Czerwcowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
magdallena69 wrote:Dziewczyny załamka... Powtórzyłam test wczoraj popołudniu i niestety negatyw... Stwierdziłam ze zrobie dzisiaj rano kolejny ale muszę byc strasznie pechowa bo błędny wynik wyszedł.. Nie pojawiła sie żadna kreska:( okresu dalej nie mam, nawet żadnego bólu brzucha jak zwykle... Maz wczoraj dzwonił zeby zapisać mnie do lekarza... Można przyjść bez zapisu, tam lanie każą zrobic test zeby sprawdzić czy faktycznie jest sie w ciąży i wtedy do lekarza ewentualnie :o to nie Polska niestety... Ahh nie wiem juz co myslec ;(
Jak nie wyszla zadna to raczej nie niegatyw a test nieudany. Sprobuj powtorzyc, podobno najlepiej z porannego moczu bo stezenie bety bedzie najwieksze.
A ja po nieprzespanej nocy. Maz wrocil z delegacji w nocy i mielismy niemila niespodzianke. W toalecie zastalam troche swiezej krwi, tak spanikowalam ze omal nie zemdlam i pol nocy nie spalam. Teraz nie wiem czy czekac do poniedzialku na usg czy jechac do szpitala sprawdzic. Jak rano bylam w toalecie to kropeczka bya juz brazowawa. Jak myslicie?magdallena69 lubi tę wiadomość
-
wyglada fajnie dopóki nie skupie sie, ze to jedzenie bo jak o tym pomysle to robi mi sie niedobrze
moje plamienie znów ustało. Chyba to przez stan zapalny, bo cala noc czułam, ze cos tam piecze dzis pojade po kwas mlekowy do apteki. W srode za tydzien mam wizyte, moze dotrwam z tym stanem zapalnym. Dzis juz np. nic nie piecze. Jak nie urok to sraczka -
dais wrote:Jak nie wyszla zadna to raczej nie niegatyw a test nieudany. Sprobuj powtorzyc, podobno najlepiej z porannego moczu bo stezenie bety bedzie najwieksze.
A ja po nieprzespanej nocy. Maz wrocil z delegacji w nocy i mielismy niemila niespodzianke. W toalecie zastalam troche swiezej krwi, tak spanikowalam ze omal nie zemdlam i pol nocy nie spalam. Teraz nie wiem czy czekac do poniedzialku na usg czy jechac do szpitala sprawdzic. Jak rano bylam w toalecie to kropeczka bya juz brazowawa. Jak myslicie?
obserwuj sie dzis i duzo lez. Mozesz wziac nospe. Jak znów bedzie krew to do szpitala. Plamienia brazowe nie sa podobno az tak niebezpieczne jak krwiste. -
ma_rka wrote:obserwuj sie dzis i duzo lez. Mozesz wziac nospe. Jak znów bedzie krew to do szpitala. Plamienia brazowe nie sa podobno az tak niebezpieczne jak krwiste.
W nocy bylo krwiste, teraz jest brazowe.Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 października 2015, 08:25
-
dais wrote:Jak nie wyszla zadna to raczej nie niegatyw a test nieudany. Sprobuj powtorzyc, podobno najlepiej z porannego moczu bo stezenie bety bedzie najwieksze.
Dzisiaj rano był test nieudany ale wczoraj popołudniu negatyw... Poszłabym do lekarza ale zrobią mi test, wyjdzie negatywny i pomyślą ze wariatka;) moze powtórzę jutro, zobaczymy... -
magdallena69 wrote:dais wrote:Jak nie wyszla zadna to raczej nie niegatyw a test nieudany. Sprobuj powtorzyc, podobno najlepiej z porannego moczu bo stezenie bety bedzie najwieksze.
Dzisiaj rano był test nieudany ale wczoraj popołudniu negatyw... Poszłabym do lekarza ale zrobią mi test, wyjdzie negatywny i pomyślą ze wariatka;) moze powtórzę jutro, zobaczymy... -
Dzień dobry witam się w 9 tygodniu ciąży jeju, jak ten czas leci miesiąc temu dowiedziałam się że jestem w ciąży a to było przecież dopiero co czasie, leć, leć, jak najszybciej do czerwca
Pati_89, Magda34, xpaulinax lubią tę wiadomość
-
ma_rka wrote:no to poczekaj przez weekend i zrob moze w pon znów test. A ile okres Ci sie spoznia?
Okres miałam dostac wczoraj ale pierwszy test zrobiłam chyba w środę wieczorem i wyszedł cień cienia ale nawet maz to widział, powtórzyłam test w czwartek rano i wyszła słaba druga kreska ale widoczna bez przyglądania sie... -
Dziewczyny słyszałyście o tym że ciąża odbiera rozum i kobieta głupieje? nie wiem w którym miesiącu się to zaczyna ale mnie już chyba dopadło wczoraj pod prysznicem umyłam się szamponem do włosów i masowałam i masowałam fajnie się pienił tylko coś mi zapach nie pasował
madziak2202, Kawokado lubią tę wiadomość
-
ma_rka wrote:Duzo było tego? oze zadzwon do gina, podpytaj. Krew to koniecznie do szpitala, brazowe plamienie lezec. Ja tak wczoraj uslyszalam od swego gina. I 3x dziennie no spe.
Dzieki, zaraz sie zbieram do szpitala. Mieszkam w Szwecji i nie mam swojego ginekologa a tylko polozna z ktora pierwszy raz bede widziaial sie dopiero 5 listopada. W pon ide prywatnie na usg do ginekologa, ale mysle ze nie wytrzymam do tego czasu i wole sie skonsultowac.
-
dais wrote:Dzieki, zaraz sie zbieram do szpitala. Mieszkam w Szwecji i nie mam swojego ginekologa a tylko polozna z ktora pierwszy raz bede widziaial sie dopiero 5 listopada. W pon ide prywatnie na usg do ginekologa, ale mysle ze nie wytrzymam do tego czasu i wole sie skonsultowac.
-
nick nieaktualny
-
Dzień Dobry
Oby ten dzien był dobry dla nas wszystkich
Samych dobrych wieści dla wizytujących
U mnie mglisto nie znosze takiej pogody!
Pati_89 wrote:Dziewczyny słyszałyście o tym że ciąża odbiera rozum i kobieta głupieje? nie wiem w którym miesiącu się to zaczyna ale mnie już chyba dopadło wczoraj pod prysznicem umyłam się szamponem do włosów i masowałam i masowałam fajnie się pienił tylko coś mi zapach nie pasował
Ja bywam czasem zakręcona, mam taka pauze i tez robie dziwne rzeczy. Jak wczoraj w ost momencie sie zorientowałam ze solniczkę chcialam do kosza na smieci wyrzucic
A dwa dni temu maz zapytał mnie dlaczego schowałam do lodówki nóż
Ale sadze ze to dlatego poziewaz moje myśli ciagle sa skupione na zyciu ktore we mnie sie rozwija.Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 października 2015, 09:16