Czerwcowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
serduszko to widać bliżej końca 6tygodnia, ale jak będzie dobry sprzęt to może uda się lekarzowi już coś wypatrzyć, czego bardzo wam życzęKourtney wrote:A ja sie juz nie moge doczekac czwartku
Bede wtedy 6tydz1d czyli w 7tyg. Myslicie ze jest juz szansa na serduszko? Czy jeszcze nie?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA co do skupienia.... Ja o ciazy wiem od dwoch tygodni a do dzisiaj chodze jak w oblokach... Jade samochodem, przejezdzam skrzyzowanie i dopiero wtedy zastanawiam sie czy mialam zielone... No i w ogole, ktos cos do mnie mowi a ja na to, by powtorzyl
bo akurat bylam myslami gdzies tam
mmarzenak, Kawokado lubią tę wiadomość
-
krysiak wrote:A co do skupienia.... Ja o ciazy wiem od dwoch tygodni a do dzisiaj chodze jak w oblokach... Jade samochodem, przejezdzam skrzyzowanie i dopiero wtedy zastanawiam sie czy mialam zielone... No i w ogole, ktos cos do mnie mowi a ja na to, by powtorzyl
bo akurat bylam myslami gdzies tam 
ja mam podobnie, mogłabym mówić i mówić o ciąży.. aż chyba mąż już nie chce mnie słuchać..
a pochwaliliście się już komuś?
krysiak lubi tę wiadomość

-
nick nieaktualnyU mnie wiedza moje siostry i moje najblizsze kolezanki tuatj w De. A dzisiaj chce wyslac list do babci, mamy mojej mamy, to potem juz raczej wszyscy beda wiedziecmmarzenak wrote:ja mam podobnie, mogłabym mówić i mówić o ciąży.. aż chyba mąż już nie chce mnie słuchać..
a pochwaliliście się już komuś?
A moj maz po tym jak wczoraj wrocilam od lekarza stwierdzil, ze mozemy chyba powoli zaczac kupowac rzeczy dla dzidzi
No zaskoczyl mnie, jest jeszcze lepszy niz ja
Kourtney lubi tę wiadomość
-
ja jeszcze nikomu nie mówiłam, powiem rodzicom i siostrze w piątek po wizycie u lekarza..
my ubranka chce zacząć kupować jak poznamy płeć, ale wózki i łóżeczka już w internecie oglądaliśmy:DWiadomość wyedytowana przez autora: 6 października 2015, 10:08
krysiak lubi tę wiadomość

-
nick nieaktualnyNo my tez jeszcze sie wstrzymamy, tylko mnie moj maz wczoraj tym tekstem rozbawil. Choc ja wracajac wczoraj od lekarza wstapilam do Rossmmanna i zatrzymalam sie przy rzeczach dla niemowlaczkow. I tak chcialam kupic nam pare skarpeteczekmmarzenak wrote:ja jeszcze nikomu nie mówiłam, powiem rodzicom i siostrze w piątek po wizycie u lekarza..
my ubranka chce zacząć kupować jak poznamy płeć, ale wózki i łóżeczka już w internecie oglądaliśmy:D
takich uniwersalnych, pasujacych i dla dziewczynki i dla chlopczyka ale po prostu nie bylo takich, ktore powalilyby mnie na kolana. A przecietnych to ja nie potrzebuje
mmarzenak lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa oprocz balsamu na rozstepy kupilam jeszcze zel do kapieli dla kobiet w ciazymmarzenak wrote:ja tez wczoraj byłam w Rossmannie, poszłam kupić balsam na rozstępy i też oglądałam te wszystkie oliwki, pampersy itp.. hehe
No chyba nie jest dobrze ze mna