Czerwcowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
słońce82 wrote:Dziewczyny staram się o drugie dziecko, obecnie mam 29dc wczoraj moja temp. spadła, a dziś znowu wzrosła i pojawiła się nadzieja, że może jednak się udało, z tym, że od dziś nie bolą mnie piersi, są nabrzmiałe, ale nie bolą, nawet jak je poduszę, jak miałyście w cyklu, w którym Wam się udało zaciążyć?
zrób test, z tego co widzę każda miała inne objawy.. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJaka ja rozkojarzona jestem, siedze przed kompem, licze, potem sie okazuje, ze nie ta linijka.... No koszmar jakis... Gdy jade samochodem do pracy to tak samo, sama siebie musze pilnowac, gorzej niz swiezo zakochana
Kourtney lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kourtney wrote:Jak mialam przerwe zarejestrowalam sie do przychodni do gina na nfz. I udalo sie zalatwic wizyte na 8pazdziernika na 8:00 bo miejsce sie akurat zwolnilo. Ale sie ciesze
a potem mam u prywatnego tydzien pozniej 16.10
ej to dobry pomysł, może też umowie się na nfz.. -
nick nieaktualnyJa jestem ksiegowa w biurze ale zajmuje sie glownie finansami przedsiebiorstwa. A tak to jeszcze prywatnie prowadze biuro rachunkowe ale to od niedawna bo od lipca dopiero wiec narazie sie rozkreca wszystko
mmarzenak, flawless lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPo porodzie jak odchowam to bede chciala wlasnie bardziej sie oglosic z tym moim biurem rachunkowym i dodam do tego jeszcze uslugi ksiegowe i bede mogla pracowac w domu i zajmowac sie dzieckiem.
Narazie nie mam zadnej strony internetowej ani niedawalam za bardzo ogloszen wiec mam tylko zlecenia glownie od rodziny albo sasiadow z okolicy ktorzy o tym wiedza -
Kourtney wrote:Po porodzie jak odchowam to bede chciala wlasnie bardziej sie oglosic z tym moim biurem rachunkowym i dodam do tego jeszcze uslugi ksiegowe i bede mogla pracowac w domu i zajmowac sie dzieckiem.
Narazie nie mam zadnej strony internetowej ani niedawalam za bardzo ogloszen wiec mam tylko zlecenia glownie od rodziny albo sasiadow z okolicy ktorzy o tym wiedza
bardzo fajny pomysł, ja w sumie 2 tygodnie temu awansowałam na nowe stanowisku, a tu ciąża, aż strach im powiedzieć..