Czerwcowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczynki a ja po wizycie. Pęcherzyk płodowy ma rozmiar 1,2mm zarys zarodka pan doktor wypatrzył, w piątek 16.10 idę na kolejna wizytę i wtedy mam nadzieje zobaczyć już serduszko. Termin porodu z usg na 30 maja ale ja chętnie z Wami tutaj na czerwcówkach zostanę. Zreszta jesli to prawda, ze pierwsza ciąże zazwyczaj sie "przenosi" to rozpakuje sie w czerwcu a no i pan doktor mowi ze dzisiaj jest dokładnie 6t0d... No dobrze, niech mu będzie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 października 2015, 16:56
madziak2202, Kourtney, stardust87, mmarzenak, Helen, flawless, Kawokado lubią tę wiadomość
-
krysiak wrote:Dziewczynki a ja po wizycie. Pęcherzyk płodowy ma rozmiar 1,2mm zarys zarodka pan doktor wypatrzył, w piątek 16.10 idę na kolejna wizytę i wtedy mam nadzieje zobaczyć już serduszko. Termin porodu z usg na 30 maja ale ja chętnie z Wami tutaj na czerwcówkach zostanę. Zreszta jesli to prawda, ze pierwsza ciąże zazwyczaj sie "przenosi" to rozpakuje sie w czerwcu a no i pan doktor mowi ze dzisiaj jest dokładnie 6t0d... No dobrze, niech mu będzie
krysiak a według belly best friend, który masz dzień?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 października 2015, 17:26
-
nick nieaktualnymadziak2202 wrote:krysiak a według belly best friend, który masz dzień?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 października 2015, 17:36
-
aaaaaa,
no ja jestem tą szczęściarą co ma 28 dniowe cykle, jak w zegarku.
miałam monitoring i jestem dziś 26 dni po ovu. w środę idę na usg. już się nie mogę doczekać kiedy się cokolwiek dowiem.
tydzień temu byłam u gin na nfz i się tylko dowiedziałam, że w ciąży jestem, ale żadnych pomiarów nie było, bo pęcherzyk był za malutki.
krysiak, Kawokado lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymadziak2202 wrote:aaaaaa,
no ja jestem tą szczęściarą co ma 28 dniowe cykle, jak w zegarku.
miałam monitoring i jestem dziś 26 dni po ovu. w środę idę na usg. już się nie mogę doczekać kiedy się cokolwiek dowiem.
tydzień temu byłam u gin na nfz i się tylko dowiedziałam, że w ciąży jestem, ale żadnych pomiarów nie było, bo pęcherzyk był za malutki. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKourtney wrote:Czy ktoras ma juz mdlosci? U mnie poki co zero objawow
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymiluszka wrote:Dziewczyny moja dzisiejsza beta 18 dpo --> 577,60
Wpadłam tylko na chwilę pochwalić się bo zaraz jedziemy do Rodziców, jeszcze nie wiedzą o ciąży mieliśmy wstrzymać się z tą wiadomością ale doszliśmy do wniosku że musi być dobrze i nie możemy nastawiać się że coś pójdzie nie tak! Dlatego decyzja podjęta, Dziadki dziś dowiedzą się o ciąży :-)Na pewno będzie wielka radość, w najbliższej rodzinie nie ma żadnego maluszka wszyscy czekają na wnuczkę lub wnuczka liczę jedynie się z tym, że teściowa może palnąć coś głupiego choć mam nadzieję, że miło mnie zaskoczy i powstrzyma się