Czerwcowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWitajcie! Ja na obiad mam gołąbki. Zrobiłam już w czwartek wiec tylko odgrzeje. Miało dzisiaj być coś innego ale nie mam siły. Od rana tylko leżę, jakoś mi cały czas niedobrze. Nawet jedzenie nie pomaga, a dotąd super się sprawdzało. Wczoraj byłam cały dzień na mieście z koleżankami, na kawce i shoppingu i chyba dzisiaj muszę odleżeć swoje by wrócić do formy. Na wieczór jestem zaproszona do koleżanki ale dopiero na 19, a o 19 to ja ostatnio z łóżkiem się witam wiec pewnie się nie wybiorę. A od poniedziałku do pracy po tygodniowym urlopie. Strasznie mi się nie chce.
-
Hej dziewczyny jestem z powrotem. Bylam w szpitalu, opisalam sytuacje i lekarka powiedziala ze poki krawienia bylo malutko (ok lyzeczka do herbaty) i juz ustalo to nie powinnam sie martwic, szczegolnie ze krwawieniu nie towarzyszyl mocny bol. Jest to dosyc czeste i tlumaczyla, ze powodow moze byc wiele i ciezko czesto cokolwiek znalezc, bo blony w ciazy sa delikatne i moze nawet zwykle podrazenienie wywolac krwawienie. Mam lezec, relaksowac sie i sluchac muzyki. Jakby sie pojawilo znowu mam przyjechac, mam nadzieje ze nie bedzie potrzeby.
Mam nadzieje, ze krwawienie juz sie nie pojawi.
Hmmm ogoreczki kwaszone, jakbys sobie zjadla Niestety tutaj maja dziwny posmak, jakby korzenny, bleh. My dzisiaj mamy kurczaka z pieczarkami w sosie smietanowym i ziemniaczki albo ryz.
Powodzenia dla wizytujacych i milego dnia dla wszystkich. Nie szalejcie ze sprzataniem za bardzo -
Paula222 wrote:Kamenka tak rano najchętniej nic bym nie jadła, ale za to wieczorem czasem nadrabiam Okropne te mdłości, a co dopiero jak niektóre z nas wymiotują... Współczuję strasznie
Dzis rano mnie tylko kregosł bolał a tak to spokojnie ...
No i tez biore na podtrzymanie "dupka" bo mialam śluz brązowy boje sie ze cos bd nie tak.ale jestem dobrej nadzieji./pozdrawim -
Pati_89 wrote:A zabierasz męża? Mój jakoś nie chce iść bo twierdzi że i tak tam nic nie będzie widział i też musi się z pracy zwolnić więc nie wiem czy go przekonywać czy nie
-
Kamenka wrote:a To ciekawe troche bo ja mam 5tydz i 4dni a mam na 28 a Ty masz 2 dni wczesniejsza ciąże z tego co widze na suwaczku.
Ciekawe jak oni to tam liczą ...Kamenka lubi tę wiadomość
Helenka Rośnij zdrowo córeczko!
-
kirys wrote:Kamenka ja też mam 5 tydz i 4 dzień i liczy mi na 28, jak Tobie. Patutka ma 2 dni młodszą ciążę, więc liczy termin porodu dwa dni później, wszystko się zgadza2016 🩷
2020 🩵
Kwiecień 2025- kim jesteś kropeczko? ♥️ -
Patutka wrote:Dokladnie jak sie czujesz w tym tygodniu?
Ja się czuję świetnie, zero mdłości, tylko szybciej się męczę, ale mam wolne, więc byczę się w domu i duuużo odpoczywam. Piersi są pełniejsze, sutki bardzo wrażliwe, ciągle chce mi się pić i często siku. A Ty jak się czujesz? Pracujesz?Helen lubi tę wiadomość
Helenka Rośnij zdrowo córeczko!
-
kirys wrote:Tak, idziemy łeb w łeb dziewczyny
Ja się czuję świetnie, zero mdłości, tylko szybciej się męczę, ale mam wolne, więc byczę się w domu i duuużo odpoczywam. Piersi są pełniejsze, sutki bardzo wrażliwe, ciągle chce mi się pić i często siku. A Ty jak się czujesz? Pracujesz?
to przynajmniej czujesz ze jestes w ciazy Ja nie mam żadnych objawow Zmuszam sie do picia ;p siku raczej normalnie ciekawe jak to jest jedni maja drudzy nic.... -
Kamenka wrote:to przynajmniej czujesz ze jestes w ciazy Ja nie mam żadnych objawow Zmuszam sie do picia ;p siku raczej normalnie ciekawe jak to jest jedni maja drudzy nic....
Chyba każdy ma inaczej, każdy organizm jest inny i nie ma się czym martwić.Helenka Rośnij zdrowo córeczko!
-
nick nieaktualny
-
kirys wrote:Właśnie tak średnio czuję. Jak czytam, że dziewczyny mają codziennie mdłości i wymioty, to dopiero czują ciążę. Ale w sumie nie ma za czym tęsknić, no nie?
Chyba każdy ma inaczej, każdy organizm jest inny i nie ma się czym martwić.
tak kochana masz racje ale czasem sie martwie czemu mi nic nie ma i ze moz ebyc cos nie tak
Jedynie jak dlugo stoje czy chodze boli mnie ten kregosl w dole.. jak sie poloze przechodzi... -
Kamenka wrote:tak kochana masz racje ale czasem sie martwie czemu mi nic nie ma i ze moz ebyc cos nie tak
Jedynie jak dlugo stoje czy chodze boli mnie ten kregosl w dole.. jak sie poloze przechodzi...