X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Czerwcowe mamusie 2016
Odpowiedz

Czerwcowe mamusie 2016

Oceń ten wątek:
  • Hania222 Przyjaciółka

Wysłany: 1 listopada 2015, 13:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc dziewczyny wczoraj nie mialam mdlosci(swoja droga moze byc tak ze jest przerwa i znow moga sie pojawic?)ale zlapalo mnie chorobsko , leze i leze mam nadzieje ze nie zaszkodzi dziecku

eiktk0s3jfkxfoh4.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 listopada 2015, 13:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hania222 wrote:
    Czesc dziewczyny wczoraj nie mialam mdlosci(swoja droga moze byc tak ze jest przerwa i znow moga sie pojawic?)ale zlapalo mnie chorobsko , leze i leze mam nadzieje ze nie zaszkodzi dziecku
    Przeziebienie jakies? Kuruj sie domowymi sposobami .
    Co do przerwy w mdlosciach to u mnie tak jest. Mam w kratke. Jeden dzien potrafi byc gites a drugi caly dzien wymioty

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 listopada 2015, 13:06

• Hania222 Przyjaciółka

Wysłany: 1 listopada 2015, 13:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak Kourtney katar i kichanie , ale gardlo mnie nie boli. To mnie pocieszylas , bo myslalam ze cos sie dzieje skoro nie mam mdlosci a jest choroba

eiktk0s3jfkxfoh4.png
  • Kamenka Ekspertka

Wysłany: 1 listopada 2015, 13:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdzialena wrote:
    Witam sie ze szpitalnego łoża. W nocy dostalam bólów brzucha takich skurczowy h, jak poszlam siusiu to wylecialo ze mnie cos dziwnego , bylo tego dosyc sporo, nie byla to krew tylko takie cos w kolorze brunatnym, takim brudnym. Na papierze dodatkowo maly skrzep. Wiec co? Panika i do szpitala. Przyjęli mnir na oddział. Ginekolog mnie zbadał na fotelu i stwierdzil ze nie doszlo do poronienia . Tylko na jakiej podstawie?!paranoja jakas. USG dopiero jutro rano beda mi robic. Dostaje leki na podtrzymanie, no-spe w zastrzyku i mam lezec. Pobrali mi znow krew na bete .bede tu minimum do wtorku , bo wtedy chca jeszcze powtorzyc bete. Boje sie ze dzis dali mi nadzieje a jutro to wszyztko prysnie. Wiec chyba wole nastawic sie na najgorsze choc i tak bedzie bolalo. Dzis juz nie mam sily plakac....

Oj Madziulka :( Trzymam kciuki za Ciebie ! Jesli Cie zbadał nie stwierdził poronienia to go nie będzie !! Nie mysl negatywnie Bedzie ok Wierze w to .
    Staraj sie pozytywnie myśleć a zobaczysz juz niebawem będziesz w domku Czego Ci życze z całego Serca.
    Pozdrawiam i Trzymam Kciuki za Ciebie i Dzidzie.
    a Te Usg hmm troche coś nie tak powinni od razu zrobić a może zarządaj tego i tyle ja bym tak zorbiła!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 listopada 2015, 13:50

• Kamenka Ekspertka

Wysłany: 1 listopada 2015, 13:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kourtney wrote:
    Dziewczyny bylyscie na grobach? Ja sie nie wybieram...jakos przeraza mnie pojscie tam w ciazy. Wiem ze moze przesadzam...
    Ale w sumie to i tak nie mamy bliskich na grobach tutaj w warszawie.

Oczywiście że byłam ..
    Myśle kochana że to nie ma różnicy czy ktoś jest w ciąży czy nie dziś widziałąm tam z brzuszkami już dość duzymi tam pare Mamusiek ;-)
    Wiec spokojnie nie przesadzaj hihi to że odwiedzisz zmarłego w Dniu Ich Święta nic sie nie stanie:)

• sylwiak Ekspertka

Wysłany: 1 listopada 2015, 13:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja na groby nie idę bo nie jestem w Polsce, ale wybieramy się do kościoła.
    Potem małe zakupy i na obiado-kolację do restauracji polskiej.
    Wczoraj też wzięłam apap i zasnęłam, inaczej bym chyba chodziła po ścianach albo już po suficie... daaaawno takie bólu nie miałam...

