X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Czerwcowe mamusie 2016
Odpowiedz

Czerwcowe mamusie 2016

Oceń ten wątek:
  • mmarzenak Autorytet

Wysłany: 6 października 2015, 08:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nelus wrote:
    Witam.
    Właśnie zrobiłam test i są 2 kreski termin na początek czerwca. Nie wierzę bo nie planowaliśmy jeszcze drugiej ciąży!
    Pozdrawiam

gratuluje:)

Helen lubi tę wiadomość

lprkuay3dehqwb0g.png
  • mmarzenak Autorytet

Wysłany: 6 października 2015, 08:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jak tam dziewczynki się dziś czujecie??

krysiak lubi tę wiadomość

lprkuay3dehqwb0g.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 października 2015, 09:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mmarzenak wrote:
    jak tam dziewczynki się dziś czujecie??
    Ja juz w pracy, ale tak mi sie nie chce. Czasem tak brak checi i motywacji....

• mmarzenak Autorytet

Wysłany: 6 października 2015, 09:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    krysiak wrote:
    Ja juz w pracy, ale tak mi sie nie chce. Czasem tak brak checi i motywacji....

a ja dziś wstałam lewą nogą i wszystko mnie wkurza.. ehh

wkleisz zdjecie usg?:)

lprkuay3dehqwb0g.png
  • aneczka2015 Autorytet

Wysłany: 6 października 2015, 09:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej kobitki. Moze dzis do was dolacze, ide na 4 weryfikacje. Czekam na wynik bety i pozniej wizyta po 10. Moze cos bedzie widac? Trzymajcie kciuki. :*

Helen, mmarzenak, krysiak, Wiaterek, Kourtney lubią tę wiadomość

5djy9n73ymelpgus.png
    Czekamy na Mikołaja ❤
  • Helen Autorytet

Wysłany: 6 października 2015, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kourtney wrote:
    A ja sie juz nie moge doczekac czwartku :) Bede wtedy 6tydz1d czyli w 7tyg. Myslicie ze jest juz szansa na serduszko? Czy jeszcze nie?
    serduszko to widać bliżej końca 6tygodnia, ale jak będzie dobry sprzęt to może uda się lekarzowi już coś wypatrzyć, czego bardzo wam życzę :)

feegu6l.png
  • Helen Autorytet

Wysłany: 6 października 2015, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aneczka2015 wrote:
    Hej kobitki. Moze dzis do was dolacze, ide na 4 weryfikacje. Czekam na wynik bety i pozniej wizyta po 10. Moze cos bedzie widac? Trzymajcie kciuki. :*
    trzymam kciuki, daj znać po wizycie :)

aneczka2015 lubi tę wiadomość

feegu6l.png
  • Helen Autorytet

Wysłany: 6 października 2015, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gratulujacje dla kolejnych nowych Mam <3

feegu6l.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 października 2015, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mmarzenak wrote:
    a ja dziś wstałam lewą nogą i wszystko mnie wkurza.. ehh
    Tez tak mam, siedze w pracy i wszystko mnie irytuje....

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 października 2015, 09:42

• słońce82 Ekspertka

Wysłany: 6 października 2015, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej. Odebralam wynik bety 339, jutro ide na kolejne badanie sprawdzic jak przyrasta.
    Tez jestem w pracy i trudno mi się skupić ☺

krysiak, mmarzenak, Kourtney lubią tę wiadomość

3jgxrjjgmue5631q.png
  • agus3004 Autorytet

Wysłany: 6 października 2015, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzisiaj chyba taki dzien, ja tez w pracy i wszystko mnie wkurza :-/

Moja miłość <3 IGOREK <3
    f2wlx1hp21wq3sfq.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 października 2015, 09:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    słońce82 wrote:
    Hej. Odebralam wynik bety 339, jutro ide na kolejne badanie sprawdzic jak przyrasta.
    Tez jestem w pracy i trudno mi się skupić ☺
    Swietnie, gratuluje :-)

• mmarzenak Autorytet

Wysłany: 6 października 2015, 09:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mi to nawet nie chce się rozmawiać z nikim... lepiej nie podchodzić i nie przeszkadzać.. ehhh

lprkuay3dehqwb0g.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 października 2015, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A co do skupienia.... Ja o ciazy wiem od dwoch tygodni a do dzisiaj chodze jak w oblokach... Jade samochodem, przejezdzam skrzyzowanie i dopiero wtedy zastanawiam sie czy mialam zielone... No i w ogole, ktos cos do mnie mowi a ja na to, by powtorzyl :-) bo akurat bylam myslami gdzies tam :-)

mmarzenak, Kawokado lubią tę wiadomość

• mmarzenak Autorytet

Wysłany: 6 października 2015, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    krysiak wrote:
    A co do skupienia.... Ja o ciazy wiem od dwoch tygodni a do dzisiaj chodze jak w oblokach... Jade samochodem, przejezdzam skrzyzowanie i dopiero wtedy zastanawiam sie czy mialam zielone... No i w ogole, ktos cos do mnie mowi a ja na to, by powtorzyl :-) bo akurat bylam myslami gdzies tam :-)

ja mam podobnie, mogłabym mówić i mówić o ciąży.. aż chyba mąż już nie chce mnie słuchać..

