X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Czerwcowe mamusie 2016
Odpowiedz

Czerwcowe mamusie 2016

Oceń ten wątek:
  • Nelus Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2015, 02:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ah I na pewno urodze w maju bo wiadomo ze z bliźniakami nie dotrwam do 2 czerwca wiec nie wiem czy mnie tu jeszcze chcecie hehe

201703012752.png
  • HoniKa89 Ekspertka

Wysłany: 3 listopada 2015, 07:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Kochane!!! Przepraszam, że wczoraj nie dałam znać, ale lekarza mam 40km od siebie i po drodze musiałam pojechać do siostry :P Otóż jest śliczny dzidziulek z bijącym seduszkiem!!! COś cudownego, łzy popłyneły w sekundzie. Aaaa jestem taka szczęśliwa :)
    Widzę, że wszystkie wizytujące wczoraj mają same dobre wieści!! Super, oby tak dalej :) Jak przypomnicie jeszcze raz, bo nie chce mi się szukać jak wstawić zdjęcie to pochwalę sie moją dzidzią <3
    Wizytujące dzisiaj, prosimy również o same dobre wieści
    :)

Kourtney, MerlinMo, xpaulinax, Magda34 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 listopada 2015, 07:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nelus wrote:
    Ah I na pewno urodze w maju bo wiadomo ze z bliźniakami nie dotrwam do 2 czerwca wiec nie wiem czy mnie tu jeszcze chcecie hehe
    Chcemy ! ;) pewnie kilka osob z poczatku czerwca, ja mozliwe ze tez urodze pod koniec maja

Kawokado lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 listopada 2015, 07:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    HoniKa89 wrote:
    Cześć Kochane!!! Przepraszam, że wczoraj nie dałam znać, ale lekarza mam 40km od siebie i po drodze musiałam pojechać do siostry :P Otóż jest śliczny dzidziulek z bijącym seduszkiem!!! COś cudownego, łzy popłyneły w sekundzie. Aaaa jestem taka szczęśliwa :)
    Widzę, że wszystkie wizytujące wczoraj mają same dobre wieści!! Super, oby tak dalej :) Jak przypomnicie jeszcze raz, bo nie chce mi się szukać jak wstawić zdjęcie to pochwalę sie moją dzidzią <3
    Wizytujące dzisiaj, prosimy również o same dobre wieści
    :)
    Super. Gratulacje ;) zdjecie wstawiae na iv.pl

• sylwiak Ekspertka

Wysłany: 3 listopada 2015, 07:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nelus wrote:

ja tez mam termin na maj. ale na poczatku lekarz powiedzial ze ciaza wczesniejsza wiec wypadlo mi na poczatek czerwca i tak tu zaczelam pisac i zostalam. na majowkach sie nie moge odnalezc.

Kruszynko rośnij zdrowo... <3 Kochamy Cię...
    1 cykl udany <3
    relgvcqghi9hgve4.png
  • bloodflower Ekspertka

Wysłany: 3 listopada 2015, 07:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kourtney wrote:
    Kazde prenatalne jest platne z tego co sie juz dowiedzialam
    "Narodowy Fundusz Zdrowia prowadzi program w ramach, którego kobiety mogą poddać się bezpłatnym badaniom prenatalnym. Aby z niego skorzystać trzeba jednak spełnić określone warunki. Wśród wymogów znajdziemy m. in. wiek matki (powyżej 35 lat) oraz obecność chorób genetycznych w najbliższej rodzinie. "

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 listopada 2015, 07:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kourtney wrote:
    AnnieLov mam pytanie ty tu mialas przedtem nick flawless?

Tak :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 listopada 2015, 07:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nelus no nie wierze :D Gratuluję :*

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 listopada 2015, 07:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wszystkie które miały wczoraj wizytę - gratuluję pozytywnych wieści, niech serduszka mocno biją a dzieciaczki zdrowo rosną <3

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 listopada 2015, 08:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Milego dnia ;) dzisiaj doszedl mi bol plecow. Nie wiem czy to objaw ale boli...

AnnieLov lubi tę wiadomość

• madziak2202 Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2015, 08:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kourtney wrote:
    Milego dnia ;) dzisiaj doszedl mi bol plecow. Nie wiem czy to objaw ale boli...
    mnie tak samo, plecy bolą od soboty, aż ciężko zwlec się z kanapy...

pierwszy dzień wolnego :) ale dziwnie! R pojechał do pracy. co ja mam cały dzień robić????

dqpri09kir2ck4nc.png
  • Andzia SM Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2015, 08:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    madziak2202 odpoczywać :) :) leniuchować :)

l22nzbmhf5ftteff.png
  • eidth Ekspertka

Wysłany: 3 listopada 2015, 08:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny.
    Nelus piękna parka :-)
    Ja wcinam śniadanie...przede mną 2 tygodnie lenistwa...myslicienze przy krwiak mogę pozwolić sobie chociaż na 30 min spacer ?

