X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Czerwcowe mamusie 2016
Odpowiedz

Czerwcowe mamusie 2016

Oceń ten wątek:
  • Magda34 Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2015, 14:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez biore tylko kwas foliowy. Witaminy od 2 trymestru

Magda34
    piu3dqk36aa6ip8k.png
    f2w3dqk3g1xvvoi6.png

• Magda34 Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2015, 14:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co dzis na obiadek robicie? Mnie naszla nagla ochota na placki ziemniaczane i wlasnie smażę:)

Magda34
    piu3dqk36aa6ip8k.png
    f2w3dqk3g1xvvoi6.png

• mmarzenak Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2015, 14:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda34 wrote:
    Co dzis na obiadek robicie? Mnie naszla nagla ochota na placki ziemniaczane i wlasnie smażę:)
    mniam placki, zjadłabym:)

lprkuay3dehqwb0g.png
  • Helen Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2015, 15:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziś kotleciki z cieciorki pieczone, mam nadzieje, ze wyjdą jak te do falafel, do tego pewnie ryż, bo wczoraj były frytki, i surówka-chyba powtórzę z białej rzepy z rzodkiewką-bardzo smaczna polecam :)
    a placki to chodziły za mną 2tygodnie temu, ale się zajadałam :)
    Madzik, widzisz to wszystko dobrze się skończy, tylko musisz przeczekać ten trudny czas i na siebie uważać.
    Dzisiaj zrobiłam sobie poglądowe zdjecia brzuszka i ooo matko, hehe, ale ze mnie już grubas, taka foczka :P zaokrąglona, no ale powoli kończymy Itrymestr no i apetyt dopisuje :P. Ostatnio mam fazę na kanapki z serem bez laktozy, majonezem, ogorkiem, pomidorem, rzodkiewką i sałatą lodową na chlebku podpiekanym :) tylko ten majonez :/ no ale nie mogę się powstrzymać :P za to dziś gonię na ćwiczonka, trochę się poruszać i spalić ten majo ;)

Madzik84, xpaulinax lubią tę wiadomość

feegu6l.png
  • Paula222 Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2015, 15:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć :) Ja dopiero się odzywam, bo cały dzień do tej pory przeleżałam / przespałam... Nie wiem czy to ta pogoda, czy ciąża ale jakoś ciężko mi ostatnio funkcjonować, najchętniej w domu bym siedziała leżąc w łóżku przed tv...

Madzik84 jej dobrze że jest wszystko ok z maleństwem ! Leż i odpoczywaj :*

Cod o różnicy wieku między dziećmi u nas będzie niemalże równo 2 lata, kilka dni różnicy ;)

Kamenkaa trzymam kciuki aby wszystko było ok - na pewno będzie !

Dais ja raczej wstaje pełna chęci powrotu do łóżka... Tak mi wygodnie i spać się chce ehh

Oleandra witaj :)

Madzik84, kamenkaa lubią tę wiadomość

17u920mmyeh0q9ke.png17u93e5ek73kbhcz.png[/url]
    n59yj44j0i2qlz9m.png

2 x pozamaciczna :(
    2 x HSG
  • Magda34 Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2015, 15:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Helen widze, ze Ty tak na zdrowo dziś:) A ja dzis placki, wczoraj schabowe haha a potem waga pokazuje wiecej

Magda34
    piu3dqk36aa6ip8k.png
    f2w3dqk3g1xvvoi6.png

• Quatriona Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2015, 15:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tez mam problem z energia. Rano mysle ze zdzialam duzo ale szybko bateria mi siada. Wlasnue sie polozylam, korzystam z drzemki Hani.
    U nas na obiad dzis bigos i resztka kopytek:-)

4eWXp1.png
    rYcQp1.png
  • kirys Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2015, 15:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Helen wrote:
    Kawokado uciekaj z tej uczelni odpoczywać, skoro masz polecenie aby leżeć, to co ty jeszcze tam robisz? lepiej chuchać na zimne...

Kirys a w składzie miałas wit.b6?
    moze sobie ją osobno suplementuj?
    poczekaj jeszcze z 2dni i zobacz, bo moze to przypadek akurat.

Z ust mi to wyjęłaś - Kawokado chcesz kopniaka od nas na orzeźwienie? ;-)

Tak, miałam w tych witaminach 2,2 mg witaminy B6 (157% dziennego zalecanego spożycia). Kupię jutro samą i spróbuję. A z mdłościami to mam je w kratkę, wczoraj np nie miałam prawie wogóle, ale z tego co tu czytam to normalne.

Helenka <3 Rośnij zdrowo córeczko!
    km5smg7ygfmqp0h0.png
  • Helen Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2015, 15:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hehe, no majo nie taki zdrowy :P
    a obiadek tak :) muszę odbić wczorajsze frytki, nie ma pobłażania sobie codziennie :P

feegu6l.png
  • kredkaczarna Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2015, 15:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jest to czego się balam. Ciaza nie rozwija się. Jeszcze jade na bhcg zeby potwierdzic i do szpitala... Ale proszę nie smuccie sie i radujcie swoimi ciazami. Zycze wam zeby juz zadna nie zostala Aniolkowa mama :( samych nudow wam zycze

26.09.2014 Aluś :*
    Aniołek [*] Listopad 2015r.
    ckai3e3kdf77majo.png
  • Paula222 Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2015, 15:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kredkaczarna co ty mówisz ??? Jak się nie rozwija ? Serduszko bije ???

n59yj44j0i2qlz9m.png

2 x HSG
  • aneczka2015 Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2015, 15:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kredkaczarna wrote:
    Jest to czego się balam. Ciaza nie rozwija się. Jeszcze jade na bhcg zeby potwierdzic i do szpitala... Ale proszę nie smuccie sie i radujcie swoimi ciazami. Zycze wam zeby juz zadna nie zostala Aniolkowa mama :( samych nudow wam zycze
    To nie mozliwe, kochana bardzo ci wspolczuje! Trzymaj sie

5djy9n73ymelpgus.png
    Czekamy na Mikołaja ❤
  • mmarzenak Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2015, 15:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kredkaczarna wrote:
    Bardzo Ci kochana współczuje! 3maj się!

lprkuay3dehqwb0g.png
  • dais Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2015, 15:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kredkaczarna licze ze to tylko blad lekarza i jak wrocisz to przywieziesz dobre wiesci.

U mnie dzis na obiad leczo, maz skusil mnie na cos slodkiego i skonczylo sie mdlosciami. Widac dzidzia nie lubi slodyczy.
    Ja tez mialam faze na majo i specialnie musialam kupic bo w domu nikt nie uzywa, zeby zrobic jajka z majonezem.
    Wrocilam do domu wczesniej, bo nie czulam sie na silach siedziec dluzej w pracy i w domu odkrylam skad te zmeczenie. Zlapalo mnie jakies chorobsko chyba bo mam goraczke.

3jgx9jcgxyxh5h7c.png
    8p3o6iyel4i7v3gl.png
    9f7jj44jbtngkz09.png

• Helen Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2015, 16:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kredkaczarna wrote:
    nie mogę w to uwierzyć!!!
    BARDZO MI PRZYKRO
    mam nadzieję, ze się pomylili!

feegu6l.png
  • Magda34 Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2015, 16:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kredkaczarna wrote:

Jak to???!!! To niemożliwe:(:(:( Strasznie mi przykro. Mam nadzieję, ze to pomyłka

Magda34
    piu3dqk36aa6ip8k.png
    f2w3dqk3g1xvvoi6.png

• Paula222 Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2015, 16:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kredkaczarna czekamy daj znać co i jak... Trzymaj się Kochana :*

n59yj44j0i2qlz9m.png

2 x HSG
  • Madzik84 Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2015, 16:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To się nie dzieje naprawdę... :( Kredkaczarna trzymaj się!

[*] 18.10.2014 (8tc), 18.08.2015 (7tc)
  • kredkaczarna Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2015, 16:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zrobilam bhcg wieczorem wyniki. Ale nie wierzę ze będzie dobrze... Na tym etapie juz cos powinnam widziec usłyszeć serduszko... A tam? Czarna dziura... A okok krwiak swoja droga...

26.09.2014 Aluś :*
    Aniołek [*] Listopad 2015r.
    ckai3e3kdf77majo.png
  • Paula222 Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2015, 16:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kredka czarna a który masz dziś tydz?

n59yj44j0i2qlz9m.png

2 x HSG
‹‹ 296 297 298 299 300 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ

Bolesne miesiączki - skąd się biorą bóle miesiączkowe? Przyczyny, objawy, leczenie.

Bolesne miesiączki mogą występować nawet u 75% kobiet w wieku rozrodczym! Jakie są najczęstsze przyczyny bólu miesiączkowego? Czym jest bolesne miesiączkowanie pierwotne, a czym wtórne? Kiedy bolesne miesiączkowanie wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych - aplikacja - starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