Czerwcowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
My do czasu aż zaczęłam plamić więc teraz post ja dziś czuję się jeszcze ok, na razie nie plamie więc jest nadzieją ze będzie ok a dziś sobie wymyśliłam że zrobię sikańca żeby ta krecha w końcu była mocna a nie takie cienie zdziwię się jak nie wyjdzie
mmarzenak lubi tę wiadomość
-
s1985 wrote:dobrze widzieć chociaż jedną osobę znajomą ;] bedzie razniej
Sysia zaraz reszta dołaczy Muszę Katkaz namówić, zeby sie wpisała na listę :]Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
miluszka wrote:Kochane, nadrobiłam wszystkie wpisy więc witam się z Wami serdecznie i melduję że Belly wyznaczyło mi tp na 9 czerwca 2016 od 5 dni wiem o ciąży, moja beta:
13 dpo 81,11
15 dpo 227,80
tak bardzo się cieszę że jestem tu z Wami wciąż nie mogę uwierzyć że będę mamą
Życzę Wam Kochane udanej niedzieli no i Dzień Dobry
Super -
agus3004 wrote:Witam i ja
Po długich i trudnych staraniach w końcu i my doczekamy się Naszego małego cudu
Według belly tp to 06.06.2016
Jak długo się staraliscie? -
mmarzenak wrote:dziewczyny u lekarza będę w 6 tygodniu 2 dzień czy można mówić że to 7 tydzień, bo trochę tego nie rozumiem..
teraz jestem w 5 tygodniu 5 dzień to 6 tydzień? mam nadzieje, że rozumiecie o co mi chodzi..
(wiem głupie pytania zadaje, wybaczcie)
Mmarzenak toi jest dokładnie jak piszesz. Masz skończone 6 tygodni więc zaczęłaś 7 i jestes w 7. Ale lekarze, przynajmniej w większości i tak powiedzą, że jesteś w 6mmarzenak lubi tę wiadomość
Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
madziak2202 wrote:dziewczynki czy macie już jakieś objawy?
moje śniadania odbijają mi się do obiadu, ale wymiotów brak (lekko mdli). najgorsze są zawroty głowy i uczucie jak by mi brakowało powietrza. muszę plackiem leżeć, bo na boku się nie da. muszę zakupić ciśnieniomierz jestem pewna że mam dużo wyższy puls niż zwykle.
do tego zasypiam o 20tej i wstaje rano o 5. budzik 6.10
i tak leże i leże i się martwię jak to się wszystko potoczy. w pracy mam kocioł (dzień w dzień stres)...
eh chyba hormony powodują u mnie jakieś niepokoje
Wczoraj miałam dłuższą przerwę w jedzeniu i od razu potwornie rozbolal mnie brzuch...
I kilka dni strasznie zimno mi było... -
mmarzenak wrote:nam za 3 cyklem się udało, a Tobie?
Ja mam podwójną macice i do tego okazało się że miałam podwyższona prolaktyne.
Teraz drugi miesiąc brałam bromegron , prolaktyne spadła i się udało -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOj rzeczywiście wątek aż kipi od nowych wpisów
Witam kolejne mamusie
Mochjito teraz napewno wszystko zakończy się szczęśliwie
My już po porannym spacerze, czujemy się świetnie, zero objawów, jedynie nerwowa się zrobiłam. Wczoraj mieliśmy gości - nasi znajomi od piaskownicy, dostaliśmy zaproszenia na ich wesele które ma się odbyć 25 grudnia 2015, ja będę już w 18 tygodniu, mam nadzieje że będę czuć się ok W sobotę byliśmy na kręglach, spędziliśmy miło czas, no i ja chwilowo odpoczęłam od Anielki od razu człowiek inaczej się czuję -
Dziewczyny moja dzisiejsza beta 18 dpo --> 577,60
Wpadłam tylko na chwilę pochwalić się bo zaraz jedziemy do Rodziców, jeszcze nie wiedzą o ciąży mieliśmy wstrzymać się z tą wiadomością ale doszliśmy do wniosku że musi być dobrze i nie możemy nastawiać się że coś pójdzie nie tak! Dlatego decyzja podjęta, Dziadki dziś dowiedzą się o ciąży :-)Na pewno będzie wielka radość, w najbliższej rodzinie nie ma żadnego maluszka wszyscy czekają na wnuczkę lub wnuczka liczę jedynie się z tym, że teściowa może palnąć coś głupiego choć mam nadzieję, że miło mnie zaskoczy i powstrzyma się
mmarzenak, Wiaterek, stardust87, Kourtney, krysiak, madziak2202, Kawokado lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam sie dziewczyny
Wrocilismy wczoraj z narzeczonym pozno z weekendu w górach
Witam nowe mamusie s1985,miluszka,agus3004 Gratulacje!
słońce82 a jak u ciebie? Jak beta?
Mochjito jak u ciebie? Robilas juz moze kolejny test?Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 października 2015, 15:13
mmarzenak lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymmarzenak wrote:jak się udał weekend? gdzie w górach byliście?
W Wiśle Było cudownie Sami we dwoje. Miał być post do wizyty z ale nie wyszlo
A u was jak w tych sprawach?Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 października 2015, 15:25
flawless, mmarzenak lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny