Czerwcowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKourtney wrote:No pieknie! haha
Osiedle, domek?
Ginekolog powiadasz, polecam ci dr Wojciecha Grzybowskiego, chodzę do niego od 5 lat i naprawdę - super człowiek, konkretny, zawsze wszystko wytłumaczył, jak trzeba było uspokoił, pocieszył itpKourtney lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKourtney wrote:Dlugo sie staraliscie o drugiego dzidziusia?
Ogólnie 3 miesiące.. tyle że przez 2 miesiące nie prowadziłam ovu, nie mierzyłam temp, nic a nic... dopiero jak założyłam konto, zaczęłam mierzyć temp. miałam kontrolę nad owulką i od razu w 1 cs się udało a u ciebie rozumiem że to pierwsza dzidzia?Effa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewuszki młode jesteście strasznie. Ja mam 27 i niestety to moja druga ciąża Wierzę, że tym razem wszystko się uda Tym razem test zrobiłam w 8/9 dpo i wyszła bardzo blada kreska, 2 dni później ciemniejsza i tak czekam do jutra żeby powtórzyć Ale liczę na to, że skoro tak wcześnie wychodzi to będzie dobrze.
Kourtney, mybabylove lubią tę wiadomość
Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
nick nieaktualnymybabylove wrote:Młodziutka jesteś Ja dopiero rok temu skończyłam studia, chciałam jeszcze znaleźć pracę i dopiero zaczęłam myśleć o dziecku, teraz jak mi się zwaliły dwie pracę no to czuję że ciężko będzie
Nie mam pojecia jak zareaguje szef ...Wiaterek, mybabylove lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny