Czerwcowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
kredkaczarna wrote:Nadzieja matka glupich. Bhcg spada 12047. To zegnam się z wami juz na dobre. Trzymajcie sie
Przepraszam zamiast daj na cytuj dałam głupio przez emocje na lubie
Bardzo Ci współczuje takie "rzeczy" nie powinny sie dziać!!! Myslac o Tym co sie dzieje serce wali jak szalone i płakac mi sie chce
Trzymaj sie...Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2015, 17:08
-
nick nieaktualnyNelus wrote:Witam
Pisze z góry ze nie czytałam jeszcze dzisiejszych stron bo u mnie dopiero południe i właśnie jestem świeżo po wizycie wiec się tylko szybko zamelduje.
No to w skrócie z usg wyszedł tylko 8 tydzień a według miesiączki powinien być 10 (mam nadzieje ze to ok). Są dwujajowe wiec może być parka. Mam dużo odpoczywać bo jak zacznę rosnąć będzie mi ciężko. Usg w sumie będą 4 ( dla nich to az), następne w 18 tyg buuu, termin na 17 czerwca ale powiedzieli ze jak do 20 maja mnie przetrzymaja to będzie i tak dobrze. Dostałam skierowanie na badania krwi i następna wizyta w grudniu w innym ośrodku ze specjalistą do ciąż blizniaczych. Mam brać witaminy 2x dziennie.
To tyle. Teraz lecę się zdrzemnac dopóki młoda śpi a potem poczytam co uwas -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykamenkaa wrote:Magda34 ,bloodflower,Kawokado
fajnie dziewczyny że pamiętacie o mnie jesteście kochane..
Nie będe Wam dziekować by nie zapeszyć..
Ale to co sie ze mna dziś dzieję to jest nie do opisania .
Strach,płacz i nerwy.
Ahhhhh
Badzcie ze mna myślami o 19:30 ... -
Kawokado wrote:Opisalas mój dzisiejszy poranek... Masz tak codziennie? Mega współczuję!mam ochotę pomordowac tych hydraulikow ale nie chce żeby dziecko urodziło sie w więzieniu
Mam tak codziennie i z dnia na dzień jest coraz gorzej:/💙 2014
❤️ 2016
Czekamy na dziewczynkę...
-
kredkaczarna wrote:Nadzieja matka glupich. Bhcg spada 12047. To zegnam się z wami juz na dobre. Trzymajcie sie
Kochana bardzo mi przykro nie potrafię sobie wyobrazić bólu jaki czujesz... Mam nadzieję że szybko do nas wrocisz bo pamiętaj że rok 2016 będzie szczęśliwy dla nas wszystkich!!! Trzymaj się cieplutko!Misia15
Naszą Księżniczka - Oliwka -
Madzik84 wrote:Kamenkaa, daj znać, jak już będziesz po.
Tez czekam na info od niej, wizyte miala na 19:30. Mam nadzieje ze bedzie wszystko dobrzeWiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2015, 19:42
Madzik84, kamenkaa lubią tę wiadomość
-
Kredkaczarna przykro mi straszliwie... wspieram myślami i kciukami za kolejną próbę :*
-
Jestem w domu dzidziuś rośnie i ładnie biję serducho jestem przeszczęśliwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa )
mój człowieczek ma 11mm
dokładnie 7tydzien i 1 dzien
Kourtney Termin popraw na 29.06
[/URL]
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2015, 23:38
Pati_89, Helenucha Klucha, Magda34, Kawokado, dais, Nelus, Madzik84, jakka, Hania222, bloodflower, Misia15, kirys, Helen, xpaulinax, Magdzialena lubią tę wiadomość
-
kamenkaa wrote:Jestem w domu dzidziuś rośnie i ładnie biję serducho jestem przeszczęśliwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa )
Zdjęcie bym Wam wkleiła ale nie umiem:)
mój człowieczek ma 11mm
dokładnie 7tydzien i 1 dzien
Kourtney Termin popraw na 29.06
A nie mówiłam, że wszystko jest dobrze?kamenkaa, MerlinMo lubią tę wiadomość
Magda34