Czerwcowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
dziś kotleciki z cieciorki pieczone, mam nadzieje, ze wyjdą jak te do falafel, do tego pewnie ryż, bo wczoraj były frytki, i surówka-chyba powtórzę z białej rzepy z rzodkiewką-bardzo smaczna polecam
a placki to chodziły za mną 2tygodnie temu, ale się zajadałam
Madzik, widzisz to wszystko dobrze się skończy, tylko musisz przeczekać ten trudny czas i na siebie uważać.
Dzisiaj zrobiłam sobie poglądowe zdjecia brzuszka i ooo matko, hehe, ale ze mnie już grubas, taka foczka zaokrąglona, no ale powoli kończymy Itrymestr no i apetyt dopisuje . Ostatnio mam fazę na kanapki z serem bez laktozy, majonezem, ogorkiem, pomidorem, rzodkiewką i sałatą lodową na chlebku podpiekanym tylko ten majonez no ale nie mogę się powstrzymać za to dziś gonię na ćwiczonka, trochę się poruszać i spalić ten majo
Madzik84, xpaulinax lubią tę wiadomość
-
Cześć Ja dopiero się odzywam, bo cały dzień do tej pory przeleżałam / przespałam... Nie wiem czy to ta pogoda, czy ciąża ale jakoś ciężko mi ostatnio funkcjonować, najchętniej w domu bym siedziała leżąc w łóżku przed tv...
Madzik84 jej dobrze że jest wszystko ok z maleństwem ! Leż i odpoczywaj :*
Cod o różnicy wieku między dziećmi u nas będzie niemalże równo 2 lata, kilka dni różnicy
Kamenkaa trzymam kciuki aby wszystko było ok - na pewno będzie !
Dais ja raczej wstaje pełna chęci powrotu do łóżka... Tak mi wygodnie i spać się chce ehh
Oleandra witajMadzik84, kamenkaa lubią tę wiadomość
-
Helen wrote:Kawokado uciekaj z tej uczelni odpoczywać, skoro masz polecenie aby leżeć, to co ty jeszcze tam robisz? lepiej chuchać na zimne...
Kirys a w składzie miałas wit.b6?
moze sobie ją osobno suplementuj?
poczekaj jeszcze z 2dni i zobacz, bo moze to przypadek akurat.
Z ust mi to wyjęłaś - Kawokado chcesz kopniaka od nas na orzeźwienie?
Tak, miałam w tych witaminach 2,2 mg witaminy B6 (157% dziennego zalecanego spożycia). Kupię jutro samą i spróbuję. A z mdłościami to mam je w kratkę, wczoraj np nie miałam prawie wogóle, ale z tego co tu czytam to normalne.
Helenka Rośnij zdrowo córeczko!
-
Jest to czego się balam. Ciaza nie rozwija się. Jeszcze jade na bhcg zeby potwierdzic i do szpitala... Ale proszę nie smuccie sie i radujcie swoimi ciazami. Zycze wam zeby juz zadna nie zostala Aniolkowa mama samych nudow wam zycze26.09.2014 Aluś :*
Aniołek [*] Listopad 2015r.
-
kredkaczarna wrote:Jest to czego się balam. Ciaza nie rozwija się. Jeszcze jade na bhcg zeby potwierdzic i do szpitala... Ale proszę nie smuccie sie i radujcie swoimi ciazami. Zycze wam zeby juz zadna nie zostala Aniolkowa mama samych nudow wam zycze
Czekamy na Mikołaja ❤ -
kredkaczarna wrote:Jest to czego się balam. Ciaza nie rozwija się. Jeszcze jade na bhcg zeby potwierdzic i do szpitala... Ale proszę nie smuccie sie i radujcie swoimi ciazami. Zycze wam zeby juz zadna nie zostala Aniolkowa mama samych nudow wam zycze
-
Kredkaczarna licze ze to tylko blad lekarza i jak wrocisz to przywieziesz dobre wiesci.
U mnie dzis na obiad leczo, maz skusil mnie na cos slodkiego i skonczylo sie mdlosciami. Widac dzidzia nie lubi slodyczy.
Ja tez mialam faze na majo i specialnie musialam kupic bo w domu nikt nie uzywa, zeby zrobic jajka z majonezem.
Wrocilam do domu wczesniej, bo nie czulam sie na silach siedziec dluzej w pracy i w domu odkrylam skad te zmeczenie. Zlapalo mnie jakies chorobsko chyba bo mam goraczke. -
BARDZO MI PRZYKRO
mam nadzieję, ze się pomylili!
-
Jak to???!!! To niemożliwe:( Strasznie mi przykro. Mam nadzieję, ze to pomyłkaMagda34