Czerwcowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam serdecznie wszystkie czerwcowe mamusie
Dwie bety potwierdziły że spotkało nas to szczęście i rozwija się we mnie nowe życie
Staraliśmy sie 16 cykli, 3 z clo, 2 z pregnylem a pierwszy z duphastonem.
Termin porodu przypada na 11 czerwca. Pozdrawiam serdecznie :-*flawless, Wiaterek, stardust87, krysiak, mmarzenak, Kourtney, Kawokado, Jasmin30 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Pati_89 wrote:Witam serdecznie wszystkie czerwcowe mamusie
Dwie bety potwierdziły że spotkało nas to szczęście i rozwija się we mnie nowe życie
Staraliśmy sie 16 cykli, 3 z clo, 2 z pregnylem a pierwszy z duphastonem.
Termin porodu przypada na 11 czerwca. Pozdrawiam serdecznie :-*
witamy:)Pati_89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Miałam mieć w 6t5d ale będę miała w 7t1d raczej. Suwaczkiem się u mnie ie sugerujcie bo liczy od ostatniej @ a owulację miałam w 19/20 dc wiec dziś jest 5t1d
Pati_89 lubi tę wiadomość
Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
Ja idę jeszcze jutro tylko, ze nie u mojego lekarza. Będzie 5t2d więc na usg co najwyzej pęcherzyk będzie. Ale chciałam dostać lutke albo dupka, wziąć jakieś badania. Trochę inaczej traktuję tą ciążę niż poprzednią. Bardziej ostrożna jestem. Być może L4 też wezmę. Mam pracę iby ok, ale ciagle muszę sie schylać, podnosić, kręcić i jeszcze ludzie cały czas, a z nimi róznie bywa. Nieraz zakatarzeni, z goraczkami, kichają, prychają. Lepiej dmuchać na zimne...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2015, 11:25
Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
Wiaterek wrote:Ja idę jeszcze jutro tylko, ze nie u mojego lekarza. Będzie 5t2d więc na usg co najwyzej pęcherzyk będzie. Ale chciałam dostać lutke albo dupka, wziąć jakieś badania. Trochę inaczej traktuję tą ciążę niż poprzednią. Bardziej ostrożna jestem. Być może L4 też wezmę. Mam pracę iby ok, ale ciagle muszę sie schylać, podnosić, kręcić i jeszcze ludzie cały czas, a z nimi róznie bywa. Nieraz zakatarzeni, z goraczkami, kichają, prychają. Lepiej dmuchać na zimne...
no najlepiej dmuchać na zimne, wierze że teraz będzie wszystko ok.. to odezwij się jutro po wizycie.. i opowiedz co i jak:)Wiaterek, krysiak lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa mam wizyte w poniedzialek i to bedzie moj 3 tydzien (a dokladnie 20 dzien) po owulacji Licze od owulacji bo moja owulka miala miejsce w 52dc wiec wedlug belly jestem dzisiaj w 10tc oooo, gdyby tak naprawde bylo, juz wiele stresow byloby za mna
Wiaterek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPati_89 wrote:Ja chyba tez pójdę na początku 7 tyg choc najchętniej poleciałabym bym już hehe:) na razie to jest jakaś abstrakcja dla mnie człowiek tak długo sie stara i czeka a potem i tak jest w szoku
mmarzenak lubi tę wiadomość