Czerwcowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymadziak2202 wrote:ja się jutro wybieram (umówiłam się na nfz), chcę aby spojrzał co tam się dzieje bo ból jajnika zaczyna być nieznośny...
zdam relacje wieczorem, trzymajcie kciuki!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 września 2015, 19:54
-
nick nieaktualnymadziak2202 wrote:ja się jutro wybieram (umówiłam się na nfz), chcę aby spojrzał co tam się dzieje bo ból jajnika zaczyna być nieznośny...
zdam relacje wieczorem, trzymajcie kciuki!!! -
nick nieaktualnyKourtney wrote:Czuje ze zaczyna mnie brac jakies przeziebienie. Zaczyna mnie drapac w gardle
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Drogie Panie to moja 4 ciąża, mam jednego syna 11 letniego. Coś nie mam szczęscia do ciązy. Drugą poroniłam w 6 tyg samoistnie a trzecia niestety miała potężne wady genetyczne. Teraz jestem dobrej mysli. W koncu do trzech razy sztuka :)Musi być dobrze, dziś odebrałam bete i jest 1500 a wczesniejsza wynosila 500 wiec jest dobrze
Tyle o mnieWiaterek, Helen lubią tę wiadomość
ratiolegis -
nick nieaktualny
-
Byłam u lekarza w zeszły piatek dokładnie w dniu spodziewanego okresu bo miałam od kilku dni brązowe plamienia. Lekarz nic nie zobaczył na usg kazał brać luteinę i przyjść na 2 tygodnie... natomiast troche martwię się beta ze jest za duża...wg widełek laboratorium 4 tydzień jest w granicach 10-750 a ja mam 1500. Trochę dużo co?ratiolegis
-
Witam wszystkie nowe czerwcówki i tylko tyle ode mnie na dziś bo Bert dał mi dziś popalić i padam na ryj... Dobrej nocy
A, u mnie dziś mdłości mam nadzieję że ominą mnie takie mdłości i wymioty jak w ciąży z Bertem -
A jeszcze chciałam napisać że jak któraś nie oglądała to polecam program "o matko" Kasi Bosackiej. Kiedyś na TVN Player byly wszystkie odcinki dostępne, polecam. Naprawdę fajne
Kourtney lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Owu miałam 09.09 była potwierdzona testem i samopoczuciem, zawsze czuję kiedy mam owulację. Teraz się tak zastanawiam bo może ja źle coś liczę..ostatni okres zaczał się 27.08, czyli dziś wychodzi 4 tydz i 6 dzień. Może to trzeba liczyć jako 5 tydzień? Bo wtedy by sie zgadzało. Wiem że panikuje ale co zrobic A Wy dziewczyny jak dajecie rade? macie juz potwierdzone ciąze?ratiolegis
-
nick nieaktualnyRetiolegis to jestes juz w 5 tygodniu. Zobacz ja mam na suwaczku 5 tydzien ale to pokazuje zakonczone tygodnie czyli weszlam w 6 tydzien
Mamy podobnie ja ostatni okres 26.08
Zrob sobie tez suwaczek i wklej w podpisWiadomość wyedytowana przez autora: 30 września 2015, 21:48
-
nick nieaktualny
-
flawless wrote:Mąż wraca z pracy i akurat jedzie do mnie z chińskim już mi ślinka cieknie a przecież godzinę temu zjadłam dokładkę obiadu i nadal jestem głodna masakra, jeszcze kilka miesięcy i będę wyglądać jak kulka
zjadłam przed chwilą winogrona i wafle ryżowe ...kurczę coza ssanie, każdy dzień to walka aby nie spałaszować wszystkiego co przychodzi mi na myśl.
Jadę na parę dni do siostry, to tam zaszaleję u nich zawsze pyszności
co do wizyty mam jedną 14października na 14.00 ale będę próbowała pójść wcześniej do innego lekarza, bo 14.10 to nie znam tej lekarki i dopiero będę u niej 1raz.
Madziak jak po wizycie?coś wiadomo?