X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Czerwcowe mamusie 2016
Odpowiedz

Czerwcowe mamusie 2016

Oceń ten wątek:
  • mmarzenak Autorytet

Wysłany: 6 października 2015, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    krysiak wrote:
    Ja oprocz balsamu na rozstepy kupilam jeszcze zel do kapieli dla kobiet w ciazy :-) No chyba nie jest dobrze ze mna :-)

a jaki balsam kupiłaś?

Helen lubi tę wiadomość

lprkuay3dehqwb0g.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 października 2015, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ojjj, chyba ten z babydream, chyba tak sie nazywa.... :-) Pisze, ze mozna go stosowac od pierwszego miasiaca ciazy. I kupilam jeszcze olejek z tej samej firmy. A Ty?

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 października 2015, 10:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A no i lekarz kazal mi brac witaminy dla kobiet w ciazy. Jakos do tej pory sama na to nie wpadlam i bralam tylko kwas foliowy.

• mmarzenak Autorytet

Wysłany: 6 października 2015, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja kupiłam balsam z Palmersa, witamin też na razie żadnych nie jem, tylko kwas foliowy..

a kupiłaś już jakieś witaminy?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 października 2015, 10:36

lprkuay3dehqwb0g.png
  • aneczka2015 Autorytet

Wysłany: 6 października 2015, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane moja beta z dzis 2800. Jestem w ciazy :)

krysiak, mmarzenak, Helen, Wiaterek, sedinum82, Kourtney, miluszka, stardust87, Kawokado, MerlinMo lubią tę wiadomość

5djy9n73ymelpgus.png
    Czekamy na Mikołaja ❤
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 października 2015, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lekarz polecil Femibion 1 (do 12 tygodnia ciazy), czy cos takiego :-) Kupilam wczoraj wlasnie w Rossmannie, kwas foliowy mam juz nie brac dodatkowo, bo juz jest w tych witaminach ale w mniejszej dawce

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 października 2015, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aneczka2015 wrote:
    Gratulacje!!! Widze po Twojej stopce, ze juz wiele przeszlas wiec tym bardziej gratuluje!!!!

aneczka2015 lubi tę wiadomość

• mmarzenak Autorytet

Wysłany: 6 października 2015, 10:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    krysiak wrote:
    Lekarz polecil Femibion 1 (do 12 tygodnia ciazy), czy cos takiego :-) Kupilam wczoraj wlasnie w Rossmannie, kwas foliowy mam juz nie brac dodatkowo, bo juz jest w tych witaminach ale w mniejszej dawce

zobaczę co mi w piątek powie lekarz, a słyszałaś bicie serduszka?

lprkuay3dehqwb0g.png
  • Helen Autorytet

Wysłany: 6 października 2015, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aneczka2015 wrote:
    Gratulacje :)

feegu6l.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 października 2015, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mmarzenak wrote:
    zobaczę co mi w piątek powie lekarz, a słyszałaś bicie serduszka?
    Nie, bylo jeszcze troche za wczesnie, lekarz sie wysilal jak mogl ale niestety jeszcze nie. Ale w piatek za tydzien powtorka i jestem dobrej mysli :-)

• Helen Autorytet

Wysłany: 6 października 2015, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja się smaruje babydream od samego początku bo mam skłonności do rozstępów...do tego chcę kupić olejek migdałowy bo też jest mega..ale ten nierafinowany :)

krysiak lubi tę wiadomość

feegu6l.png
  • sedinum82 Przyjaciółka

Wysłany: 6 października 2015, 12:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc Dziewczyny:) mam nadzieje, ze jest jeszcze miejsce miedzy Wami:)

Jestem po dwoch procedurach IVF, wszystko wskazuje, ze 5 transfer był szcześliwy:-)
    Dzieci i ciąż w przeszłości brak.

Beta w sobote 58, w pon 116, USG za tydzien :)
    Biore Duphaston 3x1.

