X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Czerwcowe mamusie 2016
Odpowiedz

Czerwcowe mamusie 2016

Oceń ten wątek:
  • Helen Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2015, 16:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a który to tydzien? bo jak była ciąża, to przecież nie mogła zniknąć...

feegu6l.png
  • Magda34 Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2015, 17:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No dokladnie, ciaza nie mogla zniknąć. Moze ten krwiak cos zasłania. Moze idz do innego gin?

Magda34
    piu3dqk36aa6ip8k.png
    f2w3dqk3g1xvvoi6.png

• Paula222 Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2015, 17:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kredkaczarna jak byłam w ciąży z synkiem , to poszłam do gina ten stwierdził , że nic nie ma - tzn było puste w środku jajo( ja zapłakana, załamana) , poszłam na wieczór do innego prywatnie a tam niespodzianka nie dość że zarodek to i serduszko biło ! Musi być ok ! O patrzę , że byłam wtedy w prawie skończonym 7 tyg...

Trzymam kciuki !

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada 2015, 17:37

17u920mmyeh0q9ke.png17u93e5ek73kbhcz.png[/url]
    n59yj44j0i2qlz9m.png

2 x pozamaciczna :(
    2 x HSG
  • Kamila ;) Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2015, 17:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kredkaczarna Trzymaj sie!!!
    Tak jak dziewczyny pisza ciaza nie moze sama zniknac.

ma6n13bx3stfpcr8.png
  • kamenkaa Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2015, 17:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda34 tez myslałam o plackach smaku mi narobiłaś.......

Kredkaczarna no co Ty kochana musi byc dobrze tak jak dziewczyny Ci piszą idz do innego Gin ! Trzymam za Ciebie kciuki !

Paula222 no oby tak tez jutro było że zobacze upragnione <3 serduszko
    bo ostatnio tez ciąża mi sie nie rozwijała i stwierdzili obumarła boje sie tego teraz przeraziłam się jeszcze bardziej jak sie naczytam to siadło wszystko mi na psyche i nie daje rady .
    Ale musi byc dobrze dziewczynki Musi!!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada 2015, 17:53

Kamila ;), Magda34 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 listopada 2015, 18:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kredka, zgadzam sie z dziewczynami, ciaza była a teraz dziura? Niemożliwe!! Zreszta wszystkie wiemy jakie w ostatnim czasie historie na wątku były. Będzie dobrze. Trzymam kciuki za betę a potem leć do innego lekarza. Nie poddamy sie tak szybko!

• Magdzialena Przyjaciółka

Wysłany: 9 listopada 2015, 18:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam sie po krotkiej przerwie. Od piatku jestem w koncu w domu. Krwiak troche sie zmniejszyl ale ciagle musze lezec. 19tego ide na kontrol do mojej gin.w czwartek jeszcze w szpitalu mialam usg powtorne Malenstwo nasze mialo 5 mm.

Zaczynam sie okropnie czuc, piersi coraz bardziej bola i od paru dni mam mdlosci, nie poranne a calodzienne :/

dzis moj Pierworodny o 01:35 skonczyl 3 latka. A ja juz 3 lata jestem Mama <3

Musze ponadrabiac watek bo jestem mega do tylu..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada 2015, 18:13

Paula222, kamenkaa, Madzik84, Kawokado, ansad lubią tę wiadomość

n59y3e5e1d7c849d.png
    uwo9s65g39da5pw6.png

• Misia15 Ekspertka

Wysłany: 9 listopada 2015, 18:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kourtney wrote:
    Misia15 witamy ;) widzialas juz serduszko? Skad jestes?
    Tak serduszko widziałam już w 6tygodniu i 2 dniu czyli na pierwszym USG które miałam robione :-) potem miałam USG w 7+4 i serduszko biło jak oszalale:-) coś cudownego :-) ja jestem z Warszawy :-)

Madzik84 lubi tę wiadomość

Misia15
    Naszą Księżniczka - Oliwka <3 <3 <3 xnw4pc0zxvwfzggh.png
  • Pati_89 Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2015, 18:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kredkaczarna wrote:
    Jest to czego się balam. Ciaza nie rozwija się. Jeszcze jade na bhcg zeby potwierdzic i do szpitala... Ale proszę nie smuccie sie i radujcie swoimi ciazami. Zycze wam zeby juz zadna nie zostala Aniolkowa mama :( samych nudow wam zycze
    Może miał kiepski sprzęt. Oby jedna beta wyszła wysoka i okaże się że to tylko błąd lekarza. Trzymam mocno kciuki i modlę się za Was :-*

Paula222 lubi tę wiadomość

f2w3dqk3ob7fxh99.png
  • Misia15 Ekspertka

Wysłany: 9 listopada 2015, 18:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kirys wrote:
    Witam i gratuluję!
    Co do wstrętu do jedzenia, to też tak mam, chętnie poznam jakiś sposób na to, bo nie mam. Chyba że będę jadła zupę na śniadanie, obiad i kolację bo jedynie zupy mi smakują :-P

Ją jedynie moge bez wiekszego wysilku jeść mandarynki i wiem że to moja fanaberia ciazowa bo wcześniej nie przepadała za mandarynki a teraz to trzese się na ich widok :-)

Misia15
  • Misia15 Ekspertka

Wysłany: 9 listopada 2015, 18:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    HoniKa89 wrote:
    Ja narazie jeszcze się muszę przemęczyć, na chwilę obecną jestem na umowę zlecenie i czekam aż mi dadzą obiecaną umowę o pracę. Nie mam co narzekać na warunki pracy, dlatego sobie chodzę. Praca w budżetówce w dziale administracji, tragedii nie ma. Chociaż jak są mdłości drażni wszystko, same wiecie. Miłego dzionka dziewczyny!!! Jak tak sobie myślę, że te nasze fasoleczki z dnia na dzień rosną to aż serce się raduje!!! :)

Ją też pracuje w budżetowce dlatego mogłam sobie pozwolić na zwolnienie praktycznie od początku ciąży ale było to też spowodowane bardzo złym samopoczucie i niestety mdłości i wymioty kilka razy dziennie...

Misia15
  • kamenkaa Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2015, 19:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdzialena wrote:
    Witam sie po krotkiej przerwie. Od piatku jestem w koncu w domu. Krwiak troche sie zmniejszyl ale ciagle musze lezec. 19tego ide na kontrol do mojej gin.w czwartek jeszcze w szpitalu mialam usg powtorne Malenstwo nasze mialo 5 mm.

Zaczynam sie okropnie czuc, piersi coraz bardziej bola i od paru dni mam mdlosci, nie poranne a calodzienne :/

dzis moj Pierworodny o 01:35 skonczyl 3 latka. A ja juz 3 lata jestem Mama <3

Musze ponadrabiac watek bo jestem mega do tylu..

Madzialena :) jak Fajnie ze juz jestes z nami myślałam o Tobie ostatnio jak tam sie to potoczylo ciesze sie ze u Ciebie ogolnie wszystko ok :) pozdrawiam

• xpaulinax Przyjaciółka

Wysłany: 9 listopada 2015, 19:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kourtney wrote:
    A kto dzisiaj wizytuje?;)

Jestem już po wizycie. Dziecię ma już prawie 4,5 cm i pięknie machało rączkami. Serduszko bije miarowo 176 uderzeń na minutę :) Kolejne badanie za 2 tygodnie (badanie przezierności karkowej).

Pati_89, kamenkaa, kirys, Kamila ;), Madzik84, MerlinMo, Helenucha Klucha, eidth, Paula222, Kawa z mlekiem, dais, Misia15, jakka, Kawokado, Nelus, myszaaa, DeLaCruz, Kourtney, ansad lubią tę wiadomość

zi13ikgnbtapo19b.png
  • MerlinMo Ekspertka

Wysłany: 9 listopada 2015, 19:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam Was dziewczyny,

Kredkaczarna niesamowicie mi przykro, ale mimo wszystko z całej siły trzymam kciuki aby okazało się to pomyłką... Musi być dobrze...!

Przyjemnego wieczoru dla Wszystkich

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada 2015, 19:35

26603ba0de8c61b097ec08d568691b55.png
    Kalendarz ciąży BellyBestFriend
  • MerlinMo Ekspertka

Wysłany: 9 listopada 2015, 19:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    xpaulinax wrote:
    Jestem już po wizycie. Dziecię ma już prawie 4,5 cm i pięknie machało rączkami. Serduszko bije miarowo 176 uderzeń na minutę :) Kolejne badanie za 2 tygodnie (badanie przezierności karkowej).

