Czerwcowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Alis wrote:Hej hej, dopisuję się z terminem na 5 czerwca Ten wątek już ma tyle stron, a przecież na czerwiec testować można dopiero od jakiegoś tygodnia. Aż strach myśleć ile naklepiemy przez te 9 miesięcy
witamy, witamy:) opowiedz coś o sobie..Alis lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mam już roczną córeczkę (na zdjęciu- hmm musze chyba zdjęcie uaktualnić) i teraz czekamy na drugie. Trochę się przestraszyliśmy, jak damy radę z dwójką, gdy przy pierwszym jesteśmy ledwie żywi, ale już nam minęło. We mnie jakaś nowa energia wstąpiła
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2015, 10:51
krysiak lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAlis wrote:Mam już roczną córeczkę (na zdjęciu- hmm musze chyba zdjęcie uaktualnić) i teraz czekamy na drugie. Trochę się przestraszyliśmy, jak damy radę z dwójką, gdy przy pierwszym jesteśmy ledwie żywi, ale już nam minęło. We mnie jakaś nowa energia wstąpiła
-
Przy okazji jakoś tak wyszło, że od razu jak zrobiłam test córeczka się jakoś samoistnie odklepiła od piersi i z dnia na dzień zaczęła noce przesypiać. Od dłuższego czasu bezskutecznie próbowałam ją przestać karmić piersią i myślałam, że zwariuję z niewyspania po roku nieprzespanych nocy, a tutaj taka niespodzianka. Nie wiem, czy wyczuła, że muszę się teraz oszczędzać, czy jak...
mmarzenak, krysiak lubią tę wiadomość
-
Alis wrote:Przy okazji jakoś tak wyszło, że od razu jak zrobiłam test córeczka się jakoś samoistnie odklepiła od piersi i z dnia na dzień zaczęła noce przesypiać. Od dłuższego czasu bezskutecznie próbowałam ją przestać karmić piersią i myślałam, że zwariuję z niewyspania po roku nieprzespanych nocy, a tutaj taka niespodzianka. Nie wiem, czy wyczuła, że muszę się teraz oszczędzać, czy jak...
no to mała zrobiła Ci fajną niespodziankę to teraz wysypiaj się ile się da.. -
Alis wrote:A wy teraz z pierwszym? Też radzę się wysypiać, bo łatwo nie będzie I nie odkładajcie nic na po porodzie, co można zrobić przed.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymmarzenak wrote:ja z pierwszym:) jejku a ja tak lubię spać, mam nadzieje, że mój maluszek będzie przesypiał noce...
mmarzenak lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMoja po urodzeniu bardzo ładnie spała... w dzień praktycznie zjadła, 15 min się popatrzyła na karuzele i dalej szła spać na 3 godziny... W nocy zasypiała koło 22:00 budziła się koło 6:00 na mleczko później dalej szła spać i wstawaliśmy koło 9:30-10:00 No ale jak wychodziły zęby no to noce się troszkę skomplikowały choć i tak według mnie było ok, zasypia koło 20:40-21:20, budzi się z płaczem na smoczka koło 2:00, na szczęście od razu zasypia i budzi się do dziś o 7:40
krysiak, mmarzenak lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witam serdecznie; )
Nieśmiało mogę pochwalić się ze dołączam do czerwcowych mamus wg bbf TP 07.06 a wg położonej na 09.06.
Tak czy siak czeka mnie cc
Powodzenia wszystkim oczekujacymmmarzenak, krysiak, Alis, flawless, Kourtney, Pati_89, stardust87 lubią tę wiadomość
-
MerlinMo wrote:Witam serdecznie; )
Nieśmiało mogę pochwalić się ze dołączam do czerwcowych mamus wg bbf TP 07.06 a wg położonej na 09.06.
Tak czy siak czeka mnie cc
Powodzenia wszystkim oczekujacym
witamy serdecznie, bardzo się cieszę, że nas tu przybywa..
-
nick nieaktualny
-
krysiak wrote:Nasze dzieci beda bardzo grzeczniutkie i beda robily tak aby mamy zawsze wyspane, wypoczete i szczesliwe byly
Jasne Pomarzyć zawsze można
Flawless - to pierwsze takie grzeczne dziecko, o którym słyszę. Moje spało ładnie pierwszy tydzień po urodzeniu, a potem pobudka o północy, czwartej i szóstej. I tak codziennie. A w gorsze dni co godzina... Teraz świętuję 3 przespaną noc.krysiak, mmarzenak, flawless lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAlis wrote:Jasne Pomarzyć zawsze można
Flawless - to pierwsze takie grzeczne dziecko, o którym słyszę. Moje spało ładnie pierwszy tydzień po urodzeniu, a potem pobudka o północy, czwartej i szóstej. I tak codziennie. A w gorsze dni co godzina... Teraz świętuję 3 przespaną noc.
Tak naprawdę nie miałam z nią problemów, żadnych kolek, płaczu, marudzenia, skoków itp... Mogłam przy niej wszystko zrobić, każdy mi tego zazdrościł że miałam czas na kąpiel, makijaż żeby ładnie wyglądać, a teraz mi to się odbiję... już czuję jak to drugie daje mi popalić