a pochwaliliście się już komuś?

lprkuay3dehqwb0g.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 października 2015, 09:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mmarzenak wrote:
    ja mam podobnie, mogłabym mówić i mówić o ciąży.. aż chyba mąż już nie chce mnie słuchać..

a pochwaliliście się już komuś?
    U mnie wiedza moje siostry i moje najblizsze kolezanki tuatj w De. A dzisiaj chce wyslac list do babci, mamy mojej mamy, to potem juz raczej wszyscy beda wiedziec :-)
    A moj maz po tym jak wczoraj wrocilam od lekarza stwierdzil, ze mozemy chyba powoli zaczac kupowac rzeczy dla dzidzi :-) No zaskoczyl mnie, jest jeszcze lepszy niz ja :-)

Kourtney lubi tę wiadomość

• mmarzenak Autorytet

Wysłany: 6 października 2015, 10:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja jeszcze nikomu nie mówiłam, powiem rodzicom i siostrze w piątek po wizycie u lekarza..

my ubranka chce zacząć kupować jak poznamy płeć, ale wózki i łóżeczka już w internecie oglądaliśmy:D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 października 2015, 10:08

lprkuay3dehqwb0g.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 października 2015, 10:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mmarzenak wrote:
    ja jeszcze nikomu nie mówiłam, powiem rodzicom i siostrze w piątek po wizycie u lekarza..

my ubranka chce zacząć kupować jak poznamy płeć, ale wózki i łóżeczka już w internecie oglądaliśmy:D
    No my tez jeszcze sie wstrzymamy, tylko mnie moj maz wczoraj tym tekstem rozbawil. Choc ja wracajac wczoraj od lekarza wstapilam do Rossmmanna i zatrzymalam sie przy rzeczach dla niemowlaczkow. I tak chcialam kupic nam pare skarpeteczek :-) takich uniwersalnych, pasujacych i dla dziewczynki i dla chlopczyka ale po prostu nie bylo takich, ktore powalilyby mnie na kolana. A przecietnych to ja nie potrzebuje :-)

mmarzenak lubi tę wiadomość

• mmarzenak Autorytet

Wysłany: 6 października 2015, 10:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja tez wczoraj byłam w Rossmannie, poszłam kupić balsam na rozstępy i też oglądałam te wszystkie oliwki, pampersy itp.. hehe

lprkuay3dehqwb0g.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 października 2015, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mmarzenak wrote:
    ja tez wczoraj byłam w Rossmannie, poszłam kupić balsam na rozstępy i też oglądałam te wszystkie oliwki, pampersy itp.. hehe
    Ja oprocz balsamu na rozstepy kupilam jeszcze zel do kapieli dla kobiet w ciazy :-) No chyba nie jest dobrze ze mna :-)

‹‹ 38 39 40 41 42 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Karuzela łóżeczkowa, która rośnie razem z dzieckiem

Karuzele do łóżeczka to nie tylko dekoracja – pomagają stymulować zmysły malucha i wspierają jego rozwój. Kolorowe, poruszające się elementy przyciągają uwagę dziecka, rozwijając wzrok oraz koordynację. Dodatkowo, delikatna muzyka i spokojne ruchy karuzeli mogą działać kojąco, pomagając maluchowi w wyciszeniu się przed snem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mierzenie temperatury podczas starań o dziecko - kiedy owulacja i dni płodne?

Temperatura ciała jest reakcją naszego organizmu na to co się w nim dzieje. Prawie wszyscy wiedzą, że temperatura ciała informuje nas, o tym, że nasz organizm walczy z infekcją. Niewiele osób zaś wie, że temperatura ciała może również dawać zaskakująco dokładne informacje na temat płodności kobiety! Wystarczą zaledwie 3 minuty dziennie, a nie wydając ani grosza dowiesz się więcej niż możesz przypuszczać. Sprawdź, po co mierzyć temperaturę podczas starania o ciążę. Dowiedz się, jak prawidłowo mierzyć temperaturę i w jaki sposób OvuFriend Ci w tym pomoże! 

CZYTAJ WIĘCEJ