Czerwcowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam was kochane mamusie, dawno się nie odzywałam ale od jutra to się zmieni bo jestem na zwolnieniu lekarskim
dzisiejsza wizyta cudowna!!!
patrzyłam sobie na monitor usg a tu nagle słyszę "on do pani macha" moje maleństwo ruszało rączkami a później odwróciło się pleckami do zdjęcia:P w końcu udało się uchwycić go nieruchomo:)
[IMG]http://i66.tiny oto mój mały chomiczek :* p.s do dziewczyn które nie mają "objawów ciążowych typu wymioty, wszelakie bóle" - kochane zobaczcie na mojego chomiczka jak pięknie rośnie! ja tez mam znikome objawy. czasem rano jakieś mdłości. tak więc nie martwcie się ich brakiem tylko się cieszcie buziaki!!![/img]Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2016, 21:41
Pati_89, Magda34, Kourtney, Kawokado, Kamenka, Helenucha Klucha, kirys, Helen, xpaulinax lubią tę wiadomość
-
eidth wrote:Ja też już po wizycie. Nasz dzidziuś ma 2,3 cm z tych emocji zapomniałam wziąć zdjęcia
Z nieco tych wiadomości zrobił mi się 2 cm krwiak w macicy. Mam zwiększoną dawkę luteiny i nakaz leżenia.
O to już duży Nie martw się tym krwiakiem. Wypoczywaj na całego Trzymam kciuki:)Magda34
-
madziak2202 wrote:Witam was kochane mamusie, dawno się nie odzywałam ale od jutra to się zmieni bo jestem na zwolnieniu lekarskim
patrzyłam sobie na monitor usg a tu nagle słyszę "on do pani macha" moje maleństwo ruszało rączkami a później odwróciło się pleckami do zdjęcia:P w końcu udało się uchwycić go nieruchomo:)
oto mój mały chomiczek :*
p.s do dziewczyn które nie mają "objawów ciążowych typu wymioty, wszelakie bóle" - kochane zobaczcie na mojego chomiczka jak pięknie rośnie! ja tez mam znikome objawy. czasem rano jakieś mdłości. tak więc nie martwcie się ich brakiem tylko się cieszcie buziaki!!!
Magda34, madziak2202 lubią tę wiadomość
-
madziak2202 wrote:Witam was kochane mamusie, dawno się nie odzywałam ale od jutra to się zmieni bo jestem na zwolnieniu lekarskim
oto mój mały chomiczek :*
p.s do dziewczyn które nie mają "objawów ciążowych typu wymioty, wszelakie bóle" - kochane zobaczcie na mojego chomiczka jak pięknie rośnie! ja tez mam znikome objawy. czasem rano jakieś mdłości. tak więc nie martwcie się ich brakiem tylko się cieszcie buziaki!!!
Nie taki mały ten chomiczek :)Super,że wszystko dobrze. Ja się jutro pochwale, mam nadzieje,że nie będzie złych wiadomościmadziak2202 lubi tę wiadomość
Magda34
-
Pati_89
Sliczna fasolka szczeniaczek uroczy
eidth i Magdzialena
Najwazniejsze ze z fasolka wszystko dobrze a krwiak zniknie. Ja w czwartek tez dowiedziałam o swoim krwiaku.
Niech znikają i nie wracają!
madziak2202
Ładnie rośnie Twoj chomiczek
Jutro wizytuje, obym usłyszała serduszko
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2015, 19:14
madziak2202, Kamenka lubią tę wiadomość
-
AnnieLov pytałam lekarza czy można pić miętę i mi powiedział ze nie... na necie wyczytałam że nie wolno pić mięty polnej w ciąży ale niby pieprzową można... Ja na wszelki wypadek nie pije,a szkoda bo pomagala mi w mdłościach
madziak2202 śliczny mały Chomiczek
madziak2202 lubi tę wiadomość
Pati -
nick nieaktualny
-
Kamila ;) wrote:Juz nie umiem sie doczekac! a jednocześnie mam obawy czy wszystko będzie dobrze...
Po 14:30 odbieram plik moich badan, w koncu sie dowiem m.in. czy mam ok z tarczyca i jaka mam grupe krwi
To ja mam to samo, nie moge się doczekać i boje się bardzo. Miałaś cos nie tak z tarczycą?Magda34
-
Patrycjusz wrote:AnnieLov pytałam lekarza czy można pić miętę i mi powiedział ze nie... na necie wyczytałam że nie wolno pić mięty polnej w ciąży ale niby pieprzową można... Ja na wszelki wypadek nie pije,a szkoda bo pomagala mi w mdłościach
madziak2202 śliczny mały Chomiczek -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Magda34 wrote:To ja mam to samo, nie moge się doczekać i boje się bardzo. Miałaś cos nie tak z tarczycą?
Moja mama ma guzki, i jestem rocznikiem ktory moze miec chora ale nie musi. w koncu zrobiłam badanie i sie dowiem
Co do miety jak nie zapomne zapytam lekarza o nia jutro. Ale sadze ze moza z tego co czytałam.Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2015, 19:44
-
nick nieaktualnyPati_89 wrote:a masz jakieś preferencje czy Ci obojętne? Juz za niedługo prenatalne to może dzidzia się pochwali co ma między nóżkami
Kamila ;), madziak2202, Pati_89 lubią tę wiadomość