Czerwcowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
krysiak wrote:Lekarz polecil Femibion 1 (do 12 tygodnia ciazy), czy cos takiego Kupilam wczoraj wlasnie w Rossmannie, kwas foliowy mam juz nie brac dodatkowo, bo juz jest w tych witaminach ale w mniejszej dawce
zobaczę co mi w piątek powie lekarz, a słyszałaś bicie serduszka? -
nick nieaktualny
-
Czesc Dziewczyny:) mam nadzieje, ze jest jeszcze miejsce miedzy Wami:)
Jestem po dwoch procedurach IVF, wszystko wskazuje, ze 5 transfer był szcześliwy:-)
Dzieci i ciąż w przeszłości brak.
Beta w sobote 58, w pon 116, USG za tydzien
Biore Duphaston 3x1.
Mam nadzieje, ze przed nami wiele radosnych miesiecy - chociaz naprawde ciezko mi uwierzyć, że spotkało mnie to szczęście
flawless, Kourtney, krysiak, mmarzenak, miluszka, Helen, MerlinMo lubią tę wiadomość
20.10.2015 - 7tc. [*] -
nick nieaktualnyNelus witaj i gratuluję Moja jutro kończy 13 miesięcy, więc pocieszę cię iż nie jesteś z tą sytuacją sama, ciąża planowana, ale już czuję że ciężko będzie z dwójką dzieci
Ja za 6 dni mam wizytę, mam nadzieje że też już zobaczę serduszko bo inaczej OSZALEJE
Ktoś tu mówił o tym balsamie Palmers, chyba stardust... Wczoraj go kupiłam i zaczęłam się smarować... mam nadzieje że i tym razem rozstępy się nie pokażą W poprzedniej ciąży smarowałam się bio oil ale to dopiero od 20 tygodnia i póki co rozstępów nie mam, nie wiem czy takie miałam szczęście czy taka już moja natura
Kourtney każda ciąża rozwija się indywidualnie ale myślę że w 7 tc to już na 100% zobaczysz serduszko, przed ciążą miałam 31 dc, w 17 dc miałam owulacje a na wizycie w 5t6d widziałam już pikające serduszko
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 października 2015, 16:12
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnysłońce82 wrote:Hej. Odebralam wynik bety 339, jutro ide na kolejne badanie sprawdzic jak przyrasta.
Tez jestem w pracy i trudno mi się skupić ☺Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 października 2015, 12:53
-
nick nieaktualnyA jakich uzywacie preparatow na rozstepy? Ja od poczatku uzywam bio oil ale ostatnio kupilam w rossmanie oliwke babydream i na przemian stosuje. Mam jeszcze olejek migdalowy i olej kokosowy ale jeszcze nie uzywalam.
My narazie nikomu noe powiedzielismy. Boje sie jeszcze zapeszyc. Moze po pierwszej wizycie powiem mamie -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny