Czerwcowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
magdalenka789 wrote:Powiedzcie dziewczynki, nadal pracujecie czy jestescie na zwolnieniu?
Ja jestem na zwolnieniu. Pracowalam z malutkimi dziećmi co non stop z katarem lub poprostu byly chore, wiec gin powiedział, zebym lepiej poszla na L4, bo to dla ciazy niebezpieczne w 1 trymestrzeMagda34
-
Madzik84 wrote:Teraz albo nic, albo śluz z brązowo-czarnymi śladami, uspokoiło się. Ufff, może to właśnie to oczyszczanie. Mało tego nie było, ale mniej, niż pierwsze krwiakowe krwawienie. Raz mnie trochę mocniej zabolał brzuch i jakiś czas później brunatna krew przy okazji siku
Trochę się uspokoiłam, ale niemiłosiernie dłuży mi się czas do wizyty
A do piatku coraz mniej czasu. Zleci zaraz.Madzik84 lubi tę wiadomość
-
bloodflower wrote:Kochane, niestety beta spwdlw. Wlasnie dostalam tabletki. Dziekuje Wam bardzo za wsparcie i wszystkim Wam zycze wszystkiego najlepszego
Trzymaj sie kochana, następnym razem musi sie udać...2016 🩷
2020 🩵
Kwiecień 2025- kim jesteś kropeczko? ♥️ -
Ja też jestem na zwolnieniu, pracuję z dziećmi i średnio w roku przeziębiałam się zawsze z 5-6 razy i zawsze kończyło się to antybiotykiem, to angina, to inne świństwa. Zatem nie ma co ryzykować. No i nie mówiąc o stresie w pracy, którego chyba każdy doświadcza w jakiś tam sposób.
Magda34 lubi tę wiadomość
-
magdalenka789 wrote:Powiedzcie dziewczynki, nadal pracujecie czy jestescie na zwolnieniu?
DeLaCruz lubi tę wiadomość
HelenkaRośnij zdrowo córeczko!
-
No właśnie, też mam stresującą pracę i trochę lat na karku
A wypłata na chorobowym taka sama, ostatnio wnioskowałam o podwyżkę, to nie dostałam i nie chcieli mi skrócić czasu pracy w ciąży, więc niejako decyzja lekarza była dla mnie wybawieniem.HelenkaRośnij zdrowo córeczko!
-
Magdzialena wrote:Odpoczywaj jak najwiecej i staraj sie zajac czyms mysli. Wiem ze to nie takie proste ale tez sie staram, zeby sie nie nakrecac i nie stresowac.
A do piatku coraz mniej czasu. Zleci zaraz.
Przeczytałam pół internetu w temacie krwiaków - uspokoiłam sięHelen lubi tę wiadomość
[*] 18.10.2014 (8tc), 18.08.2015 (7tc) -
Przykro mi bloodflower, nie wiem co napisac bo zadne slowa nie oddadza tego co przechodzisz.
Ja w ostatniej ciazy studiowalam i 2 tygodnie przed porodem jeszcze zdawalam egzaminy. Teraz tez mam zamiar pracowac do konca, ale zobaczymy czy sie uda.
Ja wiekszosc wyprawki mam, wiec tez nie bardzo jest co kupowac. Nie bedzie mnie przez ponad tydzien tak wiec powodzenia dla wszystkich. -
od dwóch dni wymiotuje wszystko co zjem i wypije, nie mam siły na nic
Kupiłam dziś jeansy ciążowe w c&a, bo dość juz mam noszenia leginsów. Zaraz chyba padnę spać, bo oczy same mi się zamykają, a wstałam dziś o 13!!!
Kourtney daj znać jak u ciebie -
Pati_89 wrote:No właśnie sobie o niej pomyślałam, zawsze taka aktywna a tu cisza
NO właśnie nie ma ...
Ale i tak widzę wiekszości dziewczynek nie ma lub zamilkną a o nich nikt nie pamięta po prostu znikną to i tak nikt o nich nie wspomni coż,,,
Pozdrówka