Czerwcowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Helen wrote:no to jest dobra różnica, ja mam suwaczek przyśpieszony o jeden dzień, wg.lekarza i wg.owulacji.
A ty masz 11tydzien ja 11tydzien mam za 6dni
Helen ja ostatnią miesiączkę miałam 22 sierpnia termin na 29 maja wyznaczył mi lekarz
robiłam dziś progesteron i wyszło mi 42,19 ng/ml wg niektórych stron górna norma, według innych trochę za dużo... dr kazał brać luteinę do 17 listopada i wtedy zmieni dawkę, więc póki co grzecznie biorę i się nie wychylam
Zrobiłam się strasznie wredna. Mam ochotę zagryźć męża za każdą głupotę powoli zaczyna mieć mnie dośćHelen lubi tę wiadomość
-
Gratuluje dzisiejszych wizyt! Piękne fasolki
Madziak, ale to twoje dzieciątko duże!
Ach no i czytając opis na pasku to chyba naturalne, ze zrobiła się ze mnie taka jędza skoro nawet internetowe paski to wiedzą to wszytko musi być w normie
Jeszcze jedno pytanie do Was dziewczyny: o co chodzi z tym abonamentem? Muszę zapłacić żeby móc korzystać z forum???Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2015, 19:57
-
Moj mąż jest przekonany ze bedzie synek:-) w pierwszej ciazy bardzo chcialam chłopca ale caly czas towarzyszylo mi przekonanie ze to dziewczynka. Teraz mam takie odczucie ze bedzie chlopczyk ale to może wynika z tego ze mąż powtarza że to chlopczyk
Kourtney lubi tę wiadomość
-
Quatriona wrote:Moj mąż jest przekonany ze bedzie synek:-) w pierwszej ciazy bardzo chcialam chłopca ale caly czas towarzyszylo mi przekonanie ze to dziewczynka. Teraz mam takie odczucie ze bedzie chlopczyk ale to może wynika z tego ze mąż powtarza że to chlopczyk
Mój mąż to ssamo powtarza hahahha. W pierwszej ciąży też mówił,że napewno to chłopczyk a jednak urodziła się dziewczynka Jest kochana bardzo, ale też bym chciała synka teraz. Zawsze mi się marzyła parkaKourtney lubi tę wiadomość
Magda34
-
nick nieaktualnyKawokado wrote:Gratuluje dzisiejszych wizyt! Piękne fasolki
Ach no i czytając opis na pasku to chyba naturalne, ze zrobiła się ze mnie taka jędza skoro nawet internetowe paski to wiedzą to wszytko musi być w normie
Jeszcze jedno pytanie do Was dziewczyny: o co chodzi z tym abonamentem? Muszę zapłacić żeby móc korzystać z forum???Kawokado lubi tę wiadomość
-
Patrycjusz wrote:dziewczyny nie wiem właśnie czemu nie można... powiedział że nie i spojrzał się na mnie jakoś dziwnie i już nie dopytałam dlaczego
Kamila Koniecznie dopytaj o tą mięte!!
Denerwuje mnie zawsze jak lekarz nie wyjaśni dlaczego...
Tylko ze mna nie jest tak łatwo zawsze chce miec sprecyzowana odpowiedz. Tak jak ostatnio lekarz powiedział ze m.in nie mam jesc orzechów to od razu zapytałam dlaczego, przecież sa zdorowe! -
nick nieaktualny
-
Kawokado wrote:Gratuluje dzisiejszych wizyt! Piękne fasolki
Jeszcze jedno pytanie do Was dziewczyny: o co chodzi z tym abonamentem? Muszę zapłacić żeby móc korzystać z forum???
Kawokado lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Patutka wrote:http://wstaw.org/m/2015/11/02/B612-2015-11-02-19-54-55.jpg !!!! )))
Super
Kourtney wrote:Nie. Nie mysisz wykupywac. Abonament to jest premium .dodatkowe sa informacje i bajery niektore. Ale i bez tego jest normalnie wszystko
Dobrze ze napisałyście bo ja byłam przekonana ze musze wykupić abonamentKawokado lubi tę wiadomość