Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Czerwcowe mamusie 2016
Odpowiedz

Czerwcowe mamusie 2016

Oceń ten wątek:
  • madziak2202 Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2015, 19:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    miałam takie dobre przeczucie, że u bloodflower się wszystko ułoży, że ciąża się jednak dobrze rozwija a tu taka wiadomosć :( bardzo mi przykro kochana... jestem pewna, że niedługo zobaczysz 2 kreseczki i uśmiech powróci na twoją buźkę :*

dqpri09kir2ck4nc.png
  • Helen Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2015, 19:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cześć, witam się w 13tygodniu :)jeszcze troszkę i Itrymestr za nami :)
    Dzisiaj znowu powróciły mi zawroty głowy, ledwo wytrzymałam na zakupach, mielismy parę przerw na dopoczynek.Dzisiaj tez kupiłam sobie ubrania, nowe spodnie z materiału dresowego i bluzę, od razu jak człowiek się wygląda, bo wszystko przymałe niestety. I w bonusie połowa dnia przespana :)
    Ciązowe spodnie widziałam też na stronie w Zarze, muszę sprawdzić i je przymierzyć czy są warte swojej ceny.
    Wizytę mam we wtorek :) z pomiarami :)
    Kourtney na pewno do nas wróci, może dalej męczą ją wymioty, więc pewnie każdą chwilą przeznacza na odpoczynek.
    No ale fakt...coś się u nas wyludniło ostatnio :/
    moze w II trymestrze dziewczynom przejdą te najgorsze objawy, odpoczną i wrócą do nas :)

Kawokado, Zołzi, Madzik84, Misia15 lubią tę wiadomość

feegu6l.png
  • madziak2202 Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2015, 19:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misia15 wrote:
    Dziewczyny która jutro wizytuje? Ja jutro ide i już nie mogę się doczekać kiedy podejrze Maleństwo :-)
    ja mam wizytę jutro o 17

Kawokado, Helen, Madzik84, Zołzi, Magda34, Misia15 lubią tę wiadomość

dqpri09kir2ck4nc.png
  • kirys Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2015, 19:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misia15 wrote:
    Dziewczyny która jutro wizytuje? Ja jutro ide i już nie mogę się doczekać kiedy podejrze Maleństwo :-)
    Ja mam wizytę jutro o 16:30. Przejmuję się bardzo, bo nie widziałam jeszcze serduszka.

Kawokado, Helen, Madzik84, Magda34, Pati_89, kamenkaa lubią tę wiadomość

Helenka <3 Rośnij zdrowo córeczko!
    km5smg7ygfmqp0h0.png
  • Kawokado Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2015, 19:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kirys wrote:
    Ja mam wizytę jutro o 16:30. Przejmuję się bardzo, bo nie widziałam jeszcze serduszka.

na pewno będzie dobrze! Trzymam kciuki :*

kirys lubi tę wiadomość

mhsvpiqvcq4vs5qz.png

dw1LBL5.jpgdw1Lp2.png

• Kawokado Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2015, 19:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A dziewczyny pouciekały, bo cóż... troszkę depresyjnie się tu zrobiło :( może wrócą jak minie ten najgorszy okres zagrożenia ciąż?
    No i jest weekend :) może gdzieś je wywiało :)

kamenkaa, DeLaCruz lubią tę wiadomość

mhsvpiqvcq4vs5qz.png

dw1LBL5.jpgdw1Lp2.png

• Kawokado Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2015, 19:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Helen wrote:
    cześć, witam się w 13tygodniu :)jeszcze troszkę i Itrymestr za nami :)
    Dzisiaj znowu powróciły mi zawroty głowy, ledwo wytrzymałam na zakupach, mielismy parę przerw na dopoczynek.Dzisiaj tez kupiłam sobie ubrania, nowe spodnie z materiału dresowego i bluzę, od razu jak człowiek się wygląda, bo wszystko przymałe niestety. I w bonusie połowa dnia przespana :)
    Ciązowe spodnie widziałam też na stronie w Zarze, muszę sprawdzić i je przymierzyć czy są warte swojej ceny.
    Wizytę mam we wtorek :) z pomiarami :)
    Kourtney na pewno do nas wróci, może dalej męczą ją wymioty, więc pewnie każdą chwilą przeznacza na odpoczynek.
    No ale fakt...coś się u nas wyludniło ostatnio :/
    moze w II trymestrze dziewczynom przejdą te najgorsze objawy, odpoczną i wrócą do nas :)

O dokładnie! Może wrócą w drugim trymestrze :)
    W kwestii spodni to byłam też w H&M i nie polecam. Straszne szmatki :( cienkie to i bardzo wąskie nogawki (chyba do rozcięcia jak nogi zaczną puchnąć ;p). Mi zależało na czymś co choć trochę przypomina grubością dzins, ale też się rozciąga no i wzięłam troszke przyszłościowe, lekko luźne w biodrach :)

mhsvpiqvcq4vs5qz.png

dw1LBL5.jpgdw1Lp2.png

• Zołzi Przyjaciółka

Wysłany: 15 listopada 2015, 19:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wrócą wszystkie! ja też zniknęłam na dobre 1,5 tygodnia bo zaczeły sie mdłości 3 razy dziennie i przez to od razu spadła energia. Jeszcze dodatkowo mdliło mnie przy czytaniu czegokolwiek, książki, gazety więc i z forum zrezygnowałam na kilka dni. A po takim czasie cieżko nadrobić...

Teraz jestem na zwolnieniu i nie bede wracala do pracy. Nawet nie wyobrażam sobie do niej wracać, przez pół dnia spie a drugie pół spędzam w łazience nad porcelaną :-)

201606207452.png
  • Helen Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2015, 20:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kawokado wrote:
    O dokładnie! Może wrócą w drugim trymestrze :)
    W kwestii spodni to byłam też w H&M i nie polecam. Straszne szmatki :( cienkie to i bardzo wąskie nogawki (chyba do rozcięcia jak nogi zaczną puchnąć ;p). Mi zależało na czymś co choć trochę przypomina grubością dzins, ale też się rozciąga no i wzięłam troszke przyszłościowe, lekko luźne w biodrach :)
    no ja znalazłam w reserved, ale tez łatwo nie było :P coś znaleźć, bo większość okropnie leżała :)

feegu6l.png
  • Kawa z mlekiem Koleżanka

Wysłany: 15 listopada 2015, 20:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jestem, nie ucieklam i czytam. Dzisiaj nawet oplacilam abonament premium. Usg genetyczne 24.11. Wymiotow od 2dni brak wiec w koncu odzylam :)

Madzik84 lubi tę wiadomość

Aniołek 02.02.2015 [*]
    f2w3rjjgj889rrf4.png
  • Paula1991 Ekspertka

Wysłany: 15 listopada 2015, 20:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny :)
    Paula, 24 lata. 3 lata starań o dzidzie. Udało się po 2 miesiącach z Bromergonem :) wcześniej mięśniak,wycięty i sprawdzony, na szczęście nie groźny :)

Długo myślałam kiedy się tu pokazać miałam to zrobić jutro po pierwszym usg, ale nie wytrzymałam dłużej i jestem juz dziś :) termin mam na 26 czerwca :)

Pozdrawiam

Zołzi, Magda34, madziak2202, Pati_89, Misia15, kirys, Kawokado, Helen, DeLaCruz, Madzik84, xpaulinax, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

qb3c3e5e8kmul8e2.png
  • magdalenka789 Znajoma

Wysłany: 15 listopada 2015, 20:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja usg genetyczne mam 26.11 Muszę poczytać w necie na ten temat, bo się średnio orientuję...

p19uyx8dgmeyiaey.png
    7ux3xzdv10g2dniq.png
  • Quatriona Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2015, 20:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witaj Paula1991 :-)

Paula1991 lubi tę wiadomość

4eWXp1.png
    rYcQp1.png
  • Quatriona Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2015, 20:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kawa z mlekiem wrote:
    Ja jestem, nie ucieklam i czytam. Dzisiaj nawet oplacilam abonament premium. Usg genetyczne 24.11. Wymiotow od 2dni brak wiec w koncu odzylam :)
    Ja tez mam 24 :-)

Kawa z mlekiem lubi tę wiadomość

4eWXp1.png
    rYcQp1.png
  • magdalenka789 Znajoma

Wysłany: 15 listopada 2015, 20:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A któraś z Was miała już robione usg genetyczne?
    Zastanawiam się jaki to może być koszt prywatnie...

p19uyx8dgmeyiaey.png
    7ux3xzdv10g2dniq.png
  • Quatriona Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2015, 20:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magdalenka789 wrote:
    A któraś z Was miała już robione usg genetyczne?
    Zastanawiam się jaki to może być koszt prywatnie...
    Ja w pierwszej ciazy robilam koszt to 250 zl

4eWXp1.png
    rYcQp1.png
  • Patutka Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2015, 20:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny czy kyoras z was ma badz miala w 7 tyg straszne bole glowy?:o

2016 🩷

2020 🩵

Kwiecień 2025- kim jesteś kropeczko? ♥️
  • Magda34 Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2015, 20:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula1991 wrote:
    Hej dziewczyny :)
    Paula, 24 lata. 3 lata starań o dzidzie. Udało się po 2 miesiącach z Bromergonem :) wcześniej mięśniak,wycięty i sprawdzony, na szczęście nie groźny :)

Długo myślałam kiedy się tu pokazać miałam to zrobić jutro po pierwszym usg, ale nie wytrzymałam dłużej i jestem juz dziś :) termin mam na 26 czerwca :)

Pozdrawiam
    Witaj:)

Paula1991 lubi tę wiadomość

Magda34
    piu3dqk36aa6ip8k.png
    f2w3dqk3g1xvvoi6.png

• Magda34 Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2015, 20:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Patutka wrote:

Ja mialam i pare dni temu tez mialam:/

Magda34
    piu3dqk36aa6ip8k.png
    f2w3dqk3g1xvvoi6.png

• Quatriona Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2015, 20:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Patutka wrote:
    Ja tak mialam prz Hani. Prawie caly trymestr. W tej ciazy zdarzyl mi sie bol dwa razy z tego raz dzis

4eWXp1.png
    rYcQp1.png
‹‹ 328 329 330 331 332 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

Hiperprolaktynemia: nieoczywista przypadłość mająca wpływ na płodność kobiet

Hiperprolaktynemia to stan charakteryzujący się podwyższonym poziomem prolaktyny we krwi. W niniejszym artykule przyjrzymy się hiperprolaktynemii, jej przyczynom, objawom i możliwościom leczenia.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - stres, obniżony nastrój i depresja po poronieniu.

Poronienie - bolesna strata, często przeżywana w ukryciu, samotności, niezaopiekowana i nienazwana. Dlaczego jest taka trudna? Czy kobieta, która straciła swoje dziecko jeszcze przed przyjściem jego na świat, ma prawo do żałoby? W jaki sposób sobie z nią poradzić? Jak przetrwać? Co zrobić, kiedy pojawi się depresja po poronieniu? Dowiedz się dlaczego warto pozwolić sobie na przeżycie żałoby i gdzie szukać pomocy. 

CZYTAJ WIĘCEJ