f2w343r8930pqaay.png
  • s1985 Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2015, 09:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam, rzadko u was bywam ale jestem na liście , serduszko było widać mojego maleństwa już dwa tygodnie temu dziś kolejna wizyta, przed która stresuje się okrutnie ;/

xpaulinax lubi tę wiadomość

2004 - Agnieszka
    2010 - Filip moje skarby
    15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
    NEVER GIVE UP
    Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18
  • s1985 Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2015, 09:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nelus wrote:
    2ey84g9.jpg
    Dzięki dziewczyny. Wiem ze musze dać radę ale boję się że córeczka będzie odtracona a przecież ona mnie nadal bardzo potrzebuje. Cały dzień chodzi za mną i mówi mamaaa
    Śliczne cuda <3 ;]

2004 - Agnieszka
    2010 - Filip moje skarby
    15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
    NEVER GIVE UP
    Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18
  • Paula222 Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2015, 09:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej :)
    Nelus pewnie że chcemy :P Śliczne zdjęcie usg, zawsze chciałam bliźniaki, ale już teraz nie bo jak jestem 2 raz w ciąży poj to bym musiała za trzecim razie mieć 4 dzieci ;) A starczy 3 :) No i pewnie urodzisz w maju, ja w poprzedniej ciąży byłam w czerwcówkach a urodziłam 31 maja :D

Ktoś dziś wizytuje ?

17u920mmyeh0q9ke.png17u93e5ek73kbhcz.png[/url]
    n59yj44j0i2qlz9m.png

2 x pozamaciczna :(
    2 x HSG
  • Kamila ;) Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2015, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien Dobry wszystkim :)

Nelus super zdjecie z USG, zostań z nami :) Jeszcze raz gratulacje!
    U mnie w rodzinie tez sa blizniaki, ciekawe jak bedzie u mnie :D dzis wizyta.
    eidth wrote:
    Hej dziewczyny.
    Ja wcinam śniadanie...przede mną 2 tygodnie lenistwa...myslicienze przy krwiak mogę pozwolić sobie chociaż na 30 min spacer ?

U mnie lekarz stwierdzil malego krwiaka, przepisal "dupka", plamienie ustalo po dwoch dniach. Leżałam tylko jak spalam, bo z moim charakterem bym oszalała lezac i myslac...

ma6n13bx3stfpcr8.png
  • ma_rka Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2015, 10:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze babki, ale wy tu szalejecie z postami. Nie było mnie od niedzieli, a tu wysyp dobrych wieści. Gratuluje mamie bliźniaków. Moja koleżanka też ma córeczkę i niedawno urodziła bliźniaki. Dwóch chłopaków. Mówiła, że poczatki są ciężki, bo jest podwójna robota, ale teraz ja widziałam. Chłopcy zaczynają chodzić, córeczka zadowolona i koleżanka już wypoczeta wygląda i zadowolona. Nie ma co panikować, wyjścia nie ma, trzeba dać sobie radę i będzie dobrze :)

A z tych codziennych spraw to moje mdłości są okropne. Mniejsze niż z synkiem, ale męczą i muszę często coś jesc, bo zaraz jest mi niedobrze. Rano jest najgorzej. Czekam aż to minie, ale jeszcze dobry miesiąc :/ a co myślicie o lataniu na takim etapie ciązy? Chcialam wybrać się do mamy, do Niemiec, podpytam za tydzień na wizycie lekarki.

mhsvi09kjtw94wk5.png
  • ma_rka Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2015, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    eidth wrote:
    Hej dziewczyny.

Jak nie plamisz i nic sie nie dzieje to myślę, że wolny spacer ok. Duży ten krwiak?

mhsvi09kjtw94wk5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 listopada 2015, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja też mam małego krwiaczka i lekarz nic nie mówił o leżeniu :)
    wiadomo sama z siebie staram się dużo leżeć, ale nie plamie nic się nie dzieje więc chyba jest ok :)

za 2 dni wizyta <3

‹‹ 253 254 255 256 257 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Wysoki testosteron u kobiet - przyczyny, objawy, leczenie

Jakie mogą być przyczyny podwyższonego testosteronu w kobiecym organizmie? Jakie są najczęstsze objawy wysokiego testosteronu u kobiet? Jak wygląda diagnoza i leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak ochoty na seks... - najczęstsze przyczyny niskiego libido u kobiet

Czym jest libido i jakie czynniki mają największy wpływ na popęd seksualny? Co robić, kiedy brak ochoty na seks? Przeczytaj o najczęstszych przyczynach niskiego libido u kobiet oraz dowiedz się, jak możesz poradzić sobie z tym problemem. 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 fascynujących faktów o ciąży, które poznasz dzięki aplikacji OvuFriend!

Jesteś ciekawa co czeka Cię w kolejnym tygodniu ciąży? Jak rozwija się Twój maluszek? A może chciałabyś na bieżąco śledzić objawy swojej ciąży i przyrost wagi na siatkach centylowych dopasowanych indywidualnie dla Ciebie? Sprawdź, co jeszcze fascynującego odkryjesz w trybie ciążowym w aplikacji OvuFriend! 

CZYTAJ WIĘCEJ