Czerwcowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPatutka wrote:To indywidualna kwestia kazdego. W 8 tyg mozesz niedopinac spodni np. Ale btzuchol zaz yczaj widac Juz pod koniec 3 msc
HoniKa89, Pati_89, Kamenka lubią tę wiadomość
-
W ostatniej ciazy zaczelam nosic ciuszki ciazowe dosyc pozno, bo ok 4-5 miesiaca. Teraz juz mam lekko widoczny brzuszek i dzinsy mnie troche irytowaly- mialam mdlosci jak je zapinalam. Dlatego kupilam juz ciazowki i je nosze, jakos mi wygodniej. Czytalam ze w drugiej ciazy brzuszek moze byc szybciej widoczny bo powloki brzucha sa bardziej rozciagniete, moze cos w tym jest.
-
Kourtney wrote:No wlasnie co do brzuszka? W ktorym tyg zaczyna byc widoczny?
z pierwszym dzieckiem bylo mi widac dopiero brzuszek w 4miesiacu a teraz dzinsy nie moge dopiąć ;/Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 października 2015, 13:10
Magda34 lubi tę wiadomość
-
dais wrote:W ostatniej ciazy zaczelam nosic ciuszki ciazowe dosyc pozno, bo ok 4-5 miesiaca. Teraz juz mam lekko widoczny brzuszek i dzinsy mnie troche irytowaly- mialam mdlosci jak je zapinalam. Dlatego kupilam juz ciazowki i je nosze, jakos mi wygodniej. Czytalam ze w drugiej ciazy brzuszek moze byc szybciej widoczny bo powloki brzucha sa bardziej rozciagniete, moze cos w tym jest.
tez wlasnie slyszalam ze w 2giej ciazy szybciej widac brzuszek i raczej sie z tym zgodzeę to musi byc prawda:) -
Kamenka wrote:z pierwszym dzieckiem bylo mi widac dopiero brzuszek w 4miesiacu a teraz dzinsy nie moge dopiąć ;/
Ja jeszcze mieszcze się w spodnie. W ciąży 7 lat temu przybralam aż..25 kg, masakra. A wcale się nie objadalam. Brzuch byl widoczny w 4 miesiącu a tak drastycznie zaczelam tyć z momentem wejscia w 7 miesiąc ciążyKamenka lubi tę wiadomość
Magda34
-
Kourtney wrote:To ja jestem w 10juz a normalnie narazie sie zapinam obym tylko zapiela sukienke za miesiac
-
Ja od samego początku ciąży zrezygnowałam z jeansow zapisanych na guzik. Teraz nosze tylko jeansy na gumie. Mega wygodne i nie uciskają
U mnie też pod wieczór brzuch jest widoczny jak w 4 miesiącu co najmniejWiadomość wyedytowana przez autora: 31 października 2015, 14:29
-
nick nieaktualny
-
Kourtney wrote:No wlasnie co do brzuszka? W ktorym tyg zaczyna byc widoczny?
U mnie w pierwszej ciąży widoczny ,, dla ludzi'' zaczął być ok 20 tyg, teraz pewnie będzie szybciej, bo już mi wywaliło
U mnie póki co 1 kg na minusie, ale tylko dla tego , że wciąż mnie kręci na żołądku