To już kawał dzieciątka :) super!

kamenkaa lubi tę wiadomość

26603ba0de8c61b097ec08d568691b55.png
    Kalendarz ciąży BellyBestFriend
  • kredkaczarna Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2015, 19:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny ja na poprzednim usg nie widziałam zarodka :( tylko pęcherzyk. Ufam mojemu lekarzowi to wspaniały człowiek. Czekam na wyniki mają być wieczorem a dalej nie ma.

MerlinMo lubi tę wiadomość

26.09.2014 Aluś :*
    Aniołek [*] Listopad 2015r.
    ckai3e3kdf77majo.png
  • xpaulinax Przyjaciółka

Wysłany: 9 listopada 2015, 19:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przyznam szczerze, że strasznie stresowałam się przed tą wizytą i nie ukrywam, że było to spowodowane smutnymi wiadomościami z piątku ;( Ja sama 2 razy przechodziłam stratę w 6 tyg. i jedyne co mogę poradzić dziewczynom, to żeby nie traciły nadziei! Dla każdej z nas w końcu zaświeci słońce!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada 2015, 19:45

zi13ikgnbtapo19b.png
  • Pati_89 Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2015, 20:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kredkaczarna wrote:
    Dziewczyny ja na poprzednim usg nie widziałam zarodka :( tylko pęcherzyk. Ufam mojemu lekarzowi to wspaniały człowiek. Czekam na wyniki mają być wieczorem a dalej nie ma.
    My też czekamy z nadzieją :-*

f2w3dqk3ob7fxh99.png
  • Paula222 Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2015, 20:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kredkaczarna o której mniej więcej wyniki ?

17u920mmyeh0q9ke.png17u93e5ek73kbhcz.png[/url]
    n59yj44j0i2qlz9m.png

2 x pozamaciczna :(
    2 x HSG
  • kamenkaa Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2015, 20:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    xpaulinax wrote:
    Przyznam szczerze, że strasznie stresowałam się przed tą wizytą i nie ukrywam, że było to spowodowane smutnymi wiadomościami z piątku ;( Ja sama 2 razy przechodziłam stratę w 6 tyg. i jedyne co mogę poradzić dziewczynom, to żeby nie traciły nadziei! Dla każdej z nas w końcu zaświeci słońce!

Gratuluje !!!!
    Ja jutro wizytuje i wiem co przechodzilas przed wizyta bo mam to samo :(
    a po tym co czytam tutaj to sie dołuje bardziej :(

‹‹ 297 298 299 300 301 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Poronienie - stres, obniżony nastrój i depresja po poronieniu.

Poronienie - bolesna strata, często przeżywana w ukryciu, samotności, niezaopiekowana i nienazwana. Dlaczego jest taka trudna? Czy kobieta, która straciła swoje dziecko jeszcze przed przyjściem jego na świat, ma prawo do żałoby? W jaki sposób sobie z nią poradzić? Jak przetrwać? Co zrobić, kiedy pojawi się depresja po poronieniu? Dowiedz się dlaczego warto pozwolić sobie na przeżycie żałoby i gdzie szukać pomocy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z płodnością, brak owulacji? 3 przepisy na koktajle wspierające owulację.

Sprawdź jak pyszne i łatwe do zrobienia koktajle, mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę. Działaj kompleksowo i wspieraj swoje starania w naturalny sposób. Poznaj 3 propozycje przepisów na pyszne koktajle propłodnościowe. 

CZYTAJ WIĘCEJ

14 najczęstszych pytań o Zespół Policystycznych Jajników (PCOS)

Na PCOS, czyli Zespół Policystycznych Jajników może cierpieć nawet 10-15% kobiet w wieku rozrodczym. Czy PCOS jest groźną chorobą? Jakie są najczęstsze przyczny PCOS? Czy Zespół Policystycznych Jajników jest uleczalny? Poznaj odpowiedzi na 14 najczęstszych pytań o PCOS.  

CZYTAJ WIĘCEJ