Mam nadzieje, ze przed nami wiele radosnych miesiecy - chociaz naprawde ciezko mi uwierzyć, że spotkało mnie to szczęście :-)

flawless, Kourtney, krysiak, mmarzenak, miluszka, Helen, MerlinMo lubią tę wiadomość

20.10.2015 - 7tc. [*]
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 października 2015, 12:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nelus witaj i gratuluję :) Moja jutro kończy 13 miesięcy, więc pocieszę cię iż nie jesteś z tą sytuacją sama, ciąża planowana, ale już czuję że ciężko będzie z dwójką dzieci :)

Ja za 6 dni mam wizytę, mam nadzieje że też już zobaczę serduszko bo inaczej OSZALEJE :(

Ktoś tu mówił o tym balsamie Palmers, chyba stardust... Wczoraj go kupiłam i zaczęłam się smarować... mam nadzieje że i tym razem rozstępy się nie pokażą :P W poprzedniej ciąży smarowałam się bio oil ale to dopiero od 20 tygodnia i póki co rozstępów nie mam, nie wiem czy takie miałam szczęście czy taka już moja natura

Kourtney każda ciąża rozwija się indywidualnie ale myślę że w 7 tc to już na 100% zobaczysz serduszko, przed ciążą miałam 31 dc, w 17 dc miałam owulacje a na wizycie w 5t6d widziałam już pikające serduszko

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 października 2015, 16:12

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 października 2015, 12:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sedinum82 witaj :)

sedinum82 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 października 2015, 12:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aneczka2015 wrote:
    Hej kobitki. Moze dzis do was dolacze, ide na 4 weryfikacje. Czekam na wynik bety i pozniej wizyta po 10. Moze cos bedzie widac? Trzymajcie kciuki. :*
    Aneczka wotaj a jak u ciebie z przewidywanym terminem?

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 października 2015, 12:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nelus a tobie na ktorego wstepnie wychodzi termin?

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 października 2015, 12:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    słońce82 wrote:
    Hej. Odebralam wynik bety 339, jutro ide na kolejne badanie sprawdzic jak przyrasta.
    Tez jestem w pracy i trudno mi się skupić ☺
    Pieknie. Gratulacje :) na kiedy ci termin wyliczylo?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 października 2015, 12:53

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 października 2015, 12:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A jakich uzywacie preparatow na rozstepy? Ja od poczatku uzywam bio oil ale ostatnio kupilam w rossmanie oliwke babydream i na przemian stosuje. Mam jeszcze olejek migdalowy i olej kokosowy ale jeszcze nie uzywalam.

My narazie nikomu noe powiedzielismy. Boje sie jeszcze zapeszyc. Moze po pierwszej wizycie powiem mamie

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 października 2015, 13:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sedinum bardzo gratuluje ! :* ciesze sie ze dolaczylas. Na ktorego ci wyznacza termin?

sedinum82 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 października 2015, 13:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aneczka2015 trzymamy kciuki :)

‹‹ 39 40 41 42 43 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Foliany - niezbędny składnik dla kobiet starających się o dziecko i kobiet w ciąży

Niewątpliwie kwas foliowy jest jednym z najważniejszych składników dla przyszłej Mamy. Dlaczego suplementacja kwasem foliowym, a właściwie jego aktywnymi formami (folianami) jest tak istotna? Jaką rolę odgrywa kwas foliowy? 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 fascynujących faktów o ciąży, które poznasz dzięki aplikacji OvuFriend!

Jesteś ciekawa co czeka Cię w kolejnym tygodniu ciąży? Jak rozwija się Twój maluszek? A może chciałabyś na bieżąco śledzić objawy swojej ciąży i przyrost wagi na siatkach centylowych dopasowanych indywidualnie dla Ciebie? Sprawdź, co jeszcze fascynującego odkryjesz w trybie ciążowym w aplikacji OvuFriend! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Raport "Jak rodzą Polki?" - doświadczenia kobiet na temat opieki okołoporodowej w Polsce

Fundacja “Rodzić po ludzku” w czerwcu opublikowała najnowszy raport na temat opieki okołoporodowej w Polsce. Jak rodzą Polki? Jak wygląda opieka okołoporodowa w naszym kraju? Przeczytaj zaskakujące wnioski!   

CZYTAJ WIĘCEJ