Czerwcowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Kourtney wrote:A czy u was znajomi juz wszyscy wiedza o ciazy?
Bo u nas nadal tylko rodzice,moje dwie przyjaciolki i w pracy i w szoku jestem ze nikt noe puscil dalej famy chyba ze o tym nie wiem
U mnie kochana nikt nie wie tylko mój i Wy ... powiem jak minie okres zagrożenia ten najgorszy...chociaż mnie tak męczy by powiedzieć...... -
sylwiak wrote:Ja mialam 17.08 wiec wczesniej troszke. w sumie to tydzien roznicy powinien byc. masz suwaczek wedlug lekarza czy stad?
A ty masz 11tydzien ja 11tydzien mam za 6dni -
Patutka wrote:To znaczy bolą Ale nie tak bardzo. Sa duze Ale nie tak bardzo napuchniete
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Pati_89 wrote:Dziewczyny jestem przeszczęśliwa moje małe serduszko bije sobie 170 razy ma aż 15,1 mm wszystko jest dobrze rozwija sie prawidłowo zdjęcie wstawię później za dwa tygodnie powtórka założy mi kartę ciąży i da skierowanie na prenatalne
Gratulacje, superMagda34
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyeidth wrote:Ja też już po wizycie. Nasz dzidziuś ma 2,3 cm z tych emocji zapomniałam wziąć zdjęcia
Z nieco tych wiadomości zrobił mi się 2 cm krwiak w macicy. Mam zwiększoną dawkę luteiny i nakaz leżenia.
Szkoda tylko ze ten krwiak i ze musisz lezec ..a kiedy masz nastepna wizyte? -
eidth wrote:Ja też już po wizycie. Nasz dzidziuś ma 2,3 cm z tych emocji zapomniałam wziąć zdjęcia
Z nieco tych wiadomości zrobił mi się 2 cm krwiak w macicy. Mam zwiększoną dawkę luteiny i nakaz leżenia.
krwiaka wspolczuje, tez to przechodze .. bedzie dobrze. Bedziemy lezec, oszczedzac sie i sie wchlonal dziady.