Czerwcowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
HoniKa89 wrote:oj to Ty juz bedziesz miała za soba,, ja jeszcze będę w stresie. MY 17.15
-
nick nieaktualny
-
HoniKa89 wrote:oj to Ty juz bedziesz miała za soba,, ja jeszcze będę w stresie. MY 17.15
Dais oby wszystko było ok. Daj znać jak będziesz po.
Magdallena jak dwa testy pokazały Ci pozytyw i nadal nie masz okresu, to coś jest na rzeczy! Ten jeden negatyw to mógł być fałszywy wynik. Powtórz test jutro z pierwszego porannego moczu. Szkoda że nie masz jak zrobić bety, bo to by rozwiało wątpliwości.Helenka Rośnij zdrowo córeczko!
-
Hej dziewczyny ja też mam wizytę w poniedziałek koło 16 trochę nas jest wizytujących.
Ja miałam ciężką noc...wymiotowalam i miałam biegunkę jestem wykończona ale na szczęście teraz jest już lepiej.
Dais powodzenia i daj znać jak wrocisz :-*Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 października 2015, 09:38
-
Magda34 wrote:Niestety sa płatne prenatalne:/ ok 200 zl. Ja bede je robić mimo wszystko. Na tych pierwszych można juz poznać płeć maluszka
U mnie kosztują ok. 250zł, z czego moja koleżanka dostała do gina (chodzi prywatnie) za darmo badanie prepalatalne. Jestem ciekawa od czego to zależy ze jedni placa inni nie?! -
Pati_89 wrote:Dziewczyny słyszałyście o tym że ciąża odbiera rozum i kobieta głupieje? nie wiem w którym miesiącu się to zaczyna ale mnie już chyba dopadło wczoraj pod prysznicem umyłam się szamponem do włosów i masowałam i masowałam fajnie się pienił tylko coś mi zapach nie pasował
Hahaha też głupieję, np ostatnio w radiu leciała moja ulubiona piosenka którą znam na wylot, a okazało się przy śpiewaniu , że zapomniałam słów
Albo przyniosłam talerze na stół, zapomniałam i poszłam po kolejne hehehe
Trzymam kciuki za wszystkie wizyty, ja mam dziś baaaaardzo leniwy dzień ... Mąż od rana do wieczora poza domem, ja z synkiem siedzę i zastanawiam się czy leżeć czy gdzieś iść -
Dzień dobry
Trzymam wszystkie cztery kciuki za wizytujące dzisiaj i bardzo współczuję haftującym! :*
Ja dzisiaj wstałam lewą nogą. Wczoraj wieczorem mąż mi zrobił pierwszy zastrzyk z Clexane i fatalnie go zniosłam, a w nocy trochę brudnawy śluz miałam. Dzwoniłam rano do lekarza, kazał zwiększyć Duphaston do 3x1 i obserwować się, ale prawdopodobnie plamienie spowodowane zastrzykiem. Dzisiaj na Clexane idziemy do przychodni, żeby pielęgniarka mi podała - musimy sprawdzić czy nie jestem uczulona na heparynęMagda34 lubi tę wiadomość
[*] 18.10.2014 (8tc), 18.08.2015 (7tc) -
Milego dnia dziewczyny
Ja ide odpalić swoja maszynę i zrobię jakas bombę witaminowa. Wycisne z owoców wszystko co najlepsze
A później sprzątanko i gotowanie, do zobaczenia późniejWiadomość wyedytowana przez autora: 31 października 2015, 10:24
-
Madzik84 wrote:Dzień dobry
Trzymam wszystkie cztery kciuki za wizytujące dzisiaj i bardzo współczuję haftującym! :*
Ja dzisiaj wstałam lewą nogą. Wczoraj wieczorem mąż mi zrobił pierwszy zastrzyk z Clexane i fatalnie go zniosłam, a w nocy trochę brudnawy śluz miałam. Dzwoniłam rano do lekarza, kazał zwiększyć Duphaston do 3x1 i obserwować się, ale prawdopodobnie plamienie spowodowane zastrzykiem. Dzisiaj na Clexane idziemy do przychodni, żeby pielęgniarka mi podała - musimy sprawdzić czy nie jestem uczulona na heparynę
Madzik84 bedzie dobrze :*Madzik84 lubi tę wiadomość
Magda34
-
Magda34 wrote:Madzik84 bedzie dobrze :*
Musi być Jeśli przy takim zestawie leków coś pójdzie nie tak, to widać tak już musiało być. Ale staram się być dobrej myśli, tak daleko jeszcze nie zaszłam, żeby zobaczyć Kropka na usg
Wzięłam nospę, zapiję magnezem, leżę i czekam na nowe fotki fasolek z dzisiejszych wizyt
Miłego dnia wszystkim :*Magda34 lubi tę wiadomość
[*] 18.10.2014 (8tc), 18.08.2015 (7tc) -
Kamenka wrote:Czesc Wam kochane co dzis na Obiadek? jak sie czujecie...
Kamilka witanko i milego dnia dla CIebie i każdego z osobna
trzymam kciuki za kazdego z osobna...
ja dzis robię typowy polski obiad mielony, ziemniaki i kiszony ogórek do tego. Nie mam dzis weny do gotowania, ale za to wzielam sie za porządki łącznie ze zmianą pościeli:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 października 2015, 10:56
Magda34