Czerwcowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Helen wrote:i tak będzie, głowa do góry
nic nie jadlam bo nie potrafie nic mi sie nie chce robic leże i sie zamrtwiam i czekam by Wynik drugi był dobry by Beta podskoczyła no i ten gin.
Nie wiem ale juz szaleje a moze przesadzam ale przyznam szczeze nie daje sobie rady -
Hej dziewczyny!! Witam wszystkie czerwcowe przyszłe mamusie
u nas z usg wynika ze jesteśmy w 5/6 tc i czekamy kolejne 2 tygodnie na potwierdzenie ciąży bliżniaczej PozdrawiamMorwa, krysiak, Helen, Bomblica, Helenucha Klucha, Kourtney, xpaulinax lubią tę wiadomość
-
Kamenka a skąd ten niepokój?jestes po jakieś stracie?
wiesz ze stres nie pomaga..spróbuj coś może zrobić lub oglądnąć co cię rozchmurzy i pamietaj, ze nie mamy wpływu na niektóre rzeczy, musisz być dobrej myśli i przyciągać słońce a nie ciemne chmury -
Dziewczęta powodzenia na badaniach, ja byłam wczoraj i lekarz mnie zmartwił, nie wiem co myśleć. Wszystko rośnie pęcherzyk i ciałko żółte adekwatne do wieku ciąży ale pęcherzyk mocno spłaszczony. Zwariuję, nie wiem co myśleć...
Dostałam nospe
Chyba pójdę jeszcze w tym tyg do innego żeby sprawdzić czy coś się zmieniło. -
Hej wszystkim mamuskom ja z moich wyliczen rodze w czerwcu. Wizyta u ginekologa 5 listopada. Dzis w nocy zlapal mnie potworny bol brzucha. Porazka. Rano bylam w pracy a teraz zawitalam u lekarza rodzinnego. Bol lzejszy, ale sie martwie:( na szczescie zadnego plamienia ani krwawienia nie bylo. Trzymam za Was wszystki kciuki
Helenucha Klucha, Kourtney lubią tę wiadomość
-
Helen wrote:Kamenka a skąd ten niepokój?jestes po jakieś stracie?
wiesz ze stres nie pomaga..spróbuj coś może zrobić lub oglądnąć co cię rozchmurzy i pamietaj, ze nie mamy wpływu na niektóre rzeczy, musisz być dobrej myśli i przyciągać słońce a nie ciemne chmury
tak raz poroniłam dlatego sie teraz boje strach mnie przeraza Uwierz jest silniejszy ..
ale postaram sie wstac na nogi i coś zrobic z sobą bo ogłupieje
Dziekuje że mnie rozumiecie......
Pozatym tydzien temu byłam u lekarza jak test pokazal 2kreski i trafilam na takiego dupka że szkoda gadac .. badanie 2,3min i mowi nic nie widac nic nie ma nie ma ciazy ah
zrobilam bete i 1111.99 dzis bedzie drugi wynik BetyWiadomość wyedytowana przez autora: 27 października 2015, 11:27
-
Kamenka daj znać jak po wizycie
Ja kolejną mam 2 listopada, mam bóle brzucha od czasu do czasu tak ja miesiączke i lekarz na wszelki wypadek przepisał luteinę. Też wyczekuję tej drugiej wizyty, jak już zobaczę serduszko a nie sam pęcherzyk będę spokojniejsza. Moja przyjaciółka niestety miała puste jajo i troszkę też się boję.
Co do bóli brzucha tez tak macie, mam się czym martwić czy to normalne?Kamenka lubi tę wiadomość
-
HoniKa89 wrote:Kamenka daj znać jak po wizycie
Ja kolejną mam 2 listopada, mam bóle brzucha od czasu do czasu tak ja miesiączke i lekarz na wszelki wypadek przepisał luteinę. Też wyczekuję tej drugiej wizyty, jak już zobaczę serduszko a nie sam pęcherzyk będę spokojniejsza. Moja przyjaciółka niestety miała puste jajo i troszkę też się boję.
Co do bóli brzucha tez tak macie, mam się czym martwić czy to normalne?
Ja miałam bóle brzucha do około 25 dpo także nie masz się zupełnie czym martwić -
Oczywiscie ze Wam napisze mam nadzieje ze same dobre rzeczy:) -
mloda1995 wrote:Hej wszystkim mamuskom ja z moich wyliczen rodze w czerwcu. Wizyta u ginekologa 5 listopada. Dzis w nocy zlapal mnie potworny bol brzucha. Porazka. Rano bylam w pracy a teraz zawitalam u lekarza rodzinnego. Bol lzejszy, ale sie martwie:( na szczescie zadnego plamienia ani krwawienia nie bylo. Trzymam za Was wszystki kciuki
-
luteina zawsze się przyda ja lecę cały czas na tej ciążyHoniKa89 lubi tę wiadomość
-
mamaNika wrote:Dziewczęta powodzenia na badaniach, ja byłam wczoraj i lekarz mnie zmartwił, nie wiem co myśleć. Wszystko rośnie pęcherzyk i ciałko żółte adekwatne do wieku ciąży ale pęcherzyk mocno spłaszczony. Zwariuję, nie wiem co myśleć...
Dostałam nospe
Chyba pójdę jeszcze w tym tyg do innego żeby sprawdzić czy coś się zmieniło.mamaNika lubi tę wiadomość