Czerwcowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
cześć, witam się w 13tygodniu :)jeszcze troszkę i Itrymestr za nami
Dzisiaj znowu powróciły mi zawroty głowy, ledwo wytrzymałam na zakupach, mielismy parę przerw na dopoczynek.Dzisiaj tez kupiłam sobie ubrania, nowe spodnie z materiału dresowego i bluzę, od razu jak człowiek się wygląda, bo wszystko przymałe niestety. I w bonusie połowa dnia przespana
Ciązowe spodnie widziałam też na stronie w Zarze, muszę sprawdzić i je przymierzyć czy są warte swojej ceny.
Wizytę mam we wtorekz pomiarami
Kourtney na pewno do nas wróci, może dalej męczą ją wymioty, więc pewnie każdą chwilą przeznacza na odpoczynek.
No ale fakt...coś się u nas wyludniło ostatnio
moze w II trymestrze dziewczynom przejdą te najgorsze objawy, odpoczną i wrócą do nasKawokado, Zołzi, Madzik84, Misia15 lubią tę wiadomość
-
Misia15 wrote:Dziewczyny która jutro wizytuje? Ja jutro ide i już nie mogę się doczekać kiedy podejrze Maleństwo
Kawokado, Helen, Madzik84, Magda34, Pati_89, kamenkaa lubią tę wiadomość
HelenkaRośnij zdrowo córeczko!
-
Helen wrote:cześć, witam się w 13tygodniu :)jeszcze troszkę i Itrymestr za nami
Dzisiaj znowu powróciły mi zawroty głowy, ledwo wytrzymałam na zakupach, mielismy parę przerw na dopoczynek.Dzisiaj tez kupiłam sobie ubrania, nowe spodnie z materiału dresowego i bluzę, od razu jak człowiek się wygląda, bo wszystko przymałe niestety. I w bonusie połowa dnia przespana
Ciązowe spodnie widziałam też na stronie w Zarze, muszę sprawdzić i je przymierzyć czy są warte swojej ceny.
Wizytę mam we wtorekz pomiarami
Kourtney na pewno do nas wróci, może dalej męczą ją wymioty, więc pewnie każdą chwilą przeznacza na odpoczynek.
No ale fakt...coś się u nas wyludniło ostatnio
moze w II trymestrze dziewczynom przejdą te najgorsze objawy, odpoczną i wrócą do nas
O dokładnie! Może wrócą w drugim trymestrze
W kwestii spodni to byłam też w H&M i nie polecam. Straszne szmatkicienkie to i bardzo wąskie nogawki (chyba do rozcięcia jak nogi zaczną puchnąć ;p). Mi zależało na czymś co choć trochę przypomina grubością dzins, ale też się rozciąga no i wzięłam troszke przyszłościowe, lekko luźne w biodrach
-
wrócą wszystkie! ja też zniknęłam na dobre 1,5 tygodnia bo zaczeły sie mdłości 3 razy dziennie i przez to od razu spadła energia. Jeszcze dodatkowo mdliło mnie przy czytaniu czegokolwiek, książki, gazety więc i z forum zrezygnowałam na kilka dni. A po takim czasie cieżko nadrobić...
Teraz jestem na zwolnieniu i nie bede wracala do pracy. Nawet nie wyobrażam sobie do niej wracać, przez pół dnia spie a drugie pół spędzam w łazience nad porcelaną -
Kawokado wrote:O dokładnie! Może wrócą w drugim trymestrze
W kwestii spodni to byłam też w H&M i nie polecam. Straszne szmatkicienkie to i bardzo wąskie nogawki (chyba do rozcięcia jak nogi zaczną puchnąć ;p). Mi zależało na czymś co choć trochę przypomina grubością dzins, ale też się rozciąga no i wzięłam troszke przyszłościowe, lekko luźne w biodrach
coś znaleźć, bo większość okropnie leżała
-
Hej dziewczyny
Paula, 24 lata. 3 lata starań o dzidzie. Udało się po 2 miesiącach z Bromergonemwcześniej mięśniak,wycięty i sprawdzony, na szczęście nie groźny
Długo myślałam kiedy się tu pokazać miałam to zrobić jutro po pierwszym usg, ale nie wytrzymałam dłużej i jestem juz dziśtermin mam na 26 czerwca
PozdrawiamZołzi, Magda34, madziak2202, Pati_89, Misia15, kirys, Kawokado, Helen, DeLaCruz, Madzik84, xpaulinax, Kourtney lubią tę wiadomość
-
Paula1991 wrote:Hej dziewczyny
Paula, 24 lata. 3 lata starań o dzidzie. Udało się po 2 miesiącach z Bromergonemwcześniej mięśniak,wycięty i sprawdzony, na szczęście nie groźny
Długo myślałam kiedy się tu pokazać miałam to zrobić jutro po pierwszym usg, ale nie wytrzymałam dłużej i jestem juz dziśtermin mam na 26 czerwca
PozdrawiamPaula1991 lubi tę wiadomość
Magda34