mam sasiadke cudowna.Kourtney, Helen, Zołzi, Kawokado, Morwa, Helenucha Klucha, mia6 lubią tę wiadomość
Aniołek 02.02.2015 [*]
-
Paula222 wrote:Annielove ja nie widzę zdjęcia
Wiaterek śliczna dzidzia
Kawazmlekiem super, że wszystko ok
A ja coraz większy stres, zaraz wychodzę do ginkaWojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
4 Aniołki -
nick nieaktualny
-
hej dziewczyny.
mam termin na 6 czerwca
powiem wam ze strasnie sie boje. w zeszlym roku poronilam i teraz strasznie sie boje, panikuje.
wciaz boli mnie brzuch bardzo sie martwie
pratycznie 20 godzin dziennie spedzam z lozku zeby nic sie nie stalo.
biore luteine 2 razy dziennie i dupka 3 razy dziennieJajeczko 06,09,2014r 11 t.c. Maleństwo 01,11,2015r 10 t.c
Śpijcie Aniołki [*][*]
-
nick nieaktualnymagdalena1991 wrote:hej dziewczyny.
mam termin na 6 czerwca
powiem wam ze strasnie sie boje. w zeszlym roku poronilam i teraz strasznie sie boje, panikuje.
wciaz boli mnie brzuch bardzo sie martwie
pratycznie 20 godzin dziennie spedzam z lozku zeby nic sie nie stalo.
biore luteine 2 razy dziennie i dupka 3 razy dziennie
A umowilas sie juz do gina na wizyte? -
tak bylam juz na 2 wizytach prywatnie. na 1 wszystko bylo ok
w poniedzialek bylam na 2 i okazalo sie ze nie ma badxz tylko nie widac pecherzyka zoltowego i bardzo sie boje, tydzien szybciej byl i mial 3 mm
martwie sie strasznie ze znowu nic nie wyjdzie, w dodatku te bole brzucha. . .
w poniedzialek byl 7 tydzien 1 dzien crl 8 mm, boje sie czy to nie za maloJajeczko 06,09,2014r 11 t.c. Maleństwo 01,11,2015r 10 t.c
Śpijcie Aniołki [*][*]
-
nick nieaktualnymagdalena1991 wrote:tak bylam juz na 2 wizytach prywatnie. na 1 wszystko bylo ok
w poniedzialek bylam na 2 i okazalo sie ze nie ma badxz tylko nie widac pecherzyka zoltowego i bardzo sie boje, tydzien szybciej byl i mial 3 mm
martwie sie strasznie ze znowu nic nie wyjdzie, w dodatku te bole brzucha. . .
w poniedzialek byl 7 tydzien 1 dzien crl 8 mm, boje sie czy to nie za malo
Mam nadzieje ze zobaczysz juz serduszko -
Dziewczyny już po wizycie, termin porodu zmieniony na 16.06.2016 Serduszko bije, maleństwo mniejsze o jakieś 3-4 dni, ale gin mówi żeby się nie martwić. Dzidzia ma 33 mm tak się cieszę Serduszko chyba nie dawno zaczęło działanie, bo widać było pikanie a nie mógł wyłapać dżwięku, ale i tak jestem mega szczęśliwa
Morwa, Zołzi, Wiaterek, Kawokado, Helenucha Klucha, Helen, Kourtney, krysiak, Annielove, mia6, Abra lubią tę wiadomość
-
Paula222 wrote:Dziewczyny już po wizycie, termin porodu zmieniony na 16.06.2016 Serduszko bije, maleństwo mniejsze o jakieś 3-4 dni, ale gin mówi żeby się nie martwić. Dzidzia ma 33 mm tak się cieszę Serduszko chyba nie dawno zaczęło działanie, bo widać było pikanie a nie mógł wyłapać dżwięku, ale i tak jestem mega szczęśliwa
Paula222 lubi tę wiadomość
-
Paula222 wrote:Dziewczyny już po wizycie, termin porodu zmieniony na 16.06.2016 Serduszko bije, maleństwo mniejsze o jakieś 3-4 dni, ale gin mówi żeby się nie martwić. Dzidzia ma 33 mm tak się cieszę Serduszko chyba nie dawno zaczęło działanie, bo widać było pikanie a nie mógł wyłapać dżwięku, ale i tak jestem mega szczęśliwa
No juz czekałam na Ciebie. Super, strasznie się ciesze KochanaWojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
4 Aniołki -
Ja też widziałam dziś serduszko! dzidziuś ma 7,7mm i wszystko jest idealnie. Poprosiłam też o jakieś leki na przeziębienie i dostałam recepte na prenalen i prenatal gripcare.
magdalena1991, Helen, Kourtney, Wiaterek, Kawokado, krysiak, Annielove, mia6, Abra lubią tę wiadomość
Mały Ryś -
hej jestes w 6 tygodniu i dzidzia ma 33 mm? '
ide na wizyte na nfz w srode 28 a okolo 2, 3 na wizyte do mojego lekarza prywatnie. nie wytrzemalabym ze strachu zeby nie isc w srodeJajeczko 06,09,2014r 11 t.c. Maleństwo 01,11,2015r 10 t.c
Śpijcie Aniołki [*][*]
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPaula222 wrote:Dziewczyny już po wizycie, termin porodu zmieniony na 16.06.2016 Serduszko bije, maleństwo mniejsze o jakieś 3-4 dni, ale gin mówi żeby się nie martwić. Dzidzia ma 33 mm tak się cieszę Serduszko chyba nie dawno zaczęło działanie, bo widać było pikanie a nie mógł wyłapać dżwięku, ale i tak jestem mega szczęśliwa
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2015, 22:18