Czerwcowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyHoniKa89 wrote:Cześć przyszłe Mamusie ;)Dziewczyny opowiem Wam jak to było u mnie 26 września mieliśmy Ślub, jesteśmy 5 lat ze sobą... i jak sie okazało nasze szczescie powstało w Naszą noc a tak naprawdę poranek poślubny!!!! Spóźniał mi się okres 8 dni, bóle jak na miesiączkę, rozdrażniona strasznie, napady jedzenia po chwile obrzydzenia. Jednak nie przypuszczałam, że to to czekając na miesiaczke. Wkoncu 24 października robimy test po 5 sekundach 2 kreski, ale tak naprawde pomyślałam, że to torbele. Drugi test 2 kreski. W przeciągu poł godziny byliśmy u lekarza Diagnoza: jest zapłodnienione jajeczko 5 tydzień ... do tej pory nie wierze!!!! Jak sie ogólnie czujecie? Ja dodam, że dla Nas wszystkich to szok.. Mam dwie siostry, jedna sie starała 5 lat z Mężem a druga 3 lata. a My w noc poślubną caluje Was mocno!!!
malacytrynka, HoniKa89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnylisa wrote:Hej dziewczyny!! Witam wszystkie czerwcowe przyszłe mamusie
u nas z usg wynika ze jesteśmy w 5/6 tc i czekamy kolejne 2 tygodnie na potwierdzenie ciąży bliżniaczej Pozdrawiam -
nick nieaktualnymloda1995 wrote:Hej wszystkim mamuskom ja z moich wyliczen rodze w czerwcu. Wizyta u ginekologa 5 listopada. Dzis w nocy zlapal mnie potworny bol brzucha. Porazka. Rano bylam w pracy a teraz zawitalam u lekarza rodzinnego. Bol lzejszy, ale sie martwie:( na szczescie zadnego plamienia ani krwawienia nie bylo. Trzymam za Was wszystki kciuki
-
Magdzialena wrote:Najgorsze to czekanie. I się czas dluzy jak na złość.
Kamenka, Helen lubią tę wiadomość
Cytrynka -
malacytrynka wrote:Ja wczoraj mniej więcej tak samo miałam odebrać wyniki bety i lekarza miałam godzinkę później więc żeby sobie umilić czas który tak się dłużył wyruszyłam sama na zakupy bez narzeczonego oczywiście bo z Nim to by były szybkie zakupy ijakoś zleciało.
No tez tak chyba zrobie by nie myślec
i bedzie dobrze musi byc dobrze czego i Tobie życze,, -
Ja się dzisiaj czuję paskudnie. Mąż rano zrobił mi na śniadanie jajka i pomidorkową sałatkę i co ? Zjadłam jeden maleńki plasterek z tych pomidorów i stwierdziłam ,że są niedobre bo smakują jak grzyby :o (mąż stwierdził ,że to nie prawda) zjadłam same jajka a teraz jest mi strasznie niedobrze. Czuję je wszędzie nawet na dziąsłach smak mi się popsuł wy też tak macie ? A ja tak kocham jeść:p
Kawokado lubi tę wiadomość
-
malacytrynka wrote:Kobietki a mam pytanie. Jeżeli u Mnie owulacje się przesunęły i do zapłodnienia doszło trochę później . To jak lekarz będzie liczył moją ciąże ? od dnia miesiączki ?
-
nick nieaktualnymalacytrynka wrote:Kobietki a mam pytanie. Jeżeli u Mnie owulacje się przesunęły i do zapłodnienia doszło trochę później . To jak lekarz będzie liczył moją ciąże ? od dnia miesiączki ?
-
a ja siedzę w pracy i zasypiam na stojąco... powoli mnie chyba dopadają mdłości bo co jakiś czas jest mi niedobrze... a popołudniu tak ok 17 to jestem kompletnie bejt do spania. szkoda że dziecko tego nie rozumie ;( jeszcze teraz mąż jest na nocki więc jestem wieczorami od 17.30 sama i całą noc...
-
Witajcie,
jestem po USG, prawie nic nie bylo widac, dosc dlugo szukal, naciskal itd. Wg USG ciaza ma 4t6d, pecherzyk 10.2 mm. Data porodu zmienila sie na 29.06. Nastepa wizyte mam 25.11. Oszaleje do tego czasu, a nie mam na zbyciu pieniedzy, zeby isc w miedzyczasie prywatnie.
Mam nadzieje, ze cos bedzie widac na zdjeciu. Buziaki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 października 2015, 15:27
Kamenka, mmarzenak, Kourtney, Magdzialena, krysiak, Magda34, Morwa, Helenucha Klucha, madziak2202, Helen, malacytrynka lubią tę wiadomość
-
wisnia11 wrote:a ja siedzę w pracy i zasypiam na stojąco... powoli mnie chyba dopadają mdłości bo co jakiś czas jest mi niedobrze... a popołudniu tak ok 17 to jestem kompletnie bejt do spania. szkoda że dziecko tego nie rozumie ;( jeszcze teraz mąż jest na nocki więc jestem wieczorami od 17.30 sama i całą noc...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny