X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Czerwcowe mamusie 2016
Odpowiedz

Czerwcowe mamusie 2016

Oceń ten wątek:
  • Kamenka Ekspertka

Wysłany: 2 listopada 2015, 08:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kourtney wrote:
    Niedobrze mi straszniee
    biedna..mi tam nic nie ma ...

• Kamenka Ekspertka

Wysłany: 2 listopada 2015, 08:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kourtney wrote:
    Niedobrze mi straszniee

ojej dwa razy mi sie puściło to samo nie wiem czemu .....sorki

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2015, 08:57

• wisnia11 Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2015, 09:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aaa w czwartek ide na wizyte... w końcu :) mam nadzieję że zobaczę serduszko :)

Kourtney lubi tę wiadomość

u79ep1.png
    k3xSp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 listopada 2015, 09:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeszcze musze dzisiaj obiad jakis zrobic . az mnie wzdryga jak mysle o jedzeniu.

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 listopada 2015, 09:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wisnia11 wrote:
    Napewno juz zobaczysz :)

• Patutka Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2015, 09:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    7

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2024, 19:29

2016 🩷

2020 🩵

Kwiecień 2025- kim jesteś kropeczko? ♥️
  • Patutka Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2015, 09:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamenka wrote:
    Ale co, zadnych objawow czy mdlosci?

2016 🩷

2020 🩵

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 listopada 2015, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Patutka wrote:
    Kurcze Ja mam wizyte na nfz na 18.11 i mnie babsztyl Tak zdenerwowal, bo ona na 27.11 mnie przepisze na 10 tydzien... No cholera, chyba mam prawo wiedziec co jest z moim dzieckiem! ....
    A to bedzie twoja pierwsza wizyta dopiero? Pozno . ja bym nie wytrzymala tak dlugo chyba czekac

• Madzik84 Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2015, 09:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kourtney wrote:
    Jeszcze musze dzisiaj obiad jakis zrobic . az mnie wzdryga jak mysle o jedzeniu.

Ja się zmuszam do jedzenia czegokolwiek w minimalnych ilościach (więcej nie dam rady), mdli mnie nawet po herbacie. Dopiero co miałam pisać, że bilans na razie -0,5kg, ale już -1,5kg...

[*] 18.10.2014 (8tc), 18.08.2015 (7tc)
  • Kamenka Ekspertka

Wysłany: 2 listopada 2015, 09:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wisnia11 wrote:
    trzymam kciuki by tak bylo ja ide za tydzien

• Patutka Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2015, 09:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    88

2016 🩷

2020 🩵

• Kamenka Ekspertka

Wysłany: 2 listopada 2015, 09:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Patutka wrote:
    Ale co, zadnych objawow czy mdlosci?

nie -nic nie mam....... ;/

Ty idz prywatnie teraz państwowo nic nie załatwisz..

• Magda34 Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2015, 09:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny, właśnie wstałam i pije kawke oczywiście słaba z mlekiem:) Kourtney współczuję kochana.
    Udanych wizyt dzis wizytujacym. Ja jutro nareszcie :)

Kamenka lubi tę wiadomość

Magda34
    piu3dqk36aa6ip8k.png
    f2w3dqk3g1xvvoi6.png

• Kamenka Ekspertka

Wysłany: 2 listopada 2015, 09:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Patutka wrote:
    Pierwsza:) wiesz, to tylko dwa tygodnie. Jesli bedzie wszystko okej(mam nadzieje) to zobacze serducho. To bedzie koniec 8tygodnia. Zreszta moja praca nie pozwala mi w inne dni oraz musze lrzetrzymac:) tyle kobiet chodzilo jeszcze pozniej. Jesli ma byc dobrze to bedzie. Do prywatnego nie pojde bo to tylko pieniadze zzera

aha ja tam wole prywatnie inna wtedy rozmowa z lekarzem i wogole inne podejscie ma niz panstwowo.
    nie wytrzymalabym do 10 ;/ ja juz w 3tyg bylam u lekarza

• Patutka Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2015, 09:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u

2016 🩷

2020 🩵

• Kamenka Ekspertka

Wysłany: 2 listopada 2015, 09:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Patutka wrote:
    A tu Cie zaskocze, znalazlam swietnego lekarza prowadzacego, zero zlych opinni. Najczesciej prowadzi ciaze zagrozone. Warszawa niby duza, A o dobrego lekarza ciezko: )

no to superrr ja tam mam u mnie do panstwowych inne zdanie raz mnie zraził teraz mam obawę :( jakby pomogl na czas byc moze było by ok a tak to dupa zbita :(

dziwi mnie że inni maja objawy wymioty i wogole a mi nic nie ma .....
    czasem mysle ze coś nie tak czuje sie zupelnie normalnie ...

