Czerwcowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Kourtney wrote:Wiedzialam ze bedzie wszystko dobrze. Gratulacje to teraz tylko czekanie do kolejnej wizyty
ale lekarz powiedzial ze Beta ładnie w normie rosnie .
Ale ten śluz mnie zmartwił miał ktos tak na poczatku ? -
nick nieaktualny
-
Kamenka wrote:witam
juz w domku wizyta sie wydluzyla ponieważ było bardzo duzo kobietek u niego on zwykle ma duzo ale to nie ważne..
Ważne jest to iż mam pecherzyk tam gdzie powinien byc i jakies ciało żółte bardzo malenkie bardzo wczesna ciaza mowi gdzies 4tydz i 3,4dni
Dał mi tez Duphaston 2x dziennie ponieważ mam jakis brazowy śluz ktorego nie powinno byc
Ale kazał sie tym nie przejjmowac ponieważ czasem jak macica rośnie to jakies naczynka pękaja i tak sie robi na poczatku i powinno zniknac po leku.
Wiec dziewcyznki mam Niunie na swoim miejscu Uf
teraz tylko 10 listopada wizyta zobaczyc czy juz tez zarodek bedzie widoczny
super, ze dostałas dupka, to zawsze jakaś ochrona dodatkowaKamenka lubi tę wiadomość
-
Kamenka wrote:jej nie masz pojecia jak sie bałam
ale lekarz powiedzial ze Beta ładnie w normie rosnie .
Ale ten śluz mnie zmartwił miał ktos tak na poczatku ?
Laski a możemy jeść grzyby? bo zrobiłam taki pyszny sos i kurczę nie wiem czy mogę sobie pozwolić, grzyby wszystkie gąbczaste, nie wiem jak się dokładnie nazywają, ale na pewno nie trujakiKamenka lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny, ja też byłam dzisiaj na wizycie i na usg. Wszystko ok, żółwik ma już 1,65 cm i bijące serduszko. Następna wizyta 24.11-usg prenatalne.
Kourtney możesz mi dopisać że ja jestem z Warszawy, możne jest tu ktoś z kim na porodówce się spotkamWiadomość wyedytowana przez autora: 27 października 2015, 21:40
Agatka86, krysiak, Kourtney, Kamenka, Magdzialena, Helenucha Klucha, redmann, Okruszkowycud lubią tę wiadomość
Aniołek 02.02.2015 [*]
-
nick nieaktualny
-
Magdzialena wrote:Kamenka bardzo się ciesze ze jest ok ! A tym sluzem się nie zaręczaj, skoro lekarz nie widzi powodu do paniki to na pewno nie może być źle. Dobrze ze dostałaś ten duphaston, będzie dobrze !
Mam nadzieje ze to nic szkodliwego i Duphaston pomoze -
Helen wrote:tez miałam plamienia, byłam 2x na sorze, wszystko zaniknęło, dzidzia się rozwija, wiec bądź dobrej myśli. Tak jak mówił lekarz, jakies naczynko pęka od czasu do czasu i tak się dzieje tylko na początku. Niebezpieczna jest tylko czerwona krew, i musi jej być dużo, więc głowa do góry i się już nie stresuj
Laski a możemy jeść grzyby? bo zrobiłam taki pyszny sos i kurczę nie wiem czy mogę sobie pozwolić, grzyby wszystkie gąbczaste, nie wiem jak się dokładnie nazywają, ale na pewno nie trujaki
Helen mam nadzieje no ja tych plamien nie widze na wkładce on je widział przy badaniu jak tam wsadził Palec wiec ja ich nie widze .
Mam nadzieje że miną i Duphaston pomoże tak sie ciesze ze pecherzyk 9mm jest i widac jakies ciałko żółte malenkie.
no ale wedlug usg ciaza wcześniejsza -
Kourtney wrote:Wiktorzna patola...to w uk aborcja jest legalna?
-
nick nieaktualnywiktorzna wrote:tak oczywiście. tutaj kiedy masz pierwsza wizyte, polozna pyta czy chcesz utrzymać dzieko czy nie. to standard. do 9 tyg wystarczy wziasc tabletki a później zabieg szpitalu. i tak jak mowie tutaj aborcji dokonuje się do 24 tyg.
-
nick nieaktualnyolekfasolek wrote:powód do zmartwień, raczej do radości jak pracuje w aptece ok 8 lat, w życiu tylu testów ciążowych nie sprzedałam co w tym roku fasolinka za fasolinką
Kamenka lubi tę wiadomość