X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Czerwcowe mamusie 2016
Odpowiedz

Czerwcowe mamusie 2016

Oceń ten wątek:
  • Pati_89 Autorytet

Wysłany: 31 października 2015, 09:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    HoniKa89 wrote:
    oj to Ty juz bedziesz miała za soba,, ja jeszcze będę w stresie. MY 17.15 :)
    A zabierasz męża? Mój jakoś nie chce iść bo twierdzi że i tak tam nic nie będzie widział i też musi się z pracy zwolnić więc nie wiem czy go przekonywać czy nie :)

f2w3dqk3ob7fxh99.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 października 2015, 09:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jakie macie plany na dzis?

Ja swojego zabieram na prenatalne :)

• kirys Autorytet

Wysłany: 31 października 2015, 09:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    HoniKa89 wrote:
    oj to Ty juz bedziesz miała za soba,, ja jeszcze będę w stresie. MY 17.15 :)
    To ja mam najpóźniej, bo o 18. Pewnie jeszcze nie będzie serduszka, a tak bym już chciała. A może jednak będzie niespodzianka? Mój mąż też nie chce ze mną iść.

Dais oby wszystko było ok. Daj znać jak będziesz po.

Magdallena jak dwa testy pokazały Ci pozytyw i nadal nie masz okresu, to coś jest na rzeczy! Ten jeden negatyw to mógł być fałszywy wynik. Powtórz test jutro z pierwszego porannego moczu. Szkoda że nie masz jak zrobić bety, bo to by rozwiało wątpliwości.

Helenka <3 Rośnij zdrowo córeczko!
    km5smg7ygfmqp0h0.png
  • aneczka2015 Autorytet

Wysłany: 31 października 2015, 09:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A badania prenatalne sa platne? Nie wiem czy je robic.. A jak sie okaze ze cos jest nie tak, to co? I tak nic.... Sama nie wiem, mysle ze to jest sprawa indywudualna.

5djy9n73ymelpgus.png
    Czekamy na Mikołaja ❤
  • Magda34 Autorytet

Wysłany: 31 października 2015, 09:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niestety sa płatne prenatalne:/ ok 200 zl. Ja bede je robić mimo wszystko. Na tych pierwszych można juz poznać płeć maluszka :)

Magda34
    piu3dqk36aa6ip8k.png
    f2w3dqk3g1xvvoi6.png

• eidth Ekspertka

Wysłany: 31 października 2015, 09:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny ja też mam wizytę w poniedziałek koło 16 :-) trochę nas jest wizytujących.
    Ja miałam ciężką noc...wymiotowalam i miałam biegunkę jestem wykończona ale na szczęście teraz jest już lepiej.

Dais powodzenia i daj znać jak wrocisz :-*

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 października 2015, 09:38

f2w343r8930pqaay.png
  • Kamila ;) Autorytet

Wysłany: 31 października 2015, 09:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda34 wrote:
    Niestety sa płatne prenatalne:/ ok 200 zl. Ja bede je robić mimo wszystko. Na tych pierwszych można juz poznać płeć maluszka :)

U mnie kosztują ok. 250zł, z czego moja koleżanka dostała do gina (chodzi prywatnie) za darmo badanie prepalatalne. Jestem ciekawa od czego to zależy ze jedni placa inni nie?!

ma6n13bx3stfpcr8.png
  • bloodflower Ekspertka

Wysłany: 31 października 2015, 09:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda34 wrote:
    Dla kobiet po 35 r.z. sa bezplatne

• Kamila ;) Autorytet

Wysłany: 31 października 2015, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bloodflower wrote:
    Dla kobiet po 35 r.z. sa bezplatne

Rozumiem tylko ze ona ma 22 lata :) pierwsza ciąża, rodzina zdrowa.

bloodflower lubi tę wiadomość

ma6n13bx3stfpcr8.png
  • Paula222 Autorytet

Wysłany: 31 października 2015, 09:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pati_89 wrote:
    Dziewczyny słyszałyście o tym że ciąża odbiera rozum i kobieta głupieje? :D nie wiem w którym miesiącu się to zaczyna ale mnie już chyba dopadło :) wczoraj pod prysznicem umyłam się szamponem do włosów i masowałam i masowałam fajnie się pienił tylko coś mi zapach nie pasował :)

Hahaha też głupieję, np ostatnio w radiu leciała moja ulubiona piosenka którą znam na wylot, a okazało się przy śpiewaniu , że zapomniałam słów :P

Albo przyniosłam talerze na stół, zapomniałam i poszłam po kolejne hehehe :D

Trzymam kciuki za wszystkie wizyty, ja mam dziś baaaaardzo leniwy dzień ... Mąż od rana do wieczora poza domem, ja z synkiem siedzę i zastanawiam się czy leżeć czy gdzieś iść ;)

