Czerwcowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
madziak2202 wrote:byłam dziś na wizycie. na starym wysłużonym usg przychodni NFZ ujrzałam malutki pęcherzyk ciążowy Pan doktor powiedział, że za mały żeby zmierzyć, ale rozwiał wątpliwości co do bolącego jajnika ("tak może być")
najważniejsze, że wszystko w porządku, do to widzę, że przetarłaś nam szlaki przed lekarzem... -
Pati_89 wrote:Ja mam nieokreślony juz drugi rok a i tak pewnie usłyszę że zrobiłam to specjalnie hehe choć dam szefowi szansę żeby mnie zaskoczył.
A planujecie od razu L4 czy peacujecie do oporu? Przynajmniej teoretycznie
ja zamierzam pracować do oporu, oczywiście w granicach rozsądku...tak aby nie urodzić w firmie..krysiak lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mi sie wlasnie skończył palmers, muszę jechać kupić.
Kourtney jak gardło? Przeszło? Mnie coś od wczoraj rozkłada - ledwo żyję a młody jeszcze daje popalić... Zaczynam sobie myśleć co Ja najlepszego zrobiłam planując drugą ciążę teraz -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa wlasnie weszlam do firmowej kuchni zrobic sobie herbatke i wchodzi kolezanka opatulona szalikiem. Wiec pytam czy wszystko dobrze a ona do mnie ze ja choroba rozbiera. No juz mialam na koncu jezyka by jej powiedziec, aby sie do mnie nie zblizala
-
krysiak wrote:Ja wlasnie weszlam do firmowej kuchni zrobic sobie herbatke i wchodzi kolezanka opatulona szalikiem. Wiec pytam czy wszystko dobrze a ona do mnie ze ja choroba rozbiera. No juz mialam na koncu jezyka by jej powiedziec, aby sie do mnie nie zblizala
to uciekaj jak najdalej od niej... -
nick nieaktualny
-
mmarzenak wrote:jesteś zadowolona z tego palmersa?
-
mmarzenak wrote:no właśnie czas na zakupy, może też dziś wstąpię do Rossmanna. Stardust zrób sobie herbatkę z cytrynką i miodem.. dbaj o siebie!
Piję i piję i nic nie pomaga chyba dziś przy okazji kupię w rossmannie Prenalen, może on coś zdziała
Pysiaczek89 lubi tę wiadomość
-
stardust87 wrote:Bardzo, brzuch w ciąży ogromny a rozstępów zero, mimo że mam skłonności bo w okresie dojrzewania cały tyłek i cycki mi poorało. Tylko zapach ma ciężki, taki słodki mdlący... Ale to jeden z niewielu kosmetyków na rozstępy który można używać już w pierwszym trymestrze - większość jest od drugiego.
to chyba go kupię
kup sobie może ten Prenalen i się kuruj, jeszcze małego zarazisz... -
Hej hej, dopisuję się z terminem na 5 czerwca Ten wątek już ma tyle stron, a przecież na czerwiec testować można dopiero od jakiegoś tygodnia. Aż strach myśleć ile naklepiemy przez te 9 miesięcy
mmarzenak, krysiak, Kourtney lubią tę wiadomość