Czerwcowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
cześć, witam się w 13tygodniu :)jeszcze troszkę i Itrymestr za nami

Dzisiaj znowu powróciły mi zawroty głowy, ledwo wytrzymałam na zakupach, mielismy parę przerw na dopoczynek.Dzisiaj tez kupiłam sobie ubrania, nowe spodnie z materiału dresowego i bluzę, od razu jak człowiek się wygląda, bo wszystko przymałe niestety. I w bonusie połowa dnia przespana
Ciązowe spodnie widziałam też na stronie w Zarze, muszę sprawdzić i je przymierzyć czy są warte swojej ceny.
Wizytę mam we wtorek
z pomiarami 
Kourtney na pewno do nas wróci, może dalej męczą ją wymioty, więc pewnie każdą chwilą przeznacza na odpoczynek.
No ale fakt...coś się u nas wyludniło ostatnio
moze w II trymestrze dziewczynom przejdą te najgorsze objawy, odpoczną i wrócą do nas
Kawokado, Zołzi, Madzik84, Misia15 lubią tę wiadomość
-
Ja mam wizytę jutro o 16:30. Przejmuję się bardzo, bo nie widziałam jeszcze serduszka.Misia15 wrote:Dziewczyny która jutro wizytuje? Ja jutro ide i już nie mogę się doczekać kiedy podejrze Maleństwo

Kawokado, Helen, Madzik84, Magda34, Pati_89, kamenkaa lubią tę wiadomość
Helenka
Rośnij zdrowo córeczko!

-
Helen wrote:cześć, witam się w 13tygodniu :)jeszcze troszkę i Itrymestr za nami

Dzisiaj znowu powróciły mi zawroty głowy, ledwo wytrzymałam na zakupach, mielismy parę przerw na dopoczynek.Dzisiaj tez kupiłam sobie ubrania, nowe spodnie z materiału dresowego i bluzę, od razu jak człowiek się wygląda, bo wszystko przymałe niestety. I w bonusie połowa dnia przespana
Ciązowe spodnie widziałam też na stronie w Zarze, muszę sprawdzić i je przymierzyć czy są warte swojej ceny.
Wizytę mam we wtorek
z pomiarami 
Kourtney na pewno do nas wróci, może dalej męczą ją wymioty, więc pewnie każdą chwilą przeznacza na odpoczynek.
No ale fakt...coś się u nas wyludniło ostatnio
moze w II trymestrze dziewczynom przejdą te najgorsze objawy, odpoczną i wrócą do nas
O dokładnie! Może wrócą w drugim trymestrze
W kwestii spodni to byłam też w H&M i nie polecam. Straszne szmatki
cienkie to i bardzo wąskie nogawki (chyba do rozcięcia jak nogi zaczną puchnąć ;p). Mi zależało na czymś co choć trochę przypomina grubością dzins, ale też się rozciąga no i wzięłam troszke przyszłościowe, lekko luźne w biodrach
-
wrócą wszystkie! ja też zniknęłam na dobre 1,5 tygodnia bo zaczeły sie mdłości 3 razy dziennie i przez to od razu spadła energia. Jeszcze dodatkowo mdliło mnie przy czytaniu czegokolwiek, książki, gazety więc i z forum zrezygnowałam na kilka dni. A po takim czasie cieżko nadrobić...
Teraz jestem na zwolnieniu i nie bede wracala do pracy. Nawet nie wyobrażam sobie do niej wracać, przez pół dnia spie a drugie pół spędzam w łazience nad porcelaną
-
no ja znalazłam w reserved, ale tez łatwo nie byłoKawokado wrote:O dokładnie! Może wrócą w drugim trymestrze

W kwestii spodni to byłam też w H&M i nie polecam. Straszne szmatki
cienkie to i bardzo wąskie nogawki (chyba do rozcięcia jak nogi zaczną puchnąć ;p). Mi zależało na czymś co choć trochę przypomina grubością dzins, ale też się rozciąga no i wzięłam troszke przyszłościowe, lekko luźne w biodrach 
coś znaleźć, bo większość okropnie leżała
-
Hej dziewczyny

Paula, 24 lata. 3 lata starań o dzidzie. Udało się po 2 miesiącach z Bromergonem
wcześniej mięśniak,wycięty i sprawdzony, na szczęście nie groźny 
Długo myślałam kiedy się tu pokazać miałam to zrobić jutro po pierwszym usg, ale nie wytrzymałam dłużej i jestem juz dziś
termin mam na 26 czerwca 
Pozdrawiam
Zołzi, Magda34, madziak2202, Pati_89, Misia15, kirys, Kawokado, Helen, DeLaCruz, Madzik84, xpaulinax, Kourtney lubią tę wiadomość
-
Witaj:)Paula1991 wrote:Hej dziewczyny

Paula, 24 lata. 3 lata starań o dzidzie. Udało się po 2 miesiącach z Bromergonem
wcześniej mięśniak,wycięty i sprawdzony, na szczęście nie groźny 
Długo myślałam kiedy się tu pokazać miałam to zrobić jutro po pierwszym usg, ale nie wytrzymałam dłużej i jestem juz dziś
termin mam na 26 czerwca 
Pozdrawiam
Paula1991 lubi tę wiadomość
Magda34