Czerwcowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Pati_89, eidth, madziak2202 jakie duże te wasze maleństwa! Słodziaki Kiedy mój bąbel taki będzie? Jestem cały miesiąc za Wami! A może tak przeniosę się do lipcówek, to moje będzie największe (hehe żart)
madziak2202 z tym brakiem objawów to faktycznie pocieszyłaś! Teraz jak będzie mnie to martwić, to będę sobie otwierała Twój post z tym ślicznym chomiczkiem
Nelus oczywiście że dasz sobie radę! Oby bąbelki były zdrowe.Helenka Rośnij zdrowo córeczko!
-
kirys wrote:Pati_89, eidth, madziak2202 jakie duże te wasze maleństwa! Słodziaki Kiedy mój bąbel taki będzie? Jestem cały miesiąc za Wami! A może tak przeniosę się do lipcówek, to moje będzie największe (hehe żart)
madziak2202 z tym brakiem objawów to faktycznie pocieszyłaś! Teraz jak będzie mnie to martwić, to będę sobie otwierała Twój post z tym ślicznym chomiczkiem
Nelus oczywiście że dasz sobie radę! Oby bąbelki były zdrowe. -
Nelus co za wiadomość! gratulacje!
Co do badań prenatalnych to ja robie 17 listopada USG genetyczne (przezierność karku itd), zrobie coś więcej jeżeli doktor stwierdzi, że jest taka potrzeba. Co do pappa to słyszałam, ze jest bardzo niemiarodajny i potrafi wyjść wynik, że dziecko jest chore, a w rzeczywistości jest wszystko ok Ten drugi (nify? nifty??) jest podobno DUŻO lepszy, ale i drogi jak jasny gwint...
Dlatego ja póki co zostaje przy samym USG, obciążeń w rodzinie nie mamy więc (tfu tfu) mam nadzieje, ze będzie ok.
Oczywiscie gdyby coś wyszło nie tak na USG zacznę się zastanawiać nad pozostałymi -
Nelus wrote:Laski chyba mocno trzymalyscie kciuki bo są aż dwa serduszka hahaha ja nie wiem co zrobię. Jestem w takim szoku ze mam gwiazdki przed oczami! Jak ja ogarnę trójkę? Co z wozkiem? Co z łóżeczkiem? Co z kp i porodem? Wiem dopiero od 2 h wiec nadal dochodzę do siebie. Dam niedługo zdjecie choć mało widac
Gratulacje! Mi moja mama probowala wmowic blizniaki, bo w mojej rodzinie sie zdarzaly, ale jednojajowe (podobno nie genetyczne sa). Dzisiaj zobaczylam jednego dzidzie i serduszko, wiec raczej jedno bedzie moze tym razem dziewczynka, zobaczymy. Ciesz sie z blizniakow, podwojne szczescie Beda sie w przyszlosci razem bawic a starsza coreczka bedzie miala dodatkowa radosc.
-
nick nieaktualny
-
Nelus wrote:Laski chyba mocno trzymalyscie kciuki bo są aż dwa serduszka hahaha ja nie wiem co zrobię. Jestem w takim szoku ze mam gwiazdki przed oczami! Jak ja ogarnę trójkę? Co z wozkiem? Co z łóżeczkiem? Co z kp i porodem? Wiem dopiero od 2 h wiec nadal dochodzę do siebie. Dam niedługo zdjecie choć mało widac
Ale numer:) Gratulacje:)Magda34
-
Kawokado wrote:Helen ja ostatnią miesiączkę miałam 22 sierpnia termin na 29 maja wyznaczył mi lekarz
robiłam dziś progesteron i wyszło mi 42,19 ng/ml wg niektórych stron górna norma, według innych trochę za dużo... dr kazał brać luteinę do 17 listopada i wtedy zmieni dawkę, więc póki co grzecznie biorę i się nie wychylam
Zrobiłam się strasznie wredna. Mam ochotę zagryźć męża za każdą głupotę powoli zaczyna mieć mnie dość
luteinę jak się już bierze to już do końca trymestru, u mnie tak samo, dawka ta sama cały czas
ja dla swojego m. jestem miła póki co, na początku rzucałam piorunamiKawokado lubi tę wiadomość
-
na olx jest pełno wózków dla bliźniaków
jak przeglądałam to pełno ich tam było
koniecznie wstaw dzieciaczki
podwójne szczęście -
nick nieaktualnyNelus wrote:Laski chyba mocno trzymalyscie kciuki bo są aż dwa serduszka hahaha ja nie wiem co zrobię. Jestem w takim szoku ze mam gwiazdki przed oczami! Jak ja ogarnę trójkę? Co z wozkiem? Co z łóżeczkiem? Co z kp i porodem? Wiem dopiero od 2 h wiec nadal dochodzę do siebie. Dam niedługo zdjecie choć mało widac
-
nick nieaktualny
-
Dowiedziałam się. Mojej koleżanki siostra ma wadę wzroku bardzo mocną. Lekarz napisał jej na skierowaniu ze podejrzewa wadę serca dziecka i miała prenatalne oba razy za darmo. Wiec juz sama nie wiem jak to jest bo raczej o inne badanie nie chodzi
-
Do spania jeszcze za wcześnie, dopiero 22 a ja spałam do 11 prawie ale tak to jest jak się nie pracuje... śpimy długo, ale Mój od jutra zaczyna prace.. tylko fajnie mamy bo pracuje się u nas 2 dni na rano (cały dzień) 2 dni nocki, 4 dni wolnego
a ja dzisiaj leniuchowo, gram sobie, gadałam z kuzynką, mój gra na ps3.. cały dzień.. także mamy lenistwo tak przez 4 dni.. a od jutra siedzę samaKruszynko rośnij zdrowo... Kochamy Cię...
1 cykl udany
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny świetne zdjęcia z wizyt, gratuluję pięknie rosnących bąbelków
Co do płci ja też jestem ciekawa i to bardzo, bo teraz mam synka i w ciąży z nim było całkiem inaczej jak teraz, no ale zobaczymy Cieszyłabym się z parki, ale z drugiej str dwóch braci mogło by już razem pograć w piłkę itp
To sporo mamy mam bliźniaków -
Dzięki dziewczyny. Wiem ze musze dać radę ale boję się że córeczka będzie odtracona a przecież ona mnie nadal bardzo potrzebuje. Cały dzień chodzi za mną i mówi mamaaaKourtney, Helenucha Klucha, Andzia SM, AnnieLov, kirys, Pati_89, MerlinMo, Paula222, xpaulinax, Magda34, Kawokado lubią tę wiadomość