Czerwcowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
sylwiak wrote:witam.
helen- kiedy mialas ostatnia @ bo chyba rowniutko lecimy
ja wczoraj zero mdlosci. jadlam itp a dzis znow ciezko i tak w kratke ehhh...
wczoraj tez miałam lekkie mdłosci, ale to dlatego bo byłam głodna, jak zjadłam, to miałam jeszcze się pomęczyłam z 15minut i przeszło , a nie było za fajnie bo prowadziłam auto.
Jejku co za pogoda... u nas mleko, szaro, buro
spać mi się chce, wchodzę w stan hipnozy.
-
Magdzialena wrote:Hej Dziewczyny! Spiesze z informacjami, bo jestem wlasnie (dopiero!) Po usg. Otoz ciaza jest, wczesna, serduszka jeszcze nie widac. Ale mam krwiaka wiec to pewnie sprawca plamien. Dodatkowo torbiel na jajniku. Jestem troche spokojniejsza. Moze wszystko dobrze sie skonczy?
Dziekuje Wam za mile slowa!
I trzymam kciuki za wszystkie wizyty i badania! -
dais Gratulujee !!!
Karty ciazy tez nie zalożył badan nie robił nie wspominajac o usg bo stwierdził ze po co jak "gówno bedzie widac" .....
Magda34 okropnie no strasznie to pzeżyłam do dzis mi to zostało..
Helen tak to bylo straszne jak to Wam opisałąm miałam łzy w oczach ahh
Teraz chodze prywatnie i wszystko dobrze mam nadzieje ze w wtorek nastepnym tyg zobacze serducho...
Helen trzymam kciukole!! Bedzie dobrze..
Madzik84 ah brak słów wiesz
Pati_89 trzymam kciukiii !!!i za wszystkich pozostalych jestesmy z WAMI !!!
Magdzialena bedzie dobrze trzymaj sie tam!
-
Kamenka wrote:Madzik84 ah brak słów wiesz
Trauma na bardzo, bardzo długi czas
Mnie po roku od pierwszej straty natchnęło, że w sumie powinnam była przynajmniej złożyć skargę na mojego ówczesnego lekarza prowadzącego. A gdybyśmy żyli w Stanach, to należałoby mi się tłuste odszkodowanie... Ale było minęło. O dobrego lekarza równie trudno, co o nauczyciela z powołania.
Magdzialena, uf, dobrze że z maleństwem wszystko dobrze!
Kciukasy za wszystkie wizytujące dziś.
Oprócz mega mdłości, też mnie coś dzisiaj głowa pobolewa Niby pogoda jak marzenie, ale chyba ciśnienie za wysokie.[*] 18.10.2014 (8tc), 18.08.2015 (7tc) -
nick nieaktualnyMagdzialena wrote:Hej Dziewczyny! Spiesze z informacjami, bo jestem wlasnie (dopiero!) Po usg. Otoz ciaza jest, wczesna, serduszka jeszcze nie widac. Ale mam krwiaka wiec to pewnie sprawca plamien. Dodatkowo torbiel na jajniku. Jestem troche spokojniejsza. Moze wszystko dobrze sie skonczy?
I trzymam kciuki za wszystkie wizyty i badania!
Cieszę się że wszystko ok z maleństwem -
Magdzialena wrote:Hej Dziewczyny! Spiesze z informacjami, bo jestem wlasnie (dopiero!) Po usg. Otoz ciaza jest, wczesna, serduszka jeszcze nie widac. Ale mam krwiaka wiec to pewnie sprawca plamien. Dodatkowo torbiel na jajniku. Jestem troche spokojniejsza. Moze wszystko dobrze sie skonczy?
I trzymam kciuki za wszystkie wizyty i badania!
Super, ze jest ciąża. Bedzie dobrze, czesto slysze ostatnio, ze ktos ma krwiaka w ciazy i wszystko dobrze sie kończy:)Magda34
-
Kamila ;) wrote:Super
heh...nie mam mdłości a juz wiem jak z nimi sobie radzic
W takim razie oby pomagało jak najdłużej
Ide opiekować sie dzieciakami Miłego Dnia wszystkim
U mnie nie działa brałam też tabletki z imbirem Prevomit - też nie pomogło💙 2014
❤️ 2016
Czekamy na dziewczynkę...
-
Dziewczyny moze wam pomoze moj sposob na mdlosci z poprzedniej ciazy. Brzmi on dziwnie, ale to byla jedyna rzecz ktora u mnie dzialala. Mialam straszne mdlosci z rana a musialam jezdzic autobusem co utrudnialo sprawe. Znalazlam w aptece takie opaski z kuleczkami, ktore naklada sie na nadgarski i jak czujesz ze robi Ci sie nie dobrze to zaczynasz je masowac. Nie pomagaly mi ani imbir ani inne lekarstwa na samo mysl mnie mdlilo, a to pomoglo. To bylo cos takiego : http://opaskinanudnosci.pl/o-opaskach/
-
Magdzialena super że wszystko u ciebie i maleństwa w porządku
mnie mdłości nawiedzają ostatnio co chwile. na szczęście bez witania porcelanki właśnie wszamałam sałatkę owocową (jabłko, gruszka, banan i cytryna) i już mi lepiej.
a że szefa dzisiaj nie ma to wyskoczyłam na chwile kupić mojemu starszakowi smoczki bo bez tego niestety nie uśnie (muszę go tego oduczyć). teraz jak ma prawie wszystkie zęby i wychodzi mu ostatnia trójka to smoczek starcza na 2-5 nocy i przegryziony tak że się boje żeby się nie udusił. masakra jakaś -
Patutka wrote:Czyli jedrne dalej sa?
A kiedy masz lekarza czy jakas bete?
a lekarza 3cia wizyta 10.11
pierwszy wynik 22.10 - 1111.99
drugi wynik 26.10 - 5626,75
;-)a pecherzyk 26.10 - 9mm z ciałkiem żółtym
TY kiedy po wynik 2giej Bety?
teraz czekam na wizyte 10 mam nadzieje ze bd juz serducho!
TY kiedy po wynik 2giej Bety?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2015, 14:34
Helen lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnybloodflower wrote:Witajcie, dobrze poczytac, ze wszystko sie dobrze rozwija.
Ja sobie jakas taka faze wkrecilam, ze nie mam objawow, ze az dzis zrobilam test ciazowy....Kamenka, Magda34 lubią tę wiadomość