Czerwcowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Okruszkowycud wrote:Jestem z Łodzi. Wizytę mam mieć dopiero we wtorek
Okruszkowycud lubi tę wiadomość
09.2015 - 1 ICSI
06.2016 -Mój Cud ❤
2017 - 2 ICSI - powrót po rodzeństwo-nieudany
2018 - 3 ICSI -
nick nieaktualny
-
Kochane chciałam się pochwalić swoim maleństwem. Wczoraj miałam USG
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 października 2015, 16:44
Okruszkowycud, Kamenka, Kourtney, Magdzialena, Helenucha Klucha, lisa, madziak2202, xpaulinax, Helen, Morwa, olekfasolek, Kawokado lubią tę wiadomość
09.2015 - 1 ICSI
06.2016 -Mój Cud ❤
2017 - 2 ICSI - powrót po rodzeństwo-nieudany
2018 - 3 ICSI -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kourtney wrote:Witamy :* a na ktorego ci wychodzi termin? To jestes druga blizniakowa mamusia u nas
Pola7, Kourtney, Helen lubią tę wiadomość
-
Morwa wrote:Ja się dzisiaj czuję paskudnie. Mąż rano zrobił mi na śniadanie jajka i pomidorkową sałatkę i co ? Zjadłam jeden maleńki plasterek z tych pomidorów i stwierdziłam ,że są niedobre bo smakują jak grzyby :o (mąż stwierdził ,że to nie prawda) zjadłam same jajka a teraz jest mi strasznie niedobrze. Czuję je wszędzie nawet na dziąsłach smak mi się popsuł wy też tak macie ? A ja tak kocham jeść:p
Mam podobnie niestety. Wczoraj wieczorem taka mnie naszła chęć na rogala, że wysłałam męża specjalnie po niego do sklepu i co? Kiedy przyniósł ochota mi odeszła i go nie ruszyłam - taki psikus
-
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/0ecdb5b82b22.jpg dziewczyny też chciałabym sie pochwalić moimi fasolciami
Pola7 moje gratulacje rośnijcie zdrowoxpaulinax, Kourtney, Okruszkowycud, Helen, Pola7, bloodflower lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kourtney wrote:Lisa a ile mialy juz mm twoje fasolki? Widzialas juz serduszka?
Helen lubi tę wiadomość
-
Helen wrote:sylwiak nie zamartwiaj się aż tak, zmuszaj się do pica, bo cięzarne powinny pić aż 2,5l wody, wiec warto się nawadniać dla maluszka
Nie umiem pić wody... to powoduje jeszcze większe mdłości.. piję soki, jogurty...
ale nie wiem czy to dobrze... sok pomarańczowy mogłabym pić ciągle byleby był kwaśny..
w ogóle łapie mnie znów jakaś paranoja mam wrażenie jakbym okres miała dostać za chwilkę...
eh chcę już tą wizytę u lekarza bo zwariuje ;(Kruszynko rośnij zdrowo... Kochamy Cię...
1 cykl udany
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
sylwiak wrote:Nie umiem pić wody... to powoduje jeszcze większe mdłości.. piję soki, jogurty...
ale nie wiem czy to dobrze... sok pomarańczowy mogłabym pić ciągle byleby był kwaśny..
w ogóle łapie mnie znów jakaś paranoja mam wrażenie jakbym okres miała dostać za chwilkę...
eh chcę już tą wizytę u lekarza bo zwariuje ;(