Kruszynko rośnij zdrowo... <3 Kochamy Cię...
    1 cykl udany <3
    relgvcqghi9hgve4.png
  • Kamila ;) Autorytet

Wysłany: 1 listopada 2015, 17:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na groby ide ale gdzies po 18 jak juz będzie ciemno...

A teraz kakao i domowa wz-tka :)

Kamenka, Kourtney lubią tę wiadomość

ma6n13bx3stfpcr8.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 listopada 2015, 17:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Strasznie mi sie dzisiwj dluzy czas. Ciagle zyje po starym czasie :) dla mnie jest juz po 18;) nie umiem sie przestawic

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 listopada 2015, 17:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamila ;) wrote:
    Na groby ide ale gdzies po 18 jak juz będzie ciemno...

A teraz kakao i domowa wz-tka :)
    Mniaam . zjadlabym :)

• Kamenka Ekspertka

Wysłany: 1 listopada 2015, 17:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kourtney wrote:
    Strasznie mi sie dzisiwj dluzy czas. Ciagle zyje po starym czasie :) dla mnie jest juz po 18;) nie umiem sie przestawic

Ja sie juz przestawilam w tamtym tyg jak zmienialismy godziny heheh :)
    ale fakt dzien jakos sie dzis dluuuuuuuuuzy okropnie i nudny strasznie

• Kamila ;) Autorytet

Wysłany: 1 listopada 2015, 17:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kourtney wrote:
    Mniaam . zjadlabym :)
    Zapraszam :)

Co do dnia dzisiejszego to faktycznie ciągnie sie wyjątkowo...

Kamenka lubi tę wiadomość

ma6n13bx3stfpcr8.png
  • Kamila ;) Autorytet

Wysłany: 1 listopada 2015, 18:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzis mialam dziwna sytuacje. Zasłabłam przy robieniu biszkoptu. Tak jakbym dostala kopniaka z klatke piersiowa zakręciło mi sie w glowie, ciezko bylo mi złapać oddech.
    Wystraszyłam sie! Nie przyjemne uczucie....
    A teraz wyczytałam Cotygodniowe informacje z tej stronki o ciazy :) fajne to jest :)
    pisze tam tak m.in.:
    ...Hormony ciążowe (HCG, progesteron i estrogen) obniżają ciśnienie krwi w skutek czego możesz mieć zawroty głowy i być bardziej podatna na zasłabnięcia podczas dłuższego stania w miejscu. ...
    a biore tabletki ktore maja w sobie progesteron, Duphaston.
    A co do ciśnienia Mam zazwyczaj wysokie a dzis w normie lub lekko podwyższone Tylko standardowo wysoki puls.

Miałyście podobnie?
    Na pewno dobrze mi zrobi świeże powietrze w drodze na cmentarz :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 listopada 2015, 18:07

ma6n13bx3stfpcr8.png
  • Magda34 Autorytet

Wysłany: 1 listopada 2015, 18:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Świeże powietrze napewno dobrze Ci zrobi:) Szczerze mówiąc jeszcze mi sie to nie zdarzyło, ale slyszalam, że może się tak dziać. Ja dzis też się nieźle wystraszylam i myślę o tym do teraz. Drapało coś mnie w gardle az wkoncu zakasłałam lekko i nagle cos mnie bardzo zakłuło w okolicy lewego jajnika. Nie wiem teraz czy to jajnik czy....? Jak myślicie?

