Czerwcowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Andzia SM wrote:Witam, chciałabym dołączyć do Waszej grupy Od wczoraj mam potwierdzoną ciążę przez lekarza wg jego obliczeń 5 tydzień 2 dzień (wg okresu 4 tydzień 6 dzień). Na razie widać tylko pęcherzyk ciążowy:) Ale My już bardzo się cieszymy i mam nadzieję tak będzie do końca czerwca Przewidziana data porodu 30 czerwiec 2016 Postaram się być na bieżąco:)
-
Pati_89 wrote:Mam teraz i olej kokosowy i arganowy stosuje na zmianę na skórę na włosy na twarz:) chce też sprawdzić co na dłużej starcza i sie bardziej opłaca zwykłe kremy na rozstępy czy oleje
Miłego wieczorku dziewczyny do zobaczenia jutro
Dzis mam randkę z mezem -
Witajcue wieczorowa porą. Mnie dzis bardzo boli glowa...
Ja uzywalam oleju arganowego, lnianego, migdalowego i kokosowego. Z tych wszystkich tylko lniany piłam. Najlepiej pachnie oczywiscie kokosowy i jest bardzo wydajny. Skora po olejach jest o wiele przyjemniejsza w dotyku niz po balsamie.
Witam nowe mamusie.
Annielove jak duzo włosków ma Twoja coreczka! Mojej dopiero niedawno zaczely gestniec i z tyly nawet troszke sie kręcą.AnnieLov lubi tę wiadomość
-
Madzik84 wrote:Kamenko, pewnie w trakcie poronienia miałaś bóle z krzyża, stąd teraz lęk przed każdym bólem kręgosłupa. Krzyż może podobno boleć z tego samego powodu, dla którego w ciąży stopy mogą urosnąć - więzadła się luzują od hormonów Odpoczywaj więcej i będzie dobrze, a z czasem pomyśl o pływaniu.
MAdzik no tak strach i obawa sa okropne to silniejsze odemnie
Ale całe szczescie nie mam już tego śluzu brazowego.
Teraz wieczorem z Moim jechaliśmy dokupić znicze Wyobraźcie sobie wszystko wykupione w Auchanie ludzie szaleją
No jak chodziłam po sklepie o dziwo nic mnie nie bolało jak sie teraz położyłam znowu Masakraaaa
Idziecie Wieczorem na Cmentarz czy rano?
Ja lubie wieczorem wtedy pełno zniczy kolorowych widać..
ma_rka To chudzinka z Ciebie
Andzia SM: Witaj :)miło:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 października 2015, 20:33
-
nick nieaktualnyAndzia SM wrote:Witam, chciałabym dołączyć do Waszej grupy Od wczoraj mam potwierdzoną ciążę przez lekarza wg jego obliczeń 5 tydzień 2 dzień (wg okresu 4 tydzień 6 dzień). Na razie widać tylko pęcherzyk ciążowy:) Ale My już bardzo się cieszymy i mam nadzieję tak będzie do końca czerwca Przewidziana data porodu 30 czerwiec 2016 Postaram się być na bieżąco:)
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Czesc. Wlasnie odebralam bete http://wstaw.org/m/2015/10/31/B612-2015-10-31-20-21-33_1.jpg kojarzycie, czy wynik ten jak na moj tydzien jest prawidlowy? Nie za maly?
AnnieLov lubi tę wiadomość
2016 🩷
2020 🩵
Kwiecień 2025- kim jesteś kropeczko? ♥️ -
nick nieaktualnyPatutka wrote:Czesc. Wlasnie odebralam bete http://wstaw.org/m/2015/10/31/B612-2015-10-31-20-21-33_1.jpg kojarzycie, czy wynik ten jak na moj tydzien jest prawidlowy? Nie za maly?