17u920mmyeh0q9ke.png17u93e5ek73kbhcz.png[/url]
    n59yj44j0i2qlz9m.png

2 x pozamaciczna :(
    2 x HSG
  • Magda34 Autorytet

Wysłany: 31 października 2015, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haha to ja od kwietnia bede miala za darmo wszystkie badania. Nie wiem czy się śmiać czy płakać ;) Ponoć gin może wpisać w skierowaniu np podejrzenie o wadę serca i wtedy sa darmowe prenatalne. Ale to już zależy od gin

Magda34
    piu3dqk36aa6ip8k.png
    f2w3dqk3g1xvvoi6.png

• Madzik84 Autorytet

Wysłany: 31 października 2015, 10:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :)
    Trzymam wszystkie cztery kciuki za wizytujące dzisiaj i bardzo współczuję haftującym! :*
    Ja dzisiaj wstałam lewą nogą. Wczoraj wieczorem mąż mi zrobił pierwszy zastrzyk z Clexane i fatalnie go zniosłam, a w nocy trochę brudnawy śluz miałam. Dzwoniłam rano do lekarza, kazał zwiększyć Duphaston do 3x1 i obserwować się, ale prawdopodobnie plamienie spowodowane zastrzykiem. Dzisiaj na Clexane idziemy do przychodni, żeby pielęgniarka mi podała - musimy sprawdzić czy nie jestem uczulona na heparynę :/

Magda34 lubi tę wiadomość

[*] 18.10.2014 (8tc), 18.08.2015 (7tc)
  • Kamila ;) Autorytet

Wysłany: 31 października 2015, 10:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Milego dnia dziewczyny :)

Ja ide odpalić swoja maszynę i zrobię jakas bombę witaminowa. Wycisne z owoców wszystko co najlepsze :D :)
    A później sprzątanko i gotowanie, do zobaczenia później :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 października 2015, 10:24

ma6n13bx3stfpcr8.png
  • magdallena69 Przyjaciółka

Wysłany: 31 października 2015, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Test który wyszedł negatywnie był innej firmy natomiast ten który nie wyszedł w ogole był taki sam co te pozytywne... Jutro albo w poniedziałek powtórzę i zobaczymy...

• Magda34 Autorytet

Wysłany: 31 października 2015, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzik84 wrote:
    Dzień dobry :)
    Trzymam wszystkie cztery kciuki za wizytujące dzisiaj i bardzo współczuję haftującym! :*
    Ja dzisiaj wstałam lewą nogą. Wczoraj wieczorem mąż mi zrobił pierwszy zastrzyk z Clexane i fatalnie go zniosłam, a w nocy trochę brudnawy śluz miałam. Dzwoniłam rano do lekarza, kazał zwiększyć Duphaston do 3x1 i obserwować się, ale prawdopodobnie plamienie spowodowane zastrzykiem. Dzisiaj na Clexane idziemy do przychodni, żeby pielęgniarka mi podała - musimy sprawdzić czy nie jestem uczulona na heparynę :/

Madzik84 bedzie dobrze :*

Madzik84 lubi tę wiadomość

Magda34
    piu3dqk36aa6ip8k.png
    f2w3dqk3g1xvvoi6.png

• Madzik84 Autorytet

Wysłany: 31 października 2015, 10:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda34 wrote:
    Madzik84 bedzie dobrze :*

Musi być :) Jeśli przy takim zestawie leków coś pójdzie nie tak, to widać tak już musiało być. Ale staram się być dobrej myśli, tak daleko jeszcze nie zaszłam, żeby zobaczyć Kropka na usg :D
    Wzięłam nospę, zapiję magnezem, leżę i czekam na nowe fotki fasolek z dzisiejszych wizyt :)
    Miłego dnia wszystkim :*

Magda34 lubi tę wiadomość

[*] 18.10.2014 (8tc), 18.08.2015 (7tc)
  • Paula222 Autorytet

Wysłany: 31 października 2015, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, kto dziś wizytuje? Trzymam kciuki za wizyty, no i czekam na zdj :D

17u920mmyeh0q9ke.png17u93e5ek73kbhcz.png[/url]
    n59yj44j0i2qlz9m.png

2 x pozamaciczna :(
    2 x HSG
  • Kamenka Ekspertka

Wysłany: 31 października 2015, 10:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc Wam kochane co dzis na Obiadek? jak sie czujecie...

Kamilka witanko i milego dnia dla CIebie i każdego z osobna
    trzymam kciuki za kazdego z osobna...

Kamila ;) lubi tę wiadomość

• Pati_89 Autorytet

Wysłany: 31 października 2015, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamenka wrote:

Ja mam w planie pizzę :D

f2w3dqk3ob7fxh99.png
  • Magda34 Autorytet

Wysłany: 31 października 2015, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamenka wrote:

ja dzis robię typowy polski obiad mielony, ziemniaki i kiszony ogórek do tego. Nie mam dzis weny do gotowania, ale za to wzielam sie za porządki łącznie ze zmianą pościeli:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 października 2015, 10:56

Magda34
    piu3dqk36aa6ip8k.png
    f2w3dqk3g1xvvoi6.png

‹‹ 234 235 236 237 238 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również: