Czerwcowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPraca niby siedzaca ale dosyc stresujaca momentami Dobra lece bo przerwa mi sie skonczyla.
Jeszcze specjalne zyczenie szfea. Mam napisac prosbe do banku o obnizenie oprocentowania kredytu z 7% na 3,5%. Za bardzo dobre wyniki finansowe firmy i musze wymyslec jeszcze jakies inne superpowody zeby sie zgodzili. Juz to widze...Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2015, 15:53
-
Kourtney wrote:Praca niby siedzaca ale dosyc stresujaca momentami Dobra lece bo przerwa mi sie skonczyla.
Jeszcze specjalne zyczenie szfea. Mam napisac prosbe do banku o obnizenie oprocentowania kredytu z 7% na 3,5%. Za bardzo dobre wyniki finansowe firmy i musze wymyslec jeszcze jakies inne superpowody zeby sie zgodzili. Juz to widze... -
nick nieaktualnyJa jakis czas temu powiedzialam szefowej, ze staramy sie o dzidziusia, bo juz mialam dosc tego wymyslania. Mialam dosc kombinowania jak to wymknac sie na badania do lekarza a w ostatnim czase mialam ich sporo i postawilam kawe na lawe. A ona ku mojemu zdziwnieniu powiedziala, ze zyczy nam powodzenia i poprosila, bym powiedziala jej w miare szybko gdy sie uda, bo on chcialaby abym po macierzynskim do jej zespolu wrocila i abysmy mogly to tak pozalatwiac No, zobaczymy jak to wyjdzie w praktyce
Helen lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
byłam dziś na wizycie. na starym wysłużonym usg przychodni NFZ ujrzałam malutki pęcherzyk ciążowy Pan doktor powiedział, że za mały żeby zmierzyć, ale rozwiał wątpliwości co do bolącego jajnika ("tak może być")
krysiak, stardust87, Wiaterek, flawless, mmarzenak lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kourtney wrote:Marzenak mam podobnie. Ja od 1wrzesnia zostalam zatrudniona na czas nieokreslony. Boje sie ze pomysla ze dostala na nieokreslony czyli przysluguje macierzynski i wszystko wiec od razu zaszla w ciaze...
Ja mam nieokreślony juz drugi rok a i tak pewnie usłyszę że zrobiłam to specjalnie hehe choć dam szefowi szansę żeby mnie zaskoczył.
A planujecie od razu L4 czy peacujecie do oporu? Przynajmniej teoretycznie -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa bym chciala ba l4 najlepiej od razu no ale nie bede na sile wymyslac nie wiadomo czego. Jak bedzie wszystko w porzadku to bede musiala pracowac dalej. Lekarze chyba niedawaja na zyczenie l4?
A moj narzeczony chyba wlasnie tak mysli bo on by chcial zebym od razu poprosila na caly czas ciazy . a tak sie przeciez chyba nie da. On sie strasznie martwi bo jego siostra poronila w poczatkowych tygodniach wlasnie przez to ze duzo pracowala. Tylko ona miala calkiem inna prace fizyczna ale on sie i tak martwi -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny