X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Czerwcowe mamusie 2016
Odpowiedz

Czerwcowe mamusie 2016

Oceń ten wątek:
  • eidth Ekspertka

Wysłany: 2 listopada 2015, 18:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kourtney wrote:
    Ojej jaka duza dzidzia juz ;) super!
    Szkoda tylko ze ten krwiak i ze musisz lezec ..a kiedy masz nastepna wizyte?
    Nastepna wizyta 16 listopada.jutro będę dzwonić umawiać się na prenatalne.

f2w343r8930pqaay.png
  • miluszka Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2015, 18:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pati, śliczny Mały Człowiek <3 a szczeniaczek rośnie jak na drożdżach :-)

Ignaś 03.06.2016 r . ❤

3jgxhqvkjjzt497d.png
  • Pati_89 Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2015, 19:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    postanowiłam zaopatrzyć się w suwaczek i się zastanawiam czy muszę ten link za każdym razem wklejać?

f2w3dqk3ob7fxh99.png
  • madziak2202 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam was kochane mamusie, dawno się nie odzywałam ale od jutra to się zmieni bo jestem na zwolnieniu lekarskim :)
    dzisiejsza wizyta cudowna!!!
    patrzyłam sobie na monitor usg a tu nagle słyszę "on do pani macha":) moje maleństwo ruszało rączkami a później odwróciło się pleckami do zdjęcia:P w końcu udało się uchwycić go nieruchomo:)

[IMG]http://i66.tiny oto mój mały chomiczek :* p.s do dziewczyn które nie mają "objawów ciążowych typu wymioty, wszelakie bóle" - kochane zobaczcie na mojego chomiczka jak pięknie rośnie! ja tez mam znikome objawy. czasem rano jakieś mdłości. tak więc nie martwcie się ich brakiem tylko się cieszcie buziaki!!![/img]

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2016, 21:41

Pati_89, Magda34, Kourtney, Kawokado, Kamenka, Helenucha Klucha, kirys, Helen, xpaulinax lubią tę wiadomość

dqpri09kir2ck4nc.png
  • Magda34 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    eidth wrote:
    Ja też już po wizycie. Nasz dzidziuś ma 2,3 cm :-) z tych emocji zapomniałam wziąć zdjęcia :-\
    Z nieco tych wiadomości zrobił mi się 2 cm krwiak w macicy. Mam zwiększoną dawkę luteiny i nakaz leżenia.

O to już duży :) Nie martw się tym krwiakiem. Wypoczywaj na całego :) Trzymam kciuki:)

Magda34
    piu3dqk36aa6ip8k.png
    f2w3dqk3g1xvvoi6.png

• Pati_89 Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2015, 19:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    madziak2202 wrote:
    Witam was kochane mamusie, dawno się nie odzywałam ale od jutra to się zmieni bo jestem na zwolnieniu lekarskim :)
    patrzyłam sobie na monitor usg a tu nagle słyszę "on do pani macha":) moje maleństwo ruszało rączkami a później odwróciło się pleckami do zdjęcia:P w końcu udało się uchwycić go nieruchomo:)

jignkj.jpg

oto mój mały chomiczek :*

p.s do dziewczyn które nie mają "objawów ciążowych typu wymioty, wszelakie bóle" - kochane zobaczcie na mojego chomiczka jak pięknie rośnie! ja tez mam znikome objawy. czasem rano jakieś mdłości. tak więc nie martwcie się ich brakiem tylko się cieszcie :) buziaki!!!
    Cudowne takie dni gdy napływają same dobre wiadomości :D

f2w39n73w8dm4u8k.png

Magda34, madziak2202 lubią tę wiadomość

f2w3dqk3ob7fxh99.png
  • Magda34 Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2015, 19:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    madziak2202 wrote:

jignkj.jpg

oto mój mały chomiczek :*

p.s do dziewczyn które nie mają "objawów ciążowych typu wymioty, wszelakie bóle" - kochane zobaczcie na mojego chomiczka jak pięknie rośnie! ja tez mam znikome objawy. czasem rano jakieś mdłości. tak więc nie martwcie się ich brakiem tylko się cieszcie :) buziaki!!!

Nie taki mały ten chomiczek :)Super,że wszystko dobrze. Ja się jutro pochwale, mam nadzieje,że nie będzie złych wiadomości

madziak2202 lubi tę wiadomość

Magda34
    piu3dqk36aa6ip8k.png
    f2w3dqk3g1xvvoi6.png

• Kamila ;) Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2015, 19:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pati_89
    Sliczna fasolka :) szczeniaczek uroczy :)

eidth i Magdzialena
    Najwazniejsze ze z fasolka wszystko dobrze a krwiak zniknie. Ja w czwartek tez dowiedziałam o swoim krwiaku.
    Niech znikają i nie wracają!

madziak2202
    Ładnie rośnie Twoj chomiczek :)

Jutro wizytuje, obym usłyszała serduszko :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2015, 19:14

madziak2202, Kamenka lubią tę wiadomość

ma6n13bx3stfpcr8.png
  • Patrycjusz Przyjaciółka

Wysłany: 2 listopada 2015, 19:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AnnieLov pytałam lekarza czy można pić miętę i mi powiedział ze nie... na necie wyczytałam że nie wolno pić mięty polnej w ciąży ale niby pieprzową można... Ja na wszelki wypadek nie pije,a szkoda bo pomagala mi w mdłościach :(

madziak2202 śliczny mały Chomiczek ;)

Pati
  • Magda34 Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2015, 19:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamila;) Jutro najpierw Ty potem ja :)

Magda34
    piu3dqk36aa6ip8k.png
    f2w3dqk3g1xvvoi6.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 listopada 2015, 19:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziak calkiem duzy ten twoj chomiczek juz <3

• Kamila ;) Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2015, 19:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda34 wrote:
    Kamila;) Jutro najpierw Ty potem ja :)

Juz nie umiem sie doczekac! a jednocześnie mam obawy czy wszystko będzie dobrze...

Po 14:30 odbieram plik moich badan, w koncu sie dowiem m.in. czy mam ok z tarczyca i jaka mam grupe krwi :)

ma6n13bx3stfpcr8.png
  • Magda34 Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2015, 19:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamila ;) wrote:
    Juz nie umiem sie doczekac! a jednocześnie mam obawy czy wszystko będzie dobrze...

Po 14:30 odbieram plik moich badan, w koncu sie dowiem m.in. czy mam ok z tarczyca i jaka mam grupe krwi :)

To ja mam to samo, nie moge się doczekać i boje się bardzo. Miałaś cos nie tak z tarczycą?

Magda34
    piu3dqk36aa6ip8k.png
    f2w3dqk3g1xvvoi6.png

• Pati_89 Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2015, 19:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Patrycjusz wrote:
    AnnieLov pytałam lekarza czy można pić miętę i mi powiedział ze nie... na necie wyczytałam że nie wolno pić mięty polnej w ciąży ale niby pieprzową można... Ja na wszelki wypadek nie pije,a szkoda bo pomagala mi w mdłościach :(

madziak2202 śliczny mały Chomiczek ;)
    A co takiego ta mięta robi że nie można jej pić? Ja też piję bo tylko ta mi pomaga :/

f2w3dqk3ob7fxh99.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 listopada 2015, 19:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja wyczytalam ze mieta hamuje produkcje mleka ale to narazie sie nas nie tyczy . wiec nie wiemy czemu by nie mozna bylo?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2015, 19:40

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 listopada 2015, 19:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem taka ciekawa co tez we mnie siedzi. Czy dziewczynka czy chlopczyk ;)

• Pati_89 Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2015, 19:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kourtney wrote:
    Jestem taka ciekawa co tez we mnie siedzi. Czy dziewczynka czy chlopczyk ;)

a masz jakieś preferencje czy Ci obojętne? Juz za niedługo prenatalne to może dzidzia się pochwali co ma między nóżkami :)

f2w3dqk3ob7fxh99.png
  • Kamila ;) Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2015, 19:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda34 wrote:
    To ja mam to samo, nie moge się doczekać i boje się bardzo. Miałaś cos nie tak z tarczycą?

Moja mama ma guzki, i jestem rocznikiem ktory moze miec chora ale nie musi. w koncu zrobiłam badanie i sie dowiem :)

Co do miety jak nie zapomne zapytam lekarza o nia jutro. Ale sadze ze moza z tego co czytałam.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2015, 19:44

ma6n13bx3stfpcr8.png
  • Patutka Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2015, 19:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czekam na wyniki bety, prosze trzymac kciukasyyyy

Kourtney, Magda34, madziak2202, Kamenka, Helen lubią tę wiadomość

2016 🩷

2020 🩵

Kwiecień 2025- kim jesteś kropeczko? ♥️
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 listopada 2015, 19:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pati_89 wrote:
    a masz jakieś preferencje czy Ci obojętne? Juz za niedługo prenatalne to może dzidzia się pochwali co ma między nóżkami :)
    Dziewczynke <3 ale z chlopczyka tez bede mega zadowolona. Wazne zeby bylo zdrowe. To jest najwazniejsze

Kamila ;), madziak2202, Pati_89 lubią tę wiadomość

‹‹ 249 250 251 252 253 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Gadżety elektroniczne dla kobiet część 1 - opaski fitnessowe wesprą Twoje zdrowie, ale też płodność

To pierwszy artykuł z serii gadżetów elektronicznych dla kobiet. Dziś przyjrzymy się opaskom fitnessowym - w czym mogą nam pomóc, na co warto zwrócić uwagę wybierając opaskę i co ciekawe w jaki sposób opaski fitnessowe mogą dodatkowo wesprzeć naszą płodność i polepszyć analizę cykli miesiączkowych. Podpowiemy również dlaczego warto skonfigurować opaskę z aplikacją miesiączkową i czy zawsze jest to możliwe.

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz płodny a owulacja i dni płodne - jak prowadzić obserwacje?

Na rynku dostępnych jest wiele pomocy w wyznaczaniu dni płodnych. Większość z nich działa na podobnej zasadzie – rozpoznaje zmianę hormonów w ciele kobiety i na tej podstawie wskazuje dni płodne. Czy wiesz, że jedno z takich „narzędzi” masz już w sobie? Twój śluz płodny, który pojawia się w czasie dni płodnych, czyli przed wystąpieniem owulacji!

CZYTAJ WIĘCEJ

Sen a zdrowie hormonalne kobiety – jak na siebie wpływają?

Jak sen wpływa na zdrowie hormonalne kobiety? Jakie mogą być skutki niedoboru snu w kontekście kobiecej płodności? Jakie hormony są szczególnie wrażliwe na problemy z bezsennością u kobiet? Jak zadbać o prawidłową higienę snu?

CZYTAJ WIĘCEJ