Czerwcowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Karola1988 wrote:Witam czerwcowe mamusie! Ja jestem w 8 tygodniu. Termin na koniec czerwca
Widze, że tu macie "na tapecie" temat badań prenatalnych. Ja nie wiem czy sie zdecyduję. Nie mam żadnych wskazań- mam 27 lat, nigdy nie poroniłam, a w mojej (i mojego męża) rodzinie nie było żadnych wad wrodzonych i nikt nie chorował poważnie.
Hej Karola1988 ją też mam 27 lat i to moja pierwszą ciążai ją nie robię żadnych badań prenatalnych bo nie chce się dodatkowo denerwowac zresztą ich wyniki i tak by nic nie zmieniły więc chce mieć spokojna ciążę
u mnie też żadnych wskazań a mój lekarz powiedział że to statystyka więc póki co nie decyduje się. Pozdrawiam
Misia15
Naszą Księżniczka - Oliwka -
nick nieaktualnyPrzyznam sie ze podczytuje teraz grudniowe mamusie bo zaczely sie rozpakowywac i nie moge sie na patrzec na ich maluszki.
Dziewczyna urodzila tam blizniaki naturalnie i jeszcze tak szybko. Az mi lezka poleciala jak przeczytalam jej opis poroduKawokado lubi tę wiadomość
-
Kourtney tez mam usg prenatalne we wtorek 17.11
u mnie bedzie to już 13 tydzień i cały czas sie zastanawiam czy bedzie widac płeć
bardzo chciałabym już wiedzieć! Teściowa chce żeby byl chłopak wiec teraz na dziewczynce zależy mi 1000000000 razy bardziej
;D
Misia15 lubi tę wiadomość
-
kamenkaa wrote:Jestem w domu dzidziuś rośnie i ładnie biję serducho
jestem przeszczęśliwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
)
mój człowieczek ma 11mm
dokładnie 7tydzien i 1 dzien
Kourtney Termin popraw na 29.06
[/URL]
Kamenkaa moja dzidzia miala takie same wymiary co twoja w tym samym tygodniuGratuluje jeszcze raz!!!
Misia15
Misia15 wrote:Kamenkaa moja dzidzia miala takie same wymiary co twoja w tym samym tygodniu
Gratuluje jeszcze raz!!!
MIsiaaaaa super ciesze sie bardzo nawet nie masz pojecia jakWczoraj az sie tam popłakałam ze szcześcia
Kourtney, Kamila ;), Magda34, Misia15 lubią tę wiadomość
-
Kourtney wrote:Madziak jaki masz sliczny avatare z fasolka. Wstaw to zdjecie tutaj
już wstawiałam to zdjęcieto z 02.11
ale skoro prosisz to się pochwalę jeszcze raz
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2016, 21:42
Magda34, Kourtney, wisienka, Dorjana, Kawokado, Paula222, Nelus lubią tę wiadomość
-
Widzialyscie na necie zdjecie genitalii płodu np w 14 tyg ciąży? Ja dzis oglądałam z ciekawości i są prawie identyczne. Nie dziwię się, ze często są pomyłki:)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 listopada 2015, 12:35
DeLaCruz lubi tę wiadomość
Magda34
-
kamenkaa wrote:MIsiaaaaa super ciesze sie bardzo nawet nie masz pojecia jak
Wczoraj az sie tam popłakałam ze szcześcia
Wierze że to ogromne szczęście ją czekałam 2 lata więc tak z niedowierzaniem podchodzialam do tego ale jak zobaczyłam na USG to dopiero do mnie dotarło że naprawdę się udało i moja fasolka tam jest i rośnie! My 17 listopada mamy USG (11 tydzień i 3 dzień) mam nadzieję że wszystko będzie dobrze bo trochę się denerwuje.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 listopada 2015, 12:39
Misia15
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kourtney wrote:Mi mdlosci juz miajaja na szczescie. Na obiad zamowilismy pizze.
Pewnie jak pojde 17.11 to juz mi nie przedluzy l4 jest bedzie powrot do pracy
My jesteśmy w podobnym tygodniuale ją niestety mdłości mam straszne i bardziej przeraża mnie to że mam wstręt do jedzenia... Mam nadzieję że to kiedyś się skończy... Ja mam wizytę 16 i zobaczymy czy dostaje L4 mam taka nadzieję
a 17 poglądamy naszego Groszka
Misia15
Kamenka wspaniale, że wszystko z dzidzią w porządku!
Wychodzi na to, że mamy ten sam termin, mam nadzieję, że w poniedziałek też będę mogła pochwalić się bijącym serduszkiem.
AnnieLove powodzenia na prenatalnych! Na pewno niedługo obwieścisz nam tu, że wszystko okkamenkaa lubi tę wiadomość
HelenkaRośnij zdrowo córeczko!
-
Karola1988 wrote:Witam czerwcowe mamusie! Ja jestem w 8 tygodniu. Termin na koniec czerwca
Widze, że tu macie "na tapecie" temat badań prenatalnych. Ja nie wiem czy sie zdecyduję. Nie mam żadnych wskazań- mam 27 lat, nigdy nie poroniłam, a w mojej (i mojego męża) rodzinie nie było żadnych wad wrodzonych i nikt nie chorował poważnie.
-
Raczej nie będę robić, muszę jeszcze na spokojnie przegdać ten temat z mężem. Na zwykłym usg przecież widać czy dziecko ma rączki, nóżki i główkę- to mi wystarczy
a jeśli by się okazało, że ma np. zespół Downa to przecież i tak urodzę dzieciątko. Na pewno wybiorę się na usg 3 D
]
a termin wg miesiączki mam na 25 czerwca, a wg usg na 30 czerwcaWiadomość wyedytowana przez autora: 11 listopada 2015, 14:37
Misia15, Helenucha Klucha lubią tę wiadomość