Czerwcowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Magda34 wrote:Niewidome co gorsze:/ A przed ciąża normalnie wszystko jadlas?
Tak przed ciąża nie miałam takich problemow mogłam jeść wszystko...
Każdy widzi że sporo schudlam i pytają się mnie jaką dietę stosuje a ją z bananem na ustach odpowiadam że moja super dieta to nazywa się CIAZAMagda34 lubi tę wiadomość
Misia15
Naszą Księżniczka - Oliwka -
Magda34 wrote:Misia15 -termin tez mam na 8 czerwca
My dzisiaj powiedzielismy rodzinie i przyjaciolom. Duzo lez szczescia i wzruszenia. Mily dzien.Helen, Misia15 lubią tę wiadomość
Aniołek 02.02.2015 [*]
-
Misia15 wrote:Tak przed ciąża nie miałam takich problemow mogłam jeść wszystko...
Każdy widzi że sporo schudlam i pytają się mnie jaką dietę stosuje a ją z bananem na ustach odpowiadam że moja super dieta to nazywa się CIAZA -
Misia15 wrote:Hej dziewczyny! Serdecznie Wam wszystkim gratuluje!
Mi udało się zajsc w ciążę po ok. 2 latach starań (PCO) I obecnie jestem W 10 TYGODNIU i 2 dniu ciąży
Dziewczyny czy któraś z Was miała wstręt do jedzenia bo w zasadzie kazdy posiłek to dla mnie dramat schudlam już 8 kg i nie wiem co robić. Może macie na to jakieś sposoby?Misia15 lubi tę wiadomość
-
Kawa z mlekiem wrote:Czesc dziewczyny. Ja tez mam 8.06. Moze z wadszawy jestescie?
My dzisiaj powiedzielismy rodzinie i przyjaciolom. Duzo lez szczescia i wzruszenia. Mily dzien.
Niestety nie z Warszawy bynajmniej ja. To fajnie, ze rodzinka tak sie wzruszyla. U mnie juz wszyscy wiedzą, nie moglam się powstrzymać z tą wiadomościąMagda34
-
kredkaczarna wrote:Widzę że sporo z was będzie miala mala różnice wieku między dziećmi jak ja palec do budki jaka u was roznica będzie? U nas 21mcy
No u mnie bedzie...uwaga...8 lat różnicy. Bo corka ma teraz 7 latkredkaczarna lubi tę wiadomość
Magda34
-
nick nieaktualny
-
pinka425 wrote:Witajcie. Dawno mnie tu nie było. Przez ten czas wylądowałam w szpitalu na 8 dni z krwawieniem. Najadłam się sporo strachu ale na szczęście z dzieckiem dobrze. Teraz muszę leżeć bo mam krwiaka.
pinka425 lubi tę wiadomość
-
Misia15 wrote:Hej dziewczyny! Serdecznie Wam wszystkim gratuluje!
Mi udało się zajsc w ciążę po ok. 2 latach starań (PCO) I obecnie jestem W 10 TYGODNIU i 2 dniu ciąży
Dziewczyny czy któraś z Was miała wstręt do jedzenia bo w zasadzie kazdy posiłek to dla mnie dramat schudlam już 8 kg i nie wiem co robić. Może macie na to jakieś sposoby?
Co do wstrętu do jedzenia, to też tak mam, chętnie poznam jakiś sposób na to, bo nie mam. Chyba że będę jadła zupę na śniadanie, obiad i kolację bo jedynie zupy mi smakująKawa z mlekiem, Madzik84, Misia15 lubią tę wiadomość
Helenka Rośnij zdrowo córeczko!
-
kredkaczarna wrote:Widzę że sporo z was będzie miala mala różnice wieku między dziećmi jak ja palec do budki jaka u was roznica będzie? U nas 21mcy
U mnie dokładnie taka samakredkaczarna lubi tę wiadomość
💙 2014
❤️ 2016
Czekamy na dziewczynkę...
-
U nas roznica bedzie 4 lata, a zawsze chcialam 2, jednak po ostaniej ciazy potrzebowala wiecej czasu aby psychicznie byc gotowa na kolejna. U nas pokoik bedzie dzielony z synkiem, wiec wiekszosc juz jest gotowa dojdzie tylko lozeczko dla malej/malego, ktore poczatkowo i tak bedzie z nami w sypialni. Nasluchalam sie od wszystkich ktorzy mieli rodzenstwo co robili z bobasami, wiec wole miec dziecko na oku az zacznie samo chodzic.
Witaj Misia15, ja w poprzedniej ciazy nie mialam wstretu ale straszne mdlosci i w pierwszym trymestrze schudlam 5 kg, nie zaszkodzilo to dziecku, bo w drugim zaczelam jesc normalnie (mimo ze mdlosci jeszcze nie minely) i na koniec wyszlam jakies 9-10 kg na plusie. Postaraj sie jesc minimum potrzebnych kalorii i przede wszystkim dostarczaj witamin i mineralow, czyli jedz racjonalnie.
Zasnelam usypiajac malucha i wlasnie sie obudzilam, nie chce mi sie wracac spac... -
U nas 21 miesięcy roznicy. będzie trójka dzieci w wieku poniżej dwóch latWiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada 2015, 04:21
DeLaCruz, kredkaczarna lubią tę wiadomość
-
Ale fajne te Wasze pokoiki My mamy do zagospodarowania tylko jeden kąt w pokoju, więc w ramach dekoracji powiesimy imię malucha z kolorowych literek na ścianie nad łóżeczkiem
Odnośnie mdłości i niechęci do jedzenia - w pierwszej ciąży rzygałam jak kot od 7 tc i mogłam jeść tylko mandarynki i rosół, w tej ciąży mam lekkie mdłości, a jadłabym tylko frytki i pomidorówkę Na intensywne wymioty nie ma rady, są leki, trzeba szukać metodą prób i błędów czegoś, co da radę się zjeść.[*] 18.10.2014 (8tc), 18.08.2015 (7tc)