Czerwcowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć Kochane!!! Przepraszam, że wczoraj nie dałam znać, ale lekarza mam 40km od siebie i po drodze musiałam pojechać do siostry Otóż jest śliczny dzidziulek z bijącym seduszkiem!!! COś cudownego, łzy popłyneły w sekundzie. Aaaa jestem taka szczęśliwa
Widzę, że wszystkie wizytujące wczoraj mają same dobre wieści!! Super, oby tak dalej Jak przypomnicie jeszcze raz, bo nie chce mi się szukać jak wstawić zdjęcie to pochwalę sie moją dzidzią
Wizytujące dzisiaj, prosimy również o same dobre wieści
Kourtney, MerlinMo, xpaulinax, Magda34 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNelus wrote:Ah I na pewno urodze w maju bo wiadomo ze z bliźniakami nie dotrwam do 2 czerwca wiec nie wiem czy mnie tu jeszcze chcecie hehe
Kawokado lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHoniKa89 wrote:Cześć Kochane!!! Przepraszam, że wczoraj nie dałam znać, ale lekarza mam 40km od siebie i po drodze musiałam pojechać do siostry Otóż jest śliczny dzidziulek z bijącym seduszkiem!!! COś cudownego, łzy popłyneły w sekundzie. Aaaa jestem taka szczęśliwa
Widzę, że wszystkie wizytujące wczoraj mają same dobre wieści!! Super, oby tak dalej Jak przypomnicie jeszcze raz, bo nie chce mi się szukać jak wstawić zdjęcie to pochwalę sie moją dzidzią
Wizytujące dzisiaj, prosimy również o same dobre wieści
-
Nelus wrote:Ah I na pewno urodze w maju bo wiadomo ze z bliźniakami nie dotrwam do 2 czerwca wiec nie wiem czy mnie tu jeszcze chcecie hehe
ja tez mam termin na maj. ale na poczatku lekarz powiedzial ze ciaza wczesniejsza wiec wypadlo mi na poczatek czerwca i tak tu zaczelam pisac i zostalam. na majowkach sie nie moge odnalezc.Kruszynko rośnij zdrowo... Kochamy Cię...
1 cykl udany
-
Kourtney wrote:Kazde prenatalne jest platne z tego co sie juz dowiedzialam
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kourtney wrote:Milego dnia dzisiaj doszedl mi bol plecow. Nie wiem czy to objaw ale boli...
pierwszy dzień wolnego ale dziwnie! R pojechał do pracy. co ja mam cały dzień robić???? -
witam, rzadko u was bywam ale jestem na liście , serduszko było widać mojego maleństwa już dwa tygodnie temu dziś kolejna wizyta, przed która stresuje się okrutnie ;/
xpaulinax lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
Nelus wrote:
Dzięki dziewczyny. Wiem ze musze dać radę ale boję się że córeczka będzie odtracona a przecież ona mnie nadal bardzo potrzebuje. Cały dzień chodzi za mną i mówi mamaaa2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
Hej
Nelus pewnie że chcemy Śliczne zdjęcie usg, zawsze chciałam bliźniaki, ale już teraz nie bo jak jestem 2 raz w ciąży poj to bym musiała za trzecim razie mieć 4 dzieci A starczy 3 No i pewnie urodzisz w maju, ja w poprzedniej ciąży byłam w czerwcówkach a urodziłam 31 maja
Ktoś dziś wizytuje ?
-
Dzien Dobry wszystkim
Nelus super zdjecie z USG, zostań z nami Jeszcze raz gratulacje!
U mnie w rodzinie tez sa blizniaki, ciekawe jak bedzie u mnie dzis wizyta.
eidth wrote:Hej dziewczyny.
Nelus piękna parka
Ja wcinam śniadanie...przede mną 2 tygodnie lenistwa...myslicienze przy krwiak mogę pozwolić sobie chociaż na 30 min spacer ?
U mnie lekarz stwierdzil malego krwiaka, przepisal "dupka", plamienie ustalo po dwoch dniach. Leżałam tylko jak spalam, bo z moim charakterem bym oszalała lezac i myslac... -
Kurcze babki, ale wy tu szalejecie z postami. Nie było mnie od niedzieli, a tu wysyp dobrych wieści. Gratuluje mamie bliźniaków. Moja koleżanka też ma córeczkę i niedawno urodziła bliźniaki. Dwóch chłopaków. Mówiła, że poczatki są ciężki, bo jest podwójna robota, ale teraz ja widziałam. Chłopcy zaczynają chodzić, córeczka zadowolona i koleżanka już wypoczeta wygląda i zadowolona. Nie ma co panikować, wyjścia nie ma, trzeba dać sobie radę i będzie dobrze
A z tych codziennych spraw to moje mdłości są okropne. Mniejsze niż z synkiem, ale męczą i muszę często coś jesc, bo zaraz jest mi niedobrze. Rano jest najgorzej. Czekam aż to minie, ale jeszcze dobry miesiąc a co myślicie o lataniu na takim etapie ciązy? Chcialam wybrać się do mamy, do Niemiec, podpytam za tydzień na wizycie lekarki. -
eidth wrote:Hej dziewczyny.
Nelus piękna parka
Ja wcinam śniadanie...przede mną 2 tygodnie lenistwa...myslicienze przy krwiak mogę pozwolić sobie chociaż na 30 min spacer ?
Jak nie plamisz i nic sie nie dzieje to myślę, że wolny spacer ok. Duży ten krwiak?
-
nick nieaktualny