• Magda34 Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2015, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamenka to ciesz sie :) Chociaz ja w sumie tez na objawy nie moge narzekać bo czasem tylko jest mi niedobrze. Co do lekarza to tez prywatnie chodze. Przy pierwszej ciąży tez chodzilam prywatnie. Raz tylko bylam na nfz, bo chcialam jak najszybciej potwierdzić ciaze a do prywatnego wizyte mialam za 7 dni. Zdziwilam sie wogole, ze na nfz i wizyta tak szybko. No, ale po wizycie juz wiedziałam skad tak szybki termin- ten facet to jakis zboczeniec i na dodatek stwierdzil ciąże blizniacza co bylo absurdem

Magda34
    piu3dqk36aa6ip8k.png
    f2w3dqk3g1xvvoi6.png

• Kamenka Ekspertka

Wysłany: 2 listopada 2015, 09:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda34 wrote:
    Kamenka to ciesz sie :) Chociaz ja w sumie tez na objawy nie moge narzekać bo czasem tylko jest mi niedobrze. Co do lekarza to tez prywatnie chodze. Przy pierwszej ciąży tez chodzilam prywatnie. Raz tylko bylam na nfz, bo chcialam jak najszybciej potwierdzić ciaze a do prywatnego wizyte mialam za 7 dni. Zdziwilam sie wogole, ze na nfz i wizyta tak szybko. No, ale po wizycie juz wiedziałam skad tak szybki termin- ten facet to jakis zboczeniec i na dodatek stwierdzil ciąże blizniacza co bylo absurdem

no właśnie tak podchodzą do czlowieka z nfz ja przez gin z nfz straciłam ciąże gdy poszłam do niego z płaczem i bolem mówiac ze krew mi leci mam plamienia to powiedział
    cytuje " trzeba bylo sie nie du..ić " przykre ale prawdziwe... potem wizyta prywatna szybko i szpital niestety juz nie dalo sie nic zrobic :(
    Dlatego zostalo mi to strasznie w sercu moja psycha tym zjechana i sie boje okropnie teraz...
    Mówisz ciesz sie hm wolałabym cierpiec jak Wy niz nic nie czuc wtedy bym byla pewna ze coś jest:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2015, 09:46

• HoniKa89 Ekspertka

Wysłany: 2 listopada 2015, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Dziewczyny!!! Ja z jedzeniem mam taki problem, że jak mam na coś ochotę to zjem odrazu po zakupie...i z obiadem tez tak jest. Np. zupa na drugi dzien juz mi smierdzi i wydaje sie stara. W ogole wszystko w lodowce wydaje mi sie stare i nic z niej nie ruszam :\ Najbardziej mi podchodzą świeżo ugotowane ziemniaki. Masakra :\ Dzieki dziewczyny za kciuki bo jestem jedna z wizytujących dziś, już nie mogę się doczekac!!! Ciekawe jak biedna Madzialena, i czy zrobili juz USG..Buziaki i zero mdłości dla Was i dla mnie bo jest to straszny dyskomfort :)

Kourtney lubi tę wiadomość

• Patutka Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2015, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś

2016 🩷

2020 🩵

‹‹ 243 244 245 246 247 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - objawy, rodzaje i najczęstsze przyczyny poronienia

Poronienie to przedwczesne zakończenie ciąży, która trwała krócej niż 22 tygodnie. Poronieniem samoistnym kończy się około 10-15% ciąż, przy czym około połowa kończy się jeszcze przed implantacją zarodka w macicy, czyli przed 8 tygodniem. Dowiedz się jakie są przyczyny poronienia, objawy i diagnostyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Wysoki testosteron u kobiet - przyczyny, objawy, leczenie

Jakie mogą być przyczyny podwyższonego testosteronu w kobiecym organizmie? Jakie są najczęstsze objawy wysokiego testosteronu u kobiet? Jak wygląda diagnoza i leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