-
dziękuję za miłe przyjęcie Zastanawiałam się czy zapisywać się, żeby nie zapeszać ale wiadomo trzeba być dobrej myśli Właśnie skończyłam przeglądać tematy strasznie duuuużo miałam do nadrabiania Ale cieszę się ze tu jestem bo widzę duże wsparcie a wiadomo w grupie raźniej AnnieLov Twoja historia jest niesamowita:) Teraz będzie już tylko dobrze
A teraz trochę o mnie Mam 27 lat, o ciąży dowiedziałam się dwa tygodni temu po zrobieniu testu pierwsze słaba kreska, następnego dnia powtórka kreska wyraźniejsza, więc pomyślałam że nie będę się stresować i poszłam na betę wynik 197.7 więc ciąża potwierdzona:) tego dnia wieczorem poinformowałam Męża był prze szczęśliwy W sobotę powtórka bety i wynik 581,70 więc rosła Naczytałam się tylu opinii o pójściu do lekarza że umówiłam się na wczorajszy piątek. Lekarz powiedział że trochę szybko ale może uda się coś zobaczyć I tak na ekranie pojawił się 7,2mm pęcherzyk dobrze, wysoko ulokowany:) Więc już radość ogromna. Obliczył wczoraj że jest to 5 tydzień 1 dzień (mam cykle 24 dniowe więc przeliczył na 28). Założył kartę ciąże, zlecił szereg badań i wskazał optymalny termin na następną wizytę na za 6 tyg. na 14.12. spytał czy chce szybciej, ale ja w tej ekscytacji nie myślałam logicznie:P i umówiłam się na tego 14. ale teraz myślę ze chyba za późno że lepiej by było zobaczyć czy zarodek się w ogóle pojawi czy serduszko bije. A tak w grudniu będę 1 11 tygodniu. więc muszę się zastanowić czy nie umówię się szybciej. Jest to moja pierwsza ciąża i mam nadzieję że się uda;) Staraliśmy się od lipca ale prawdę mówiąc od września tak bardzo dokładnie (testy ovu, temperatura)a i chodzę do Lasatowicza, piszę to bo widziałam że nie jestem jedyna Ale się rozpisałamKourtney, HoniKa89, AnnieLov lubią tę wiadomość
-
Patutka wrote:Czesc. Wlasnie odebralam bete http://wstaw.org/m/2015/10/31/B612-2015-10-31-20-21-33_1.jpg kojarzycie, czy wynik ten jak na moj tydzien jest prawidlowy? Nie za maly?
ja mialam w 4tyg 1111.99 potem za 4dni ponad 5000Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 października 2015, 20:57
-
nick nieaktualny
-
Andzia SM wrote:dziękuję za miłe przyjęcie Zastanawiałam się czy zapisywać się, żeby nie zapeszać ale wiadomo trzeba być dobrej myśli Właśnie skończyłam przeglądać tematy strasznie duuuużo miałam do nadrabiania Ale cieszę się ze tu jestem bo widzę duże wsparcie a wiadomo w grupie raźniej AnnieLov Twoja historia jest niesamowita:) Teraz będzie już tylko dobrze
A teraz trochę o mnie Mam 27 lat, o ciąży dowiedziałam się dwa tygodni temu po zrobieniu testu pierwsze słaba kreska, następnego dnia powtórka kreska wyraźniejsza, więc pomyślałam że nie będę się stresować i poszłam na betę wynik 197.7 więc ciąża potwierdzona:) tego dnia wieczorem poinformowałam Męża był prze szczęśliwy W sobotę powtórka bety i wynik 581,70 więc rosła Naczytałam się tylu opinii o pójściu do lekarza że umówiłam się na wczorajszy piątek. Lekarz powiedział że trochę szybko ale może uda się coś zobaczyć I tak na ekranie pojawił się 7,2mm pęcherzyk dobrze, wysoko ulokowany:) Więc już radość ogromna. Obliczył wczoraj że jest to 5 tydzień 1 dzień (mam cykle 24 dniowe więc przeliczył na 28). Założył kartę ciąże, zlecił szereg badań i wskazał optymalny termin na następną wizytę na za 6 tyg. na 14.12. spytał czy chce szybciej, ale ja w tej ekscytacji nie myślałam logicznie:P i umówiłam się na tego 14. ale teraz myślę ze chyba za późno że lepiej by było zobaczyć czy zarodek się w ogóle pojawi czy serduszko bije. A tak w grudniu będę 1 11 tygodniu. więc muszę się zastanowić czy nie umówię się szybciej. Jest to moja pierwsza ciąża i mam nadzieję że się uda;) Staraliśmy się od lipca ale prawdę mówiąc od września tak bardzo dokładnie (testy ovu, temperatura)a i chodzę do Lasatowicza, piszę to bo widziałam że nie jestem jedyna Ale się rozpisałam
strasznie pozno Ci dał ta nastepna wizyte ja mialam 27.10 pecherzyk 9mm ale niestety karty jeszcze nie zalozyl . Nastepna wizyta 10.11 mysle ze juz bedzie zarodek i serduszko! -
Kamenka wrote:ja mialam w 4tyg 1111.99 potem za 4dni ponad 5000
magdallena69 lubi tę wiadomość
2016 🩷
2020 🩵
Kwiecień 2025- kim jesteś kropeczko? ♥️ -
Patutka wrote:Tylko mi dopiero cien cienia wyszedl w poniedzialek. W niedziele jeszcze nie bylo nix widac
ale Patusia Ty masz w normie wszystko liczy sie przyrost każdy ma inaczej
też szalałam jak dostałam Bete balam sie ze za mała za duza ahh
Wiec główka do gory masz ją bardzo łądna jak na Twoj tydzien ciąży:) Twoja Niunia rośnie