X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Czerwcowe mamusie 2016
Odpowiedz

Czerwcowe mamusie 2016

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 października 2015, 15:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marzenak mam podobnie. Ja od 1wrzesnia zostalam zatrudniona na czas nieokreslony. Boje sie ze pomysla ze dostala na nieokreslony czyli przysluguje macierzynski i wszystko wiec od razu zaszla w ciaze...

• mmarzenak Autorytet

Wysłany: 1 października 2015, 15:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no właśnie też się tego boje.. no ale co zrobimy, najważniejsze aby fasolek rosną.. (tak mi powtarza mąż)

lprkuay3dehqwb0g.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 października 2015, 15:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Praca niby siedzaca ale dosyc stresujaca momentami :/ Dobra lece bo przerwa mi sie skonczyla.
    Jeszcze specjalne zyczenie szfea. Mam napisac prosbe do banku o obnizenie oprocentowania kredytu z 7% na 3,5%. Za bardzo dobre wyniki finansowe firmy i musze wymyslec jeszcze jakies inne superpowody zeby sie zgodzili. Juz to widze...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2015, 15:53

• mmarzenak Autorytet

Wysłany: 1 października 2015, 15:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kourtney wrote:
    Praca niby siedzaca ale dosyc stresujaca momentami :/ Dobra lece bo przerwa mi sie skonczyla.
    Jeszcze specjalne zyczenie szfea. Mam napisac prosbe do banku o obnizenie oprocentowania kredytu z 7% na 3,5%. Za bardzo dobre wyniki finansowe firmy i musze wymyslec jeszcze jakies inne superpowody zeby sie zgodzili. Juz to widze...
    no to życze powodzenia, ja lece siku i zbieram się do domku, a po drodze na bete..

lprkuay3dehqwb0g.png
  • Pati_89 Autorytet

Wysłany: 1 października 2015, 15:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kourtney wrote:
    Pati witamy :) gratulacje . skad jestes?

Racibórz, na śląsku.

f2w3dqk3ob7fxh99.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 października 2015, 16:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jakis czas temu powiedzialam szefowej, ze staramy sie o dzidziusia, bo juz mialam dosc tego wymyslania. Mialam dosc kombinowania jak to wymknac sie na badania do lekarza a w ostatnim czase mialam ich sporo i postawilam kawe na lawe. A ona ku mojemu zdziwnieniu powiedziala, ze zyczy nam powodzenia i poprosila, bym powiedziala jej w miare szybko gdy sie uda, bo on chcialaby abym po macierzynskim do jej zespolu wrocila i abysmy mogly to tak pozalatwiac :-) No, zobaczymy jak to wyjdzie w praktyce :-)

Helen lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 października 2015, 16:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mmarzenak wrote:
    widzę że tu same ścisłe umysły... ja to typowa humanistka:)
    Ja studiowalam germanistyke, najpierww Polsce licencjat potem magister w De. A zycie sie tak potoczylo ze pracuje w rozliczeniach :-)

• sylwiak Ekspertka

Wysłany: 1 października 2015, 16:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja Katowice, ale aktualnie Londyn.

Kruszynko rośnij zdrowo... <3 Kochamy Cię...
    1 cykl udany <3
    relgvcqghi9hgve4.png
  • madziak2202 Autorytet

Wysłany: 1 października 2015, 16:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    byłam dziś na wizycie. na starym wysłużonym usg przychodni NFZ ujrzałam malutki pęcherzyk ciążowy :) Pan doktor powiedział, że za mały żeby zmierzyć, ale rozwiał wątpliwości co do bolącego jajnika ("tak może być") :P

krysiak, stardust87, Wiaterek, flawless, mmarzenak lubią tę wiadomość

dqpri09kir2ck4nc.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 października 2015, 16:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziak to super . przynajmniej sie uspokoilas . a kiedy nastepna wizyta? Na nastepnej juz na pewno zobaczysz serduszko

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 października 2015, 16:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobrze Madziak, bo juz z niecierpliwoscia czekalam na wiesci od Ciebie :-)

• Pati_89 Autorytet

Wysłany: 1 października 2015, 16:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kourtney wrote:
    Marzenak mam podobnie. Ja od 1wrzesnia zostalam zatrudniona na czas nieokreslony. Boje sie ze pomysla ze dostala na nieokreslony czyli przysluguje macierzynski i wszystko wiec od razu zaszla w ciaze...

Ja mam nieokreślony juz drugi rok a i tak pewnie usłyszę że zrobiłam to specjalnie hehe :) choć dam szefowi szansę żeby mnie zaskoczył.
    A planujecie od razu L4 czy peacujecie do oporu? Przynajmniej teoretycznie :)

f2w3dqk3ob7fxh99.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 października 2015, 16:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mysle pracowac ile sie da, choc mam tez mozliwosc w razie czego pracowac z domu wiec jakby cos to mysle, ze czasem z niej skorzystam :-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 października 2015, 16:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja bym chciala ba l4 najlepiej od razu no ale nie bede na sile wymyslac nie wiadomo czego. Jak bedzie wszystko w porzadku to bede musiala pracowac dalej. Lekarze chyba niedawaja na zyczenie l4?
    A moj narzeczony chyba wlasnie tak mysli bo on by chcial zebym od razu poprosila na caly czas ciazy . a tak sie przeciez chyba nie da. On sie strasznie martwi bo jego siostra poronila w poczatkowych tygodniach wlasnie przez to ze duzo pracowala. Tylko ona miala calkiem inna prace fizyczna ale on sie i tak martwi

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 października 2015, 16:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ehh jeszcze do 18 tu musze siedziec. I zaczelo mnie pikac cos w jajniku ale mysle ze to normalne

• Pati_89 Autorytet

Wysłany: 1 października 2015, 17:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja właśnie też mam fizyczną a dokładnie stojącą przez 10 h :/ jedni lekarza pytają czy chcesz inni nie zobaczę jak to będzie u mojego :) mój mąż już na nic mi nie pozwala a dopiero od 3 dni wie o ciąży :)

f2w3dqk3ob7fxh99.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 października 2015, 19:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wreszcie w domu.macie jakis pomysl na zdrowa kolacje?

• stardust87 Autorytet

Wysłany: 1 października 2015, 20:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam zupę pomidorową z makaronem :P

Kourtney lubi tę wiadomość

Moje maleństwo [*] 30.07.13 (5tc) |
    Drugie maleństwo [*]7.10.2015 (7tc)
    f2wljw4zsezkkurs.pngmhsv9vvjv50e03h0.png
  • madziak2202 Autorytet

Wysłany: 1 października 2015, 21:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a mój R na kolecje zrobił mi dwa hamburgery :P właśnie dojadam drugiego :)

Kourtney, stardust87 lubią tę wiadomość

dqpri09kir2ck4nc.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 października 2015, 05:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry i milego dnia :)
    Sylwiak powodzenia na wizycie ;)

‹‹ 29 30 31 32 33 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża bliźniacza – wszystko co musimy o niej wiedzieć

Ciąża bliźniacza to rodzaj ciąży wielopłodowej, podczas której w macicy kobiety rozwijają się jednocześnie dwa płody. Ciąże bliźniacze stanowią około 1,25% wszystkich ciąż, czyli średnio jeden na sto porodów kończy się przyjściem na świat nie jednego, a dwójki dzieci. Współcześnie coraz więcej ciąż to właśnie ciąże bliźniacze. Przeczytaj i dowiedz się m.in. jak powstaje ciąża bliźniacza, jakie są jej rodzaje i jakie może powodować ryzyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza - najnowsze odkrycia nauki i perspektywy leczenia

W miesiącu świadomości endometriozy, dzielimy się z Wami nowymi odkryciami, które stają się źródłem nadziei. Badania nad genami i mikrobiomem oferują potencjalne klucze do lepszych terapii. Zobacz, jak nauka prowadzi nas ku lepszemu zrozumieniu i leczeniu tej trudnej choroby.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Droga ku rodzicielstwu - inspirująca historia Danuty i Adama

Dla wielu par starających się o potomstwo, droga do rodzicielstwa często bywa pełna wyzwań i niepewności. Jednak dla Adama i Danusi Dzionków ta droga, choć trudna, okazała się pełna nadziei i wreszcie spełnionych marzeń. Ich historia stanowi inspirujący przykład siły i determinacji w staraniach o dziecko, ukazując jednocześnie istotną rolę męskiej części sukcesu w procesie leczenia niepłodności.

CZYTAJ WIĘCEJ