Czerwcowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Kourtney wrote:O jejku. Ale z dzidzia wszystko dobrze?
Lekarz przyjął nas bez kolejki, na dobrym sprzęcie sprawdził i dzidzia ma się dobrze, serduszko bije jak dzwon. Nawet od piątku Kropek zauważalnie urósł Kamień z serca, ale aż się nogi pode mną ugięły, jak chlusnęło ze mnie krwią z wielkimi skrzepami... Na razie mam odstawić Acard. Dostałam luteinę podjęzykowo 2x100 mg, oprócz Duphastonu. I oczywiście leżeć plackiem.[*] 18.10.2014 (8tc), 18.08.2015 (7tc) -
Kawokado uciekaj z tej uczelni odpoczywać, skoro masz polecenie aby leżeć, to co ty jeszcze tam robisz? lepiej chuchać na zimne...
Madzik najwazniejsze ze dziecku nic nie jest, spróbuj jesc duzo owoców z wit.c dla uszczelnienia naczyn, moze sprobuj brac zurawinę, ona ma bardzo duzo wit.c i przy okazji chroni przed infekcjami.
Co ci powiedział lekarz?ze w jakim czasie się on wchłonie?
wczoraj przeszłam samą siebie ze spaniem, wstałam dość późno, jak to w niedzielę, jakoś 11a potem pokrzątałam się i ok.14ej,moze blizej 13ej poszłam spać i obudziłam się po 17ej.
Kropek mnie usypia strasznie dzisiaj też późno wstałam i ziewam, a robota czeka.
Kirys a w składzie miałas wit.b6?
moze sobie ją osobno suplementuj?
poczekaj jeszcze z 2dni i zobacz, bo moze to przypadek akurat.
Madzik84 lubi tę wiadomość
-
kamenkaa wrote:Ogolnie nie mam.
Ale bolą mnie strasznie piersi .
A innych objawów brak ...i to mnie martwi..Est lubi tę wiadomość
26.09.2014 Aluś :*
Aniołek [*] Listopad 2015r.
-
kirys wrote:Witajcie! Miłego dnia:-)
Kamenkaa oderwij się od tych negatywnych myśli, zrób coś co lubisz, stres nie sprzyja maleństwu pomyśl o Nim.
Madzik84 odpoczywaj teraz dużo, a na pewno wszystko się unormuje.
Kourtney super że lepiej się już czujesz. Ja do pracy raczej nie będę chciała wracać, nawet jak będę się dobrze czuła. W domu mam luz psychiczny, a to jest dla mnie teraz najważniejsze. I tak jestem umówiona z szefową, że w razie potrzeby im pomogę, więc nie zostawiam ich na lodzie.
Powiedzcie mi, czy to możliwe, że po odstawieniu witamin prenatalnych pojawiają się mdłości? Była tu mowa, że na mdłości polecana jest witamina B6. Brałam witaminy jeszcze przez zajściem w ciążę, ale na ostatniej wizycie lekarz powiedział, żeby brać tylko kwas foliowy, a witaminy od II trymestru, bo to są związki chemiczne, ważniejsze jest dobre odżywianie, teraz dziecko się kształtuje, a dopiero jak będzie rosło, to będzie potrzebowało witamin i kwasów. Przestałam więc brać te witaminy i po dwóch dniach pojawiły się mdłości. Czy to tylko zbieg okoliczności, czy może to mieć jakiś związek?
Raczej zbieg okoliczności z tymi mdlosciami. Działanie wit b6 na mdłości poddawane jest w wątpliwość💙 2014
❤️ 2016
Czekamy na dziewczynkę...
-
kredkaczarna wrote:To u mnie tak samo... Tylko cycki czuje, ewentualnie moze mi sie wech wyostrzyl? Ale nienwiem czy sobie nie wmawaiam. Dzis zobaczymy co i jak uh
A ktory Ty masz tydzien?
Trzymam za Ciebie Kciuki ........ !
Węch mi sie wyostrzył wszystie zapachy mnie wkurzają masakra
DeLaCruz będe sie starać choć ciezko naprawde Ciężko ale zrobie to dla mojej malenkiej iskierkiOllaala lubi tę wiadomość
-
kamenkaa wrote:A ktory Ty masz tydzien?
Trzymam za Ciebie Kciuki ........ !
Węch mi sie wyostrzył wszystie zapachy mnie wkurzają masakra
DeLaCruz będe sie starać choć ciezko naprawde Ciężko ale zrobie to dla mojej malenkiej iskierki
Spokojnie
Będzie wszystko dobrze -
Kawa z mlekiem wrote:Czesc dziewczyny. Ja tez mam 8.06. Moze z wadszawy jestescie?
My dzisiaj powiedzielismy rodzinie i przyjaciolom. Duzo lez szczescia i wzruszenia. Mily dzien.Madzik84 lubi tę wiadomość
Misia15
Naszą Księżniczka - Oliwka -
Helen, nie mówił, ile to zajmie, tylko że "damy sobie z tym radę" i nie wyglądał przy tym na zmartwionego. Generalnie grunt, że mnie brzuch nie boli, bo to by źle wróżyło. Zastanawiam się tylko, jak długo jeszcze będzie pojawiać się krwawienie?
Kredkaczarna, trzymam kciuki!
Dais, tak, mi "bateryjki" starczają na jakieś 2-3 godziny po przebudzeniu, resztę dnia drzemię i jadę na autopilocie.[*] 18.10.2014 (8tc), 18.08.2015 (7tc) -
Jestem z Łodzi. Aktualnie kończę 8 tydzień ciąży - termin porodu mam wyznaczony na 23.06.2016. Serduszko fasolki już się pokazało na USG.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada 2015, 14:29
mmarzenak, Helen, Kawokado, Kourtney lubią tę wiadomość