Magda34
    piu3dqk36aa6ip8k.png
    f2w3dqk3g1xvvoi6.png

• Patutka Autorytet

Wysłany: 1 listopada 2015, 19:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2024, 19:26

2016 🩷

2020 🩵

Kwiecień 2025- kim jesteś kropeczko? ♥️
  • Magda34 Autorytet

Wysłany: 1 listopada 2015, 19:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie juz nie bolą od 3 dni

Magda34
    piu3dqk36aa6ip8k.png
    f2w3dqk3g1xvvoi6.png

• HoniKa89 Ekspertka

Wysłany: 1 listopada 2015, 20:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdzialena wrote:
    Witam sie ze szpitalnego łoża. W nocy dostalam bólów brzucha takich skurczowy h, jak poszlam siusiu to wylecialo ze mnie cos dziwnego , bylo tego dosyc sporo, nie byla to krew tylko takie cos w kolorze brunatnym, takim brudnym. Na papierze dodatkowo maly skrzep. Wiec co? Panika i do szpitala. Przyjęli mnir na oddział. Ginekolog mnie zbadał na fotelu i stwierdzil ze nie doszlo do poronienia . Tylko na jakiej podstawie?!paranoja jakas. USG dopiero jutro rano beda mi robic. Dostaje leki na podtrzymanie, no-spe w zastrzyku i mam lezec. Pobrali mi znow krew na bete .bede tu minimum do wtorku , bo wtedy chca jeszcze powtorzyc bete. Boje sie ze dzis dali mi nadzieje a jutro to wszyztko prysnie. Wiec chyba wole nastawic sie na najgorsze choc i tak bedzie bolalo. Dzis juz nie mam sily plakac....
    Kochana trzymaj się!!! tylko się możemy domyslać jak Ci tam jest... ściskam

• Patutka Autorytet

Wysłany: 1 listopada 2015, 20:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda34 wrote:
    Mnie juz nie bolą od 3 dni
    Rozumiem, ze wszystko jest okej?

2016 🩷

2020 🩵

Kwiecień 2025- kim jesteś kropeczko? ♥️
  • Magda34 Autorytet

Wysłany: 1 listopada 2015, 20:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No mam nadzieję, bo dzis przy zakasłaniu cos mnie bardzo zakłuło bardzo w okolicy lewego jajnika:/

Nelus lubi tę wiadomość

Magda34
    piu3dqk36aa6ip8k.png
    f2w3dqk3g1xvvoi6.png

• HoniKa89 Ekspertka

Wysłany: 1 listopada 2015, 20:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja w zasadzie tylko przez czas miesiaczki odczuwałam ból piersi... za to urosły mi strasznie... :O

• Nelus Autorytet

Wysłany: 1 listopada 2015, 20:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc laski. Mam nadzieje ze u was wszystko dobrze!!! Ostatnio nie mam czasu wchodzić na forum ale postaram się niedługo to nadrobić. Napisze tylko ze jutro rano mam pierwsze usg i proszę o kciuki za serduszko! Trzymajcie się i miłego wieczoru

DeLaCruz, Helenucha Klucha, Kawokado, madziak2202, Quatriona, xpaulinax, AnnieLov lubią tę wiadomość

201703012752.png
‹‹ 241 242 243 244 245 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ranking TOP produktów zwiększających szanse na zajście w ciążę

Wybrane produkty, które mogą zwiększyć szanse na zajście w ciążę, skrócić starania o dziecko i szybciej przybliżyć Cię do wymarzonego celu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Karuzela łóżeczkowa, która rośnie razem z dzieckiem

Karuzele do łóżeczka to nie tylko dekoracja – pomagają stymulować zmysły malucha i wspierają jego rozwój. Kolorowe, poruszające się elementy przyciągają uwagę dziecka, rozwijając wzrok oraz koordynację. Dodatkowo, delikatna muzyka i spokojne ruchy karuzeli mogą działać kojąco, pomagając maluchowi w wyciszeniu się przed snem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Sen a zdrowie hormonalne kobiety – jak na siebie wpływają?

Jak sen wpływa na zdrowie hormonalne kobiety? Jakie mogą być skutki niedoboru snu w kontekście kobiecej płodności? Jakie hormony są szczególnie wrażliwe na problemy z bezsennością u kobiet? Jak zadbać o prawidłową higienę snu?

CZYTAJ WIĘCEJ