Czerwcowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnystardust87 wrote:Mi sie wlasnie skończył palmers, muszę jechać kupić.
Kourtney jak gardło? Przeszło? Mnie coś od wczoraj rozkłada - ledwo żyję a młody jeszcze daje popalić... Zaczynam sobie myśleć co Ja najlepszego zrobiłam planując drugą ciążę teraz -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMerlinMo wrote:Witam serdecznie; )
Nieśmiało mogę pochwalić się ze dołączam do czerwcowych mamus wg bbf TP 07.06 a wg położonej na 09.06.
Tak czy siak czeka mnie cc
Powodzenia wszystkim oczekujacym
A skad wiesz ze bedziesz musiala miec cc? Masz jakies przeciwskazania do sn? -
nick nieaktualny
-
Mam przegrodę w pochwie i podwójna macice, to dla tego
-
Dziewczyny ja po wizycie. Pęcherzyk jest w macicy, jest żółtko i nawet malutki zarys zarodka
krysiak, flawless, madziak2202, Pati_89, MerlinMo, stardust87, Kourtney, Helen, mmarzenak, Kawokado lubią tę wiadomość
Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
MerlinMo wrote:Mam przegrodę w pochwie i podwójna macice, to dla tego
Czesc dziewczyny. Przeraszam ze zasmiecam.
Czesc MerlinMo,
Zajrzalam tu przypadkiem I Ciebie znalazlam. Moge Ci wyslac priv? Mam taka sama wade.Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
Oczywiście na serduszko byli za wcześnie, ale jestem ogólnie zadowolona z wizyty. Odpowiadał na wszystkie pytania jakie zdawałam i dosyć fajnie tłumaczył wszystko. Idę spać dziewczynki bo padam. Miłych snówWojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
Magdala wrote:Czesc dziewczyny. Przeraszam ze zasmiecam.
Czesc MerlinMo,
Zajrzalam tu przypadkiem I Ciebie znalazlam. Moge Ci wyslac priv? Mam taka sama wade.
Jasne, zapraszam -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnysylwiak wrote:3mm kropek 6/4. i termin mi sie zmienil na 27 maj.
-
nick nieaktualny