Czerwcowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Nelus wrote:Laski chyba mocno trzymalyscie kciuki bo są aż dwa serduszka hahaha ja nie wiem co zrobię. Jestem w takim szoku ze mam gwiazdki przed oczami! Jak ja ogarnę trójkę? Co z wozkiem? Co z łóżeczkiem? Co z kp i porodem? Wiem dopiero od 2 h wiec nadal dochodzę do siebie. Dam niedługo zdjecie choć mało widac
Gratulacje! niesamowita sprawa. Ostatnio sama się zastanawiałam, co by było, gdyby były bliźniaki. Mamy dzieci w podobnym wieku, wiec Cię rozumiem. Ale z drugiej strony tyle szczęścia na raz💙 2014
❤️ 2016
Czekamy na dziewczynkę...
-
nick nieaktualny
-
wisnia11 wrote:kurde dziewczyny szef przywiózł z gór dużego oscypka... takiego prawdziwego i kurde nie moge go zjeść!!! a mam TAAAKĄĄ ochotę... chyba mężowi oddam... ;(
Wiem, co czujesz! Ja ostatnio jak był "tydzień francuski" w Lidlu, to z takim żalem omijałam te wszystkie sery pleśniowe, ukochane śmierduchy...a ślinka ciekła...
-
wisnia11 wrote:kurde dziewczyny szef przywiózł z gór dużego oscypka... takiego prawdziwego i kurde nie moge go zjeść!!! a mam TAAAKĄĄ ochotę... chyba mężowi oddam... ;(
Nie mozesz zjesc przez mdłości czy nie mozna jesc w ciazy oscypków?
Własnie przeczytałam w necie, 2 tygodnie temu zajadałam sie w Ustroniu oscypkami!Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2015, 11:46
-
ma_rka wrote:Kurcze babki, ale wy tu szalejecie z postami. Nie było mnie od niedzieli, a tu wysyp dobrych wieści. Gratuluje mamie bliźniaków. Moja koleżanka też ma córeczkę i niedawno urodziła bliźniaki. Dwóch chłopaków. Mówiła, że poczatki są ciężki, bo jest podwójna robota, ale teraz ja widziałam. Chłopcy zaczynają chodzić, córeczka zadowolona i koleżanka już wypoczeta wygląda i zadowolona. Nie ma co panikować, wyjścia nie ma, trzeba dać sobie radę i będzie dobrze
A z tych codziennych spraw to moje mdłości są okropne. Mniejsze niż z synkiem, ale męczą i muszę często coś jesc, bo zaraz jest mi niedobrze. Rano jest najgorzej. Czekam aż to minie, ale jeszcze dobry miesiąc a co myślicie o lataniu na takim etapie ciązy? Chcialam wybrać się do mamy, do Niemiec, podpytam za tydzień na wizycie lekarki.
-
wisnia11 wrote:w ciąży nie można jesć oscypków bo mogą powodować listeriozę.
Jadłam wszystkie grillowane poza jednym z tego co pisze to podczas obróbki cieplnej bakteria ginie. Zrobie sobie badanie krwi i sprawdze czy wszystko jest ok.Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2015, 12:05
-
Cześć,
jestem po wizycie
bąbelek nasz ma już 3,8cm serduszko bije, niestety nie wiem jakie tętno, ale lekarz powiedział, ze wszystko ok
zrobili mi cytologię, pobrali krew na Hbs,WR i HIV.
Reszta badań w porządku, morfologia ok, mocz ok-trochę jest nielicznych bakterii, ale leczę je Urinalem, który mogę brać bez probleu. Tokso ujemna. Wg ostatnich badań przybyło mi 100g, więc dobrze .
Później wrzucę fotę niedźwiadka
Magda34, Paula222, xpaulinax, madziak2202, Kourtney, Kawokado, Helenucha Klucha, Magdzialena, kirys, AnnieLov lubią tę wiadomość
-
Helen wrote:Cześć,
jestem po wizycie
bąbelek nasz ma już 3,8cm serduszko bije, niestety nie wiem jakie tętno, ale lekarz powiedział, ze wszystko ok
zrobili mi cytologię, pobrali krew na Hbs,WR i HIV.
Reszta badań w porządku, morfologia ok, mocz ok-trochę jest nielicznych bakterii, ale leczę je Urinalem, który mogę brać bez probleu. Tokso ujemna. Wg ostatnich badań przybyło mi 100g, więc dobrze .
Później wrzucę fotę niedźwiadka
Same dobre wieści, bardzo się cieszęHelen lubi tę wiadomość
Magda34
-
kupiłam detektor tętna plodu, nie jest latwo znaleźć tak małego brzdąca ale mi się udało. jestem w 9ty3dni ciazy. wszędzie jest napisane,zeby uzywac po 12 tyg ciąży ale ja ogladalam dużo filmikow na YouTube i dziewczyny znajdowaly dużo wcześniej serduszka maluszkow. na prawde fajna sprawa. uspakaja mnie zwłaszcza ze moja ciaza jest zagrozona
-
nick nieaktualny
-
wiktorzna wrote:kupiłam detektor tętna plodu, nie jest latwo znaleźć tak małego brzdąca ale mi się udało. jestem w 9ty3dni ciazy. wszędzie jest napisane,zeby uzywac po 12 tyg ciąży ale ja ogladalam dużo filmikow na YouTube i dziewczyny znajdowaly dużo wcześniej serduszka maluszkow. na prawde fajna sprawa. uspakaja mnie zwłaszcza ze moja ciaza jest zagrozona
-
nick nieaktualny
-
Czytalam ze te detektory to nic dobrego.. ale sama bym chetnie takie cos kupila..
Ja chcialam leciec do PL pod koniec listopada i w styczniu ale sie boje
Jutro mam wizyte u lekarza bo u poloznej dopiero za 2 tyg. a potrzebuje recepte na leki na tarczyce. Tutejszego lekarza moge sie o to nie doprosic wiec musze prywatnie. Przy okazji moze usg zrobie czy z dzidziem wszystko ok. Takze jutro o 17 wizyta..Kruszynko rośnij zdrowo... Kochamy Cię...
1 cykl udany