Czerwcowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymadziak2202 wrote:ja się jutro wybieram (umówiłam się na nfz), chcę aby spojrzał co tam się dzieje bo ból jajnika zaczyna być nieznośny...
zdam relacje wieczorem, trzymajcie kciuki!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 września 2015, 19:54
-
nick nieaktualnymadziak2202 wrote:ja się jutro wybieram (umówiłam się na nfz), chcę aby spojrzał co tam się dzieje bo ból jajnika zaczyna być nieznośny...
zdam relacje wieczorem, trzymajcie kciuki!!! -
nick nieaktualnyKourtney wrote:Czuje ze zaczyna mnie brac jakies przeziebienie. Zaczyna mnie drapac w gardle
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Drogie Panie to moja 4 ciąża, mam jednego syna 11 letniego. Coś nie mam szczęscia do ciązy. Drugą poroniłam w 6 tyg samoistnie a trzecia niestety miała potężne wady genetyczne. Teraz jestem dobrej mysli. W koncu do trzech razy sztuka :)Musi być dobrze, dziś odebrałam bete i jest 1500 a wczesