Czerwcowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Kourtney wrote:Dlugo sie staraliscie ? bo widze ze udalo ci sie zajsc invitro
Pierwsze IVF w lutym - od tego czasu 5 transferów. Wczesniej ponad rok naturalnie i po tym czasie M. zrobil badania. No i sie okazało, że mogliśmy tak od razu - przynajmniej rok stresów mniej byśmy mielimiluszka, MerlinMo lubią tę wiadomość
20.10.2015 - 7tc. [*] -
My wczoraj powiedzieliśmy jednym i drugim rodzicom, były łzy wzruszenia, wszyscy bardzo się cieszą nie mogli uwierzyć że w końcu się doczekali Babcia męża (86 lat) wyściskała mnie, mówiła, że tak się cieszy, że dożyła prawnuczka lub prawnuczki
Ja jutro lecę okupować półkę w Rossmannie z kremami na rozstępy:-)
super, że nas coraz więcej, czerwiec będzie najpiękniejszym miesiącem
Sedinum82, no to wyliczyło nam na ten sam dzieńWiadomość wyedytowana przez autora: 6 października 2015, 14:21
krysiak, Kourtney, Kawokado lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA nasi jeszcze nie wiedzą... czekamy na usg, wtedy się przyznamy. Akurat 15.10 teściowie mają rocznice ślubu, kupimy im kosz kwiatów a w środek włożymy zdjęcie USG, moi rodzice też tak się dowiedzą, tyle że zamiast kwiatów dostaną buciki Myślę że każdy z nich się ucieszy bo czekali na drugie dziecko.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 października 2015, 16:01
-
nick nieaktualny
-
i ja niesmiało dołączam od wczoraj testy pokazują ładny plusik termin wyliczylo mi na 14 czerwca
krysiak, Kourtney, mmarzenak, flawless, sedinum82, miluszka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyFlawless, piekny pomysl na prezent. My chcemy do tesciow pojechac w dzien urodzin tesciowej i chcemy po zlozeniu jej zyczen powiedziec, ze mamy jeszcze jeden prezent ale zapakowany i rozpakuje sie dopiero za 7 miesiecy
Kourtney, mmarzenak, flawless, sedinum82 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
flawless wrote:A nasi jeszcze nie wiedzą... czekamy na usg, wtedy się przyznamy. Akurat 15.10 teściowie mają rocznice ślubu,[...].
Ale fajnie:) Pewnie beda mega szczesliwi
My "niestety" mamy w ten weekend zjazd rodzinny i musimy juz powiedziec bo nikt mi nie uwierzy, ze tak nagle nie chce wina pić Poza tym minus in vitro jest taki, ze bliscy wszystko wiedzą więc nagle ich nie odetniemy od informacji No a tak chcialabym jeszcze zeby to byla tylko moja i eMa radosc ;P strasznie sie boje, ze sie wszyscy nakreca - po pierwszym transferze moi tesciowie juz nam chcieli wozek kupowac
flawless, krysiak lubią tę wiadomość
20.10.2015 - 7tc. [*] -
krysiak wrote:A no i lekarz kazal mi brac witaminy dla kobiet w ciazy. Jakos do tej pory sama na to nie wpadlam i bralam tylko kwas foliowy.
moja gin nie kazała brać żadnych witamin do 12 tyg. powiedziała, że "mogą powodować zniekształcenia twarzoczaszki" czy coś takiego. nie same witaminy tylko żelazo które zawierają zazwyczaj takie kompleksy witamin. -
nick nieaktualnymadziak2202 wrote:moja gin nie kazała brać żadnych witamin do 12 tyg. powiedziała, że "mogą powodować zniekształcenia twarzoczaszki" czy coś takiego. nie same witaminy tylko żelazo które zawierają zazwyczaj takie kompleksy witamin.
-
nick nieaktualnyPuk puk, można dołączyć??
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/203bbe1f5846.jpg
To moja 5 ciąża, do porodu: 3
Dwoje dzieci w wieku: 12 lat (córcia), 7 lat (synek).
Każda ciąża z I cyklu starań, ta również.
Witam się z Wami nieśmiało gdyż po moich dwóch poronieniach jestem ostrożna i na tym etapie ciąży może wszystko wydarzyć się.
Do lekarza wybieram się ok. 8 tc. Nie chcę wcześniej niepotrzebnie stresować się.
Jutro idę na betę, powtórka w piątek.
Także miło mi do Was dołączyć
flawless, krysiak, Helen, sedinum82, miluszka, MerlinMo lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyaneczka2015 wrote:Ja biore kwas foliowy i femibion 1, tak lekarka mi zalecila wiec tak robie. :*