Czerwcowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
bloodflower wrote:Witajcie, dobrze poczytac, ze wszystko sie dobrze rozwija.
Ja sobie jakas taka faze wkrecilam, ze nie mam objawow, ze az dzis zrobilam test ciazowy....
OJ Kochana tez ich nie mam i się martwie włąśnie tu rozmawiam z dziewczynami ale uspokoiły mnie troszkę że każda inaczej je przechodzi.
Jest u Nas ok uwierz w to !
Patutka tez ma ten sam tydz ciązy i tez nie ma objawów wiec nie jesteśmy same...bloodflower lubi tę wiadomość
-
Helen wrote:23sierpnia miałam, a ty?
wczoraj tez miałam lekkie mdłosci, ale to dlatego bo byłam głodna, jak zjadłam, to miałam jeszcze się pomęczyłam z 15minut i przeszło , a nie było za fajnie bo prowadziłam auto.
Jejku co za pogoda... u nas mleko, szaro, buro
spać mi się chce, wchodzę w stan hipnozy.
Ja mialam 17.08 wiec wczesniej troszke. w sumie to tydzien roznicy powinien byc. masz suwaczek wedlug lekarza czy stad?Kamenka lubi tę wiadomość
Kruszynko rośnij zdrowo... Kochamy Cię...
1 cykl udany
-
Kamenka wrote:oj bete juz robiłąm kochana
a lekarza 3cia wizyta 10.11
pierwszy wynik 22.10 - 1111.99
drugi wynik 26.10 - 5626,75
;-)a pecherzyk 26.10 - 9mm z ciałkiem żółtym
TY kiedy po wynik 2giej Bety?
teraz czekam na wizyte 10 mam nadzieje ze bd juz serducho!
TY kiedy po wynik 2giej Bety?2016 🩷
2020 🩵
Kwiecień 2025- kim jesteś kropeczko? ♥️ -
Patutka wrote:Ja ide dopiero zrobic bete o 19, wynik bedzie kolo 20 troche sie denerwuje.... bo nie wiem czy bedzie wszystko dobrze...
wiem tez sie balam odbioru wyniku okropnie płakałam nic nie jadłam stres Masakra
Ale trzymam kciuki za Cb bedzie dobrze -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny jestem przeszczęśliwa moje małe serduszko bije sobie 170 razy ma aż 15,1 mm wszystko jest dobrze rozwija sie prawidłowo zdjęcie wstawię później za dwa tygodnie powtórka założy mi kartę ciąży i da skierowanie na prenatalne
Kourtney, kirys, krysiak, Madzik84, Helen, Magda34, Magdzialena, Kamila ;), Andzia SM, Paula222, xpaulinax lubią tę wiadomość
-
Pati_89 wrote:Dziewczyny jestem przeszczęśliwa moje małe serduszko bije sobie 170 razy ma aż 15,1 mm wszystko jest dobrze rozwija sie prawidłowo zdjęcie wstawię później za dwa tygodnie powtórka założy mi kartę ciąży i da skierowanie na prenatalne
jej gratuluje Pati!!!
superrrrrrrrrrrrrr!!!!! Ciesze sie razem z Toba! -
nick nieaktualnyPati_89 wrote:Dziewczyny jestem przeszczęśliwa moje małe serduszko bije sobie 170 razy ma aż 15,1 mm wszystko jest dobrze rozwija sie prawidłowo zdjęcie wstawię później za dwa tygodnie powtórka założy mi kartę ciąży i da skierowanie na prenatalne
-
nick nieaktualnyKamenka wrote:Dziewczyny dzis miałam ochote na rosołek nie wiem co mnie tak wzieło wiec sobie zrobiłam
zjadłam aż dwie miseczki hehe
teraz mi tak ślina zbiera sie w buzi ze tragedia ;/ metaliczny posmak jakiś czuje ....
https://parenting.pl/portal/jak-ciaza-wplywa-na-twoje-kubki-smakoweKamenka lubi tę wiadomość
-
też w pierwszej ciąży czułam metal.
kamenka i dziewczyny nie mające na razie objawów... nie martwcie się że nie ma i nie cieszcie się jeszcze bo mogą was jeszcze dopaść ;P zazwyczaj w pierwszej ciąży objawy pojawiają się ok 8 tygodnia więc jeszcze wszystko przed wami. -
wisnia11 wrote:też w pierwszej ciąży czułam metal.
kamenka i dziewczyny nie mające na razie objawów... nie martwcie się że nie ma i nie cieszcie się jeszcze bo mogą was jeszcze dopaść ;P zazwyczaj w pierwszej ciąży objawy pojawiają się ok 8 tygodnia więc jeszcze wszystko przed wami.
tak tylko ze to moja druga ciąża
ale przy pierwszym dziecku tez nie mialam objawów wiec może taki moj loswisnia11 lubi tę wiadomość
-
Patutka wrote:To znaczy bolą Ale nie tak bardzo. Sa duze Ale nie tak bardzo napuchniete
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny