Czerwcowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć dziewczyny, dziś zrobiłam drugi test, jutro idę na bete http://naforum.zapodaj.net/50711334b098.jpg.html
Trochę się denerwuje, bo wczoraj i przedwczoraj miałam raz na majtkach taki jasno brązowy śluz, wzięłam duphaston, zobaczę jak będzie dzisiaj.
flawless, Pati_89, s1985, krysiak, mmarzenak, Kourtney lubią tę wiadomość
-
Kochane, nadrobiłam wszystkie wpisy więc witam się z Wami serdecznie i melduję że Belly wyznaczyło mi tp na 9 czerwca 2016 od 5 dni wiem o ciąży, moja beta:
13 dpo 81,11
15 dpo 227,80
tak bardzo się cieszę że jestem tu z Wami wciąż nie mogę uwierzyć że będę mamą
Życzę Wam Kochane udanej niedzieli no i Dzień Dobryflawless, Pati_89, stardust87, s1985, Kourtney, krysiak, mmarzenak lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam się z wami w ten niedzielny poranek Wczoraj byliśmy na nocnych wyprzedażach, obleciałam swoje dwa sklepy dla małej i kupiłam nawet coś dla siebie dziś za oknem piękna pogoda, wstaliśmy o 8 także mogę powiedzieć że się wyspałam
Mojej też nie trzeba nosić, za rękę też nie chce, woli trzymać się ścian i sobie iść Przeważnie jakbym mogła to cały dzień bym przeleżała a ona by sobie siedziała, chodziła i się bawiła, ale wiadomo chce też troszkę czasu z nią spędzić a póki jeszcze mogę to się z nią bawię. Mnie mdłości ominęły w ciąży, ale wczoraj myślałam że nie usnę, mdliło tak jakby mi coś stanęło na żołądku, na szczęście przeszło i czuję się lepiej.
stardust ja też usypiam małą na rękach, chociaż nieraz ze zmęczenia sama uśnie, wystarczy że dam jej pieluche, smoczka, usiądę, przytulę a ona już śpi
witam również nowe mamusie, coraz więcej nas przybywa
miluszka lubi tę wiadomość
-
słońce82 wrote:Cześć dziewczyny, dziś zrobiłam drugi test, jutro idę na bete http://naforum.zapodaj.net/50711334b098.jpg.html
Trochę się denerwuje, bo wczoraj i przedwczoraj miałam raz na majtkach taki jasno brązowy śluz, wzięłam duphaston, zobaczę jak będzie dzisiaj.s1985, krysiak lubią tę wiadomość
-
Witam i ja
Po długich i trudnych staraniach w końcu i my doczekamy się Naszego małego cudu
Według belly tp to 06.06.2016stardust87, Kourtney, miluszka, krysiak, madziak2202, Pati_89, mmarzenak, aneczka2015, MerlinMo, flawless lubią tę wiadomość
-
dziewczynki czy macie już jakieś objawy?
moje śniadania odbijają mi się do obiadu, ale wymiotów brak (lekko mdli). najgorsze są zawroty głowy i uczucie jak by mi brakowało powietrza. muszę plackiem leżeć, bo na boku się nie da. muszę zakupić ciśnieniomierz jestem pewna że mam dużo wyższy puls niż zwykle.
do tego zasypiam o 20tej i wstaje rano o 5. budzik 6.10
i tak leże i leże i się martwię jak to się wszystko potoczy. w pracy mam kocioł (dzień w dzień stres)...
eh chyba hormony powodują u mnie jakieś niepokoje
-
Madziak2202 w ciąży tętno wzrasta więc tym nie masz się co martwić. U mnie objawów na razie brak Ale z tego akurat się cieszę, nie chcę powtórki objawów z poprzedniej ciąży
s1985 lubi tę wiadomość
-
Mochjito wrote:Witam was,jestem tu nowa.Prepraszam jak może zle pisze jestem CZeska.Jestem drugy raz za sobą w ciąży,urodzyla się nam martwa cureczka,mam nadzeje ze tym razem się uda.Jak tam u was?
Witam i trzymam kciuki - tym razem musi się udać -
nick nieaktualnyU mnie tez zero objawów. Jedyne co zauważyłam dzisiaj, bo troche więcej pochodziłam, ze kondycja już nie ta chociaż muszę powiedzieć, ze mam jutro wizytę u lekarza i aż mi przechodzi przez głowę, ze mi powie ze ja wcale w ciazy nie jestem.... Ostatnio w czwartek robiłam test i nadal były dwie krechy ale ten brak objawów mnie naprawde niepokoi. Jedyne co to piersi, nawet na boku nie bardzo mogę spać bo bolą. No ale jesli piszecie, ze u Was tez objawów brak, to może nie jest ze mną tak źle...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 października 2015, 19:58
-
nick nieaktualnyWiaterek wrote:Cześć dziewczyny, co tam u Was? Ja byłam na chrzcinach siostrzenicy i dopiero wróciłam. Mąż ma jakąś grypę i nie pozwala mi się do siebie zbliżać
-
nick nieaktualnystardust87 wrote:Brak objawów nie musi być niczym złym tak samo jak obecność objawów niekoniecznie oznacza tylko dobre wieści. Dlatego ja na razie cieszę się ich brakiem
-
Witam wszystkie nowe Mamusie czekam na kolejne.
Krysiak na razie się ciesz brakiem objawów bo one mogą wystąpić później. Ja teraz dostałam Dupka i o ile to w ogóle możliwe to piersi bolą mnie jeszcze bardziej niż wcześniej op prócz tego głod i to tylekrysiak, s1985 lubią tę wiadomość
Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
Ja mogę jeść non stop i przez to mój brzuch wygląda jak w piątym miesiącu a nie piatym tygodniu, chyba muszę przystopowac:) na moich juz mocno zaokrąglonych i pełniejszych piersiach pojawiły sie żyłki mnóstwo. Na resztę to chyba za wcześnie hehe. A jak jest u Was z ❤ ? Bo my pościmy przynajmniej do wizyty bo jakos mam stracha
-
Wiaterek wrote:Witam wszystkie nowe Mamusie czekam na kolejne.
Krysiak na razie się ciesz brakiem objawów bo one mogą wystąpić później. Ja teraz dostałam Dupka i o ile to w ogóle możliwe to piersi bolą mnie jeszcze bardziej niż wcześniej op prócz tego głod i to tyleWiaterek lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
Pati_89 wrote:A jak jest u Was z ❤ ? Bo my pościmy przynajmniej do wizyty bo jakos mam stracha
my też pościmy:) czekam do piątku- do wizyty:D
Witam was dziewczynki, widzę, że trochę nas przybyło przez weekend- to bardzo cieszy:)
a jak się dziś czujecie?