Czerwcowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
AnnieLov nie bój się prenatalnych :* wszystko będzie dobrze, trzeba myśleć pozytywnie ja mam prenatalne 16tego i już nie mogę się doczekać kiedy popatrze na mojego maluszka. ostatnio tak słodko machał rączkami (loooooove) !!!!!
AnnieLov, xpaulinax lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witam w 10 tygodniu
AnnieLov rozumiem stres, bo to bardzo szczegolowe badania, ale napewno dzidzia jest zdrowa i moze da sie zobaczyć jutro płeć Ja jeszcze 2 tygodnie i 2 dni do prenatalnych mamKourtney, AnnieLov, Helen lubią tę wiadomość
Magda34
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja sie witam w 10 tygodniu (skonczone 9 i 1 dzien). Prenatalne mam 7 grudnia i zapisalam sie na USG 3D/4D na 18 grudnia. Wiem, ze wczesnie wolalabym isc ok 20 tygodnia, ale jestem w Polsce na swieta wiec uznalismy, ze to swietna okazja aby wybrac sie na 3D i mozliwe poznac plec Musze skompletowac ciuszki po synku i chcialabym wiedziec czy zabierac ze soba tez te typowo chlopiece
Powodzenia dla dzisiejszych wizytujacych
AnnieLov odpoczywaj, nie martw sie. U nas tez maluch chodzi do przedszkola a wieczorami sie nim maz zajmuje bo ja nie mam sily.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 listopada 2015, 10:16
Kourtney, DeLaCruz, Kawokado, AnnieLov lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witam czerwcowe mamusie! Ja jestem w 8 tygodniu. Termin na koniec czerwca Widze, że tu macie "na tapecie" temat badań prenatalnych. Ja nie wiem czy sie zdecyduję. Nie mam żadnych wskazań- mam 27 lat, nigdy nie poroniłam, a w mojej (i mojego męża) rodzinie nie było żadnych wad wrodzonych i nikt nie chorował poważnie.
AnnieLov, Kourtney, Helenucha Klucha lubią tę wiadomość
-
Karola1988 wrote:Witam czerwcowe mamusie! Ja jestem w 8 tygodniu. Termin na koniec czerwca Widze, że tu macie "na tapecie" temat badań prenatalnych. Ja nie wiem czy sie zdecyduję. Nie mam żadnych wskazań- mam 27 lat, nigdy nie poroniłam, a w mojej (i mojego męża) rodzinie nie było żadnych wad wrodzonych i nikt nie chorował poważnie.
Ja mam taka sama sytucje, dokladnie ten sam wiek, bez chorob w rodzinie i ze zdrowa ciaza poprzednio. Poprzednio prenatalnych nie robilam, teraz sie zdecydowalam glownie ze wzgledu na dodatkowe USG z mozliwoscia podgladniecia dzieciaczka (w standardzie mam tylko jedno usg na ciaze, mieszkam za granica) i zeby sie upewnic ze wszystko jest w porzadku. W poprzedniej ciazy, ktora prowadzilam w Polsce badali przeziernosc karkowa, tutaj to jest wlasnie tylko i wylacznie w pakiecie badan prenatalnych.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny