Czerwcowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWitam wszystkie mamusie
Dopiero dziś wróciliśmy do szarej rzeczywistości a od piątku mieliśmy tyle wyjazdów tylu gości że nawet nie miałam sił ani czas tu was nadrobić Dziś już jestem, mała była na całą noc u babci a ja odpoczęłam pospałam do 10, pooglądałam tv i teraz jest taka cisza jak nigdy
Po pierwsze gratuluje wszystkim wizytującym w ostatnim czasie oraz gorąco witamy nowe mamusie które dołączyły do naszego grona. Jest już nas bliżej 100 Tak trzymać
Kourtney ślicznotkę wycałowałam mieszkamy tak blisko że nawet kiedyś można się wybrać na jakiś spacer
Quatriona moja takie miała od urodzenia, nawet miała dłuższe jak na zdjęciu ale jej troszkę ściełam przed roczkiem
DeLaCruz jaki śliczny bodziak. No i pomysł pierwsza klasa
Ja póki co nie mam mdłości, całe szczęście bo nie wiem jak bym się czuła wychowując dodatkowo małego szkraba który nie usiedzi na tyłku 5 min
Magdzialena trzymaj się jakoś. Oby wszystko było w porządku :*
Ja byłam na grobach przez cały dzień... Miałam sporo grobów głównie od strony męża, potem pojechaliśmy do szwagierki na obiad, posiedzieliśmy trochę i później wieczorkiem poszliśmy jeszcze na cmentarz, zawieźliśmy też małą do dziadków a my spędziliśmy cudowną noc, czułam się jak w noc poślubną
Nelus zaciskam kciuki za serduszko
Ja dziś na obiad robię pomidorową i na drugie dla męża ziemniaczki, mizeria i udka z cebulą duszoną
dais śliczna fasolka, gratuluję
kamenka co za lekarz, co niektórzy to chyba minęli się z powołaniem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2015, 11:04
Kourtney lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kourtney wrote:Dais jedno usg w calej ciazy ?nie moge w to uwierzyc
Kamila wlasnie sobie parze rumianek
AnnieLov dobrze ze moglas sobie odpoczac po szalonym weekendzie. Mala jest przeurocza, pewnie skradnie serce niejednemu
Kourtney ja wiem, tez bym chciala ciagle ogladac postepy, ale wiadomo nadmierne promieniowanie tez nie jest zbyt zdrowe dla dzieciaczka.
Patutka, przepraszam za blad, jeszcze jest miekka i otwarta. Oto co znalazlam:
"Macica jest w 5 tygodniu ciąży zaledwie nieznacznie powiększona i przez to jeszcze niewyczuwalna przez ścianę jamy brzusznej. Przy badaniu przez położną bądź lekarza wydaje się ona już nieco miękksza. Szyjka macicy jest natomiast jeszcze ruchoma we wszystkich kierunkach. Twardnieje ona dopiero w 16 tygodniu ciąży. W tym okresie jest ona jednak już otoczona czopem śluzowym."Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2015, 11:14
AnnieLov lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kourtney współczuję takich mdłości!
Ja mimo braku mdłości dzisiaj zupełnie nie mam apetytu, śniadanie smakowało mi jak trociny, ale muszę jeść, żeby nie brać leków na pusty żołądek. Na drugie śniadanie zjadłam zupę, bo jedynie to mi jako tako smakuje.
Dais śliczne maleństwo! Faktycznie szok z tym jednym USG, ja również najchętniej chodziłabym na USG co tydzień
Dziś mam wizytę o 18, pewnie jeszcze za wcześnie na serduszko, a już tak bardzo bym chciała je zobaczyć!AnnieLov, Kourtney lubią tę wiadomość
Helenka Rośnij zdrowo córeczko!
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnnieLov wrote:Do unicare w Warszawie
To zależy od lekarza. Mój gin powiedział że za 600 zł mam test PAPPA: USG + badanie krwi + interpretacja wyniku -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witajcie dziewczyny czytam Was od rana a nie miałam siły napisać
Moja wizyta za jakies 1,5 godziny a takie mdłości mnie dopadły że masakra nie wiem czy dojadę do gabinetu podejrzewam że to chyba jednak ze stresu choć jakos go wcześniej nie odczuwałam idę się powoli szykować bo w tym tempie ledwo zdążę trzymajcie się ciepło :-*Kourtney lubi tę wiadomość
-
Hej Dziewczyny! Spiesze z informacjami, bo jestem wlasnie (dopiero!) Po usg. Otoz ciaza jest, wczesna, serduszka jeszcze nie widac. Ale mam krwiaka wiec to pewnie sprawca plamien. Dodatkowo torbiel na jajniku. Jestem troche spokojniejsza. Moze wszystko dobrze sie skonczy?
Dziekuje Wam za mile slowa!
I trzymam kciuki za wszystkie wizyty i badania!Kourtney, Helen, AnnieLov, Magda34, wisnia11, kirys, Quatriona lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMagdzialena wrote:Hej Dziewczyny! Spiesze z informacjami, bo jestem wlasnie (dopiero!) Po usg. Otoz ciaza jest, wczesna, serduszka jeszcze nie widac. Ale mam krwiaka wiec to pewnie sprawca plamien. Dodatkowo torbiel na jajniku. Jestem troche spokojniejsza. Moze wszystko dobrze sie skonczy?
Dziekuje Wam za mile slowa!
I trzymam kciuki za wszystkie wizyty i badania!