Czerwcowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
kredkaczarna wrote:Dziewczyny mam wyniki, bhcg 12 181 jesli spadnie jak jutro zrobie to sprawa jasna
A nie chciałabyś iść jeszcze do innego lekarza? Ja mojemu tez ufam ale w takiej sytuacji bym sie nie zastanawiała. -
Witam
Pisze z góry ze nie czytałam jeszcze dzisiejszych stron bo u mnie dopiero południe i właśnie jestem świeżo po wizycie wiec się tylko szybko zamelduje.
No to w skrócie z usg wyszedł tylko 8 tydzień a według miesiączki powinien być 10 (mam nadzieje ze to ok). Są dwujajowe wiec może być parka. Mam dużo odpoczywać bo jak zacznę rosnąć będzie mi ciężko. Usg w sumie będą 4 ( dla nich to az), następne w 18 tyg buuu, termin na 17 czerwca ale powiedzieli ze jak do 20 maja mnie przetrzymaja to będzie i tak dobrze. Dostałam skierowanie na badania krwi i następna wizyta w grudniu w innym ośrodku ze specjalistą do ciąż blizniaczych. Mam brać witaminy 2x dziennie.
To tyle. Teraz lecę się zdrzemnac dopóki młoda śpi a potem poczytam co uwasPati_89, dais, Quatriona, Helen, Kawokado, Helenucha Klucha, DeLaCruz, MerlinMo, Misia15, Kourtney, xpaulinax lubią tę wiadomość
-
kredkaczarna wrote:8t5d wg pierwszego dnia miesiączki. Ale łudze sie ze moze owu byla pozniej... Bo i to cykl po ciazy biochemicznej... Moze za dużo nadziei
. Jesli masz 'duzo nadziei' jak to nazwalas to moze w glebi duszy wiesz ze bedzie wszystko dobrze, tylko strach to zaglusza, kobieta ma dobre wyczucie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada 2015, 22:11
mloda1995 lubi tę wiadomość
-
Kredkaczarna trzymam kciuki za Ciebie! Nie trać nadziei :* i tak jak dziewczyny radzą może spróbuj iść do innego lekarza?
Kochane wiem, ze macie racje. Powinnam leżeć plackiem i jutro już do tego wracam jedynym czynnikiem stresogennym będą hydraulicy od ogrzewania podłogowego (bujamy się z nimi od marca i szczerze ich nienawidzę, ale to firma zatrudniona przez dewelopera i nie mamy wyboru).
Dziś musiałam być na uczelni i prawie się popłakałam z bezsilności... człowiek chce zrobić coś fajnego, ale hamuje go stado starych pierdziochów przyrośniętych do uczelnianych stołkówmogłam nie iść na ten doktorat, zarejestrować się jako bezrobotna i oszczędzić sobie i fasolce stresu
zrobiłyście mi smaka na placki ziemniaczane -
Spokojnej nocy dziewczyny, zmykam spać. Kawokado no niestety te stare pierdziochy zawsze gdzies sie znajdą i bede utrudniać...
Kredkaczarna trzymam kciuki za Twoje dzieciątko i poranne bhcg.
Kamenka kochana jutro bedzie Twoj szczesliwy dzień a raczej wieczór-zobaczysz!:*
kamenkaa, kamenkaa lubią tę wiadomość
Magda34
-
dais wrote:Dziewczyny czy tez tak macie ze wstajecie pelne wigoru i za kilka godzin moglybyscie isc spac z powrotem? Przespalam wiekszosc ostatniego tygodnia, dzisiaj wstalam rano pelna energi i juz padam.
Nie wstaję pełna wigoru, bo idę od razu wymiotować, a potem slaniam się na łóżku z mdlosciami i bólem głowy💙 2014
❤️ 2016
Czekamy na dziewczynkę...
-
kredkaczarna wrote:Jest to czego się balam. Ciaza nie rozwija się. Jeszcze jade na bhcg zeby potwierdzic i do szpitala... Ale proszę nie smuccie sie i radujcie swoimi ciazami. Zycze wam zeby juz zadna nie zostala Aniolkowa mama
samych nudow wam zycze
Bardzo mi przykrobyłyśmy na podobnym etapie. Trzymaj się, przesyłam dużo ciepla
💙 2014
❤️ 2016
Czekamy na dziewczynkę...
-
DeLaCruz wrote:Nie wstaję pełna wigoru, bo idę od razu wymiotować, a potem slaniam się na łóżku z mdlosciami i bólem głowy
-
Hej, ja właśnie gotuję rosół zaraz przychodzi do mnie mama i siostra.
Co za dzień, ciągle pada, mam dość...
Kawokado ojjj to współczuję firmy, my mamy znajomego który prowadzi taką firmę i jest bardzo rzetelny, właśnie nie długo będziemy załatwiać u niego ogrzewanie
KredkaCzarna o której idziesz na betę ?
Kciuki za wizyty dzisiejsze