Czerwcowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Kourtney wrote:A ja sie juz nie moge doczekac czwartku Bede wtedy 6tydz1d czyli w 7tyg. Myslicie ze jest juz szansa na serduszko? Czy jeszcze nie?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA co do skupienia.... Ja o ciazy wiem od dwoch tygodni a do dzisiaj chodze jak w oblokach... Jade samochodem, przejezdzam skrzyzowanie i dopiero wtedy zastanawiam sie czy mialam zielone... No i w ogole, ktos cos do mnie mowi a ja na to, by powtorzyl bo akurat bylam myslami gdzies tam
mmarzenak, Kawokado lubią tę wiadomość
-
krysiak wrote:A co do skupienia.... Ja o ciazy wiem od dwoch tygodni a do dzisiaj chodze jak w oblokach... Jade samochodem, przejezdzam skrzyzowanie i dopiero wtedy zastanawiam sie czy mialam zielone... No i w ogole, ktos cos do mnie mowi a ja na to, by powtorzyl bo akurat bylam myslami gdzies tam
ja mam podobnie, mogłabym mówić i mówić o ciąży.. aż chyba mąż już nie chce mnie słuchać..
a pochwaliliście się już komuś?krysiak lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymmarzenak wrote:ja mam podobnie, mogłabym mówić i mówić o ciąży.. aż chyba mąż już nie chce mnie słuchać..
a pochwaliliście się już komuś?
A moj maz po tym jak wczoraj wrocilam od lekarza stwierdzil, ze mozemy chyba powoli zaczac kupowac rzeczy dla dzidzi No zaskoczyl mnie, jest jeszcze lepszy niz jaKourtney lubi tę wiadomość
-
ja jeszcze nikomu nie mówiłam, powiem rodzicom i siostrze w piątek po wizycie u lekarza..
my ubranka chce zacząć kupować jak poznamy płeć, ale wózki i łóżeczka już w internecie oglądaliśmy:DWiadomość wyedytowana przez autora: 6 października 2015, 10:08
krysiak lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymmarzenak wrote:ja jeszcze nikomu nie mówiłam, powiem rodzicom i siostrze w piątek po wizycie u lekarza..
my ubranka chce zacząć kupować jak poznamy płeć, ale wózki i łóżeczka już w internecie oglądaliśmy:Dmmarzenak lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymmarzenak wrote:ja tez wczoraj byłam w Rossmannie, poszłam kupić balsam na rozstępy i też oglądałam te wszystkie oliwki, pampersy itp.. hehe