Czerwcowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyHania222 wrote:Czesc dziewczyny wczoraj nie mialam mdlosci(swoja droga moze byc tak ze jest przerwa i znow moga sie pojawic?)ale zlapalo mnie chorobsko , leze i leze mam nadzieje ze nie zaszkodzi dziecku
Co do przerwy w mdlosciach to u mnie tak jest. Mam w kratke. Jeden dzien potrafi byc gites a drugi caly dzien wymiotyWiadomość wyedytowana przez autora: 1 listopada 2015, 13:06
-
Magdzialena wrote:Witam sie ze szpitalnego łoża. W nocy dostalam bólów brzucha takich skurczowy h, jak poszlam siusiu to wylecialo ze mnie cos dziwnego , bylo tego dosyc sporo, nie byla to krew tylko takie cos w kolorze brunatnym, takim brudnym. Na papierze dodatkowo maly skrzep. Wiec co? Panika i do szpitala. Przyjęli mnir na oddział. Ginekolog mnie zbadał na fotelu i stwierdzil ze nie doszlo do poronienia . Tylko na jakiej podstawie?!paranoja jakas. USG dopiero jutro rano beda mi robic. Dostaje leki na podtrzymanie, no-spe w zastrzyku i mam lezec. Pobrali mi znow krew na bete .bede tu minimum do wtorku , bo wtedy chca jeszcze powtorzyc bete. Boje sie ze dzis dali mi nadzieje a jutro to wszyztko prysnie. Wiec chyba wole nastawic sie na najgorsze choc i tak bedzie bolalo. Dzis juz nie mam sily plakac....
Oj Madziulka Trzymam kciuki za Ciebie ! Jesli Cie zbadał nie stwierdził poronienia to go nie będzie !! Nie mysl negatywnie Bedzie ok Wierze w to .
Staraj sie pozytywnie myśleć a zobaczysz juz niebawem będziesz w domku Czego Ci życze z całego Serca.
Pozdrawiam i Trzymam Kciuki za Ciebie i Dzidzie.
a Te Usg hmm troche coś nie tak powinni od razu zrobić a może zarządaj tego i tyle ja bym tak zorbiła!Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 listopada 2015, 13:50
-
Kourtney wrote:Dziewczyny bylyscie na grobach? Ja sie nie wybieram...jakos przeraza mnie pojscie tam w ciazy. Wiem ze moze przesadzam...
Ale w sumie to i tak nie mamy bliskich na grobach tutaj w warszawie.
Oczywiście że byłam ..
Myśle kochana że to nie ma różnicy czy ktoś jest w ciąży czy nie dziś widziałąm tam z brzuszkami już dość duzymi tam pare Mamusiek
Wiec spokojnie nie przesadzaj hihi to że odwiedzisz zmarłego w Dniu Ich Święta nic sie nie stanie:) -
Ja na groby nie idę bo nie jestem w Polsce, ale wybieramy się do kościoła.
Potem małe zakupy i na obiado-kolację do restauracji polskiej.
Wczoraj też wzięłam apap i zasnęłam, inaczej bym chyba chodziła po ścianach albo już po suficie... daaaawno takie bólu nie miałam...Kruszynko rośnij zdrowo... Kochamy Cię...
1 cykl udany
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kourtney wrote:Strasznie mi sie dzisiwj dluzy czas. Ciagle zyje po starym czasie dla mnie jest juz po 18;) nie umiem sie przestawic
Ja sie juz przestawilam w tamtym tyg jak zmienialismy godziny heheh
ale fakt dzien jakos sie dzis dluuuuuuuuuzy okropnie i nudny strasznie -
Dzis mialam dziwna sytuacje. Zasłabłam przy robieniu biszkoptu. Tak jakbym dostala kopniaka z klatke piersiowa zakręciło mi sie w glowie, ciezko bylo mi złapać oddech.
Wystraszyłam sie! Nie przyjemne uczucie....
A teraz wyczytałam Cotygodniowe informacje z tej stronki o ciazy fajne to jest
pisze tam tak m.in.:
...Hormony ciążowe (HCG, progesteron i estrogen) obniżają ciśnienie krwi w skutek czego możesz mieć zawroty głowy i być bardziej podatna na zasłabnięcia podczas dłuższego stania w miejscu. ...
a biore tabletki ktore maja w sobie progesteron, Duphaston.
A co do ciśnienia Mam zazwyczaj wysokie a dzis w normie lub lekko podwyższone Tylko standardowo wysoki puls.
Miałyście podobnie?
Na pewno dobrze mi zrobi świeże powietrze w drodze na cmentarzWiadomość wyedytowana przez autora: 1 listopada 2015, 18:07
-
Świeże powietrze napewno dobrze Ci zrobi:) Szczerze mówiąc jeszcze mi sie to nie zdarzyło, ale slyszalam, że może się tak dziać. Ja dzis też się nieźle wystraszylam i myślę o tym do teraz. Drapało coś mnie w gardle az wkoncu zakasłałam lekko i nagle cos mnie bardzo zakłuło w okolicy lewego jajnika. Nie wiem teraz czy to jajnik czy....? Jak myślicie?Magda34
-
Magdzialena wrote:Witam sie ze szpitalnego łoża. W nocy dostalam bólów brzucha takich skurczowy h, jak poszlam siusiu to wylecialo ze mnie cos dziwnego , bylo tego dosyc sporo, nie byla to krew tylko takie cos w kolorze brunatnym, takim brudnym. Na papierze dodatkowo maly skrzep. Wiec co? Panika i do szpitala. Przyjęli mnir na oddział. Ginekolog mnie zbadał na fotelu i stwierdzil ze nie doszlo do poronienia . Tylko na jakiej podstawie?!paranoja jakas. USG dopiero jutro rano beda mi robic. Dostaje leki na podtrzymanie, no-spe w zastrzyku i mam lezec. Pobrali mi znow krew na bete .bede tu minimum do wtorku , bo wtedy chca jeszcze powtorzyc bete. Boje sie ze dzis dali mi nadzieje a jutro to wszyztko prysnie. Wiec chyba wole nastawic sie na najgorsze choc i tak bedzie bolalo. Dzis juz nie mam sily plakac....
-
Czesc laski. Mam nadzieje ze u was wszystko dobrze!!! Ostatnio nie mam czasu wchodzić na forum ale postaram się niedługo to nadrobić. Napisze tylko ze jutro rano mam pierwsze usg i proszę o kciuki za serduszko! Trzymajcie się i miłego wieczoru
DeLaCruz, Helenucha Klucha, Kawokado, madziak2202, Quatriona, xpaulinax, AnnieLov lubią tę wiadomość