Czerwcowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Nelus wrote:Laski chyba mocno trzymalyscie kciuki bo są aż dwa serduszka hahaha ja nie wiem co zrobię. Jestem w takim szoku ze mam gwiazdki przed oczami! Jak ja ogarnę trójkę? Co z wozkiem? Co z łóżeczkiem? Co z kp i porodem? Wiem dopiero od 2 h wiec nadal dochodzę do siebie. Dam niedługo zdjecie choć mało widac
Gratulacje!niesamowita sprawa. Ostatnio sama się zastanawiałam, co by było, gdyby były bliźniaki. Mamy dzieci w podobnym wieku, wiec Cię rozumiem. Ale z drugiej strony tyle szczęścia na raz
💙 2014
❤️ 2016
Czekamy na dziewczynkę...
-
nick nieaktualny
-
wisnia11 wrote:kurde dziewczyny szef przywiózł z gór dużego oscypka... takiego prawdziwego i kurde nie moge go zjeść!!! a mam TAAAKĄĄ ochotę...
chyba mężowi oddam... ;(
Wiem, co czujesz! Ja ostatnio jak był "tydzień francuski" w Lidlu, to z takim żalem omijałam te wszystkie sery pleśniowe, ukochane śmierduchy...a ślinka ciekła...
-
wisnia11 wrote:kurde dziewczyny szef przywiózł z gór dużego oscypka... takiego prawdziwego i kurde nie moge go zjeść!!! a mam TAAAKĄĄ ochotę...
chyba mężowi oddam... ;(
Nie mozesz zjesc przez mdłości czy nie mozna jesc w ciazy oscypków?
Własnie przeczytałam w necie, 2 tygodnie temu zajadałam sie w Ustroniu oscypkami!Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2015, 11:46
-
ma_rka wrote:Kurcze babki, ale wy tu szalejecie z postami. Nie było mnie od niedzieli, a tu wysyp dobrych wieści. Gratuluje mamie bliźniaków. Moja koleżanka też ma córeczkę i niedawno urodziła bliźniaki. Dwóch chłopaków. Mówiła, że poczatki są ciężki, bo jest podwójna robota, ale teraz ja widziałam. Chłopcy zaczynają chodzić, córeczka zadowolona i koleżanka już wypoczeta wygląda i zadowolona. Nie ma co panikować, wyjścia nie ma, trzeba dać sobie radę i będzie dobrze
A z tych codziennych spraw to moje mdłości są okropne. Mniejsze niż z synkiem, ale męczą i muszę często coś jesc, bo zaraz jest mi niedobrze. Rano jest najgorzej. Czekam aż to minie, ale jeszcze dobry miesiąca co myślicie o lataniu na takim etapie ciązy? Chcialam wybrać się do mamy, do Niemiec, podpytam za tydzień na wizycie lekarki.
-
wisnia11 wrote:w ciąży nie można jesć oscypków bo mogą powodować listeriozę.
Jadłam wszystkie grillowane poza jednym z tego co pisze to podczas obróbki cieplnej bakteria ginie. Zrobie sobie badanie krwi i sprawdze czy wszystko jest ok.Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2015, 12:05
-
Cześć,
jestem po wizycie
bąbelek nasz ma już 3,8cm serduszko bije, niestety nie wiem jakie tętno, ale lekarz powiedział, ze wszystko ok
zrobili mi cytologię, pobrali krew na Hbs,WR i HIV.
Reszta badań w porządku, morfologia ok, mocz ok-trochę jest nielicznych bakterii, ale leczę je Urinalem, który mogę brać bez probleu. Tokso ujemna. Wg ostatnich badań przybyło mi 100g, więc dobrze.
Później wrzucę fotę niedźwiadka
Magda34, Paula222, xpaulinax, madziak2202, Kourtney, Kawokado, Helenucha Klucha, Magdzialena, kirys, AnnieLov lubią tę wiadomość
-
Helen wrote:Cześć,
jestem po wizycie
bąbelek nasz ma już 3,8cm serduszko bije, niestety nie wiem jakie tętno, ale lekarz powiedział, ze wszystko ok
zrobili mi cytologię, pobrali krew na Hbs,WR i HIV.
Reszta badań w porządku, morfologia ok, mocz ok-trochę jest nielicznych bakterii, ale leczę je Urinalem, który mogę brać bez probleu. Tokso ujemna. Wg ostatnich badań przybyło mi 100g, więc dobrze.
Później wrzucę fotę niedźwiadka
Same dobre wieści, bardzo się cieszęHelen lubi tę wiadomość
Magda34
-
kupiłam detektor tętna plodu, nie jest latwo znaleźć tak małego brzdąca ale mi się udało. jestem w 9ty3dni ciazy. wszędzie jest napisane,zeby uzywac po 12 tyg ciąży ale ja ogladalam dużo filmikow na YouTube i dziewczyny znajdowaly dużo wcześniej serduszka maluszkow. na prawde fajna sprawa. uspakaja mnie zwłaszcza ze moja ciaza jest zagrozona
-
nick nieaktualny
-
wiktorzna wrote:kupiłam detektor tętna plodu, nie jest latwo znaleźć tak małego brzdąca ale mi się udało. jestem w 9ty3dni ciazy. wszędzie jest napisane,zeby uzywac po 12 tyg ciąży ale ja ogladalam dużo filmikow na YouTube i dziewczyny znajdowaly dużo wcześniej serduszka maluszkow. na prawde fajna sprawa. uspakaja mnie zwłaszcza ze moja ciaza jest zagrozona
-
nick nieaktualny
-
Czytalam ze te detektory to nic dobrego.. ale sama bym chetnie takie cos kupila..
Ja chcialam leciec do PL pod koniec listopada i w styczniu ale sie boje
Jutro mam wizyte u lekarza bo u poloznej dopiero za 2 tyg. a potrzebuje recepte na leki na tarczyce. Tutejszego lekarza moge sie o to nie doprosic wiec musze prywatnie. Przy okazji moze usg zrobie czy z dzidziem wszystko ok. Takze jutro o 17 wizyta..Kruszynko rośnij zdrowo...Kochamy Cię...
1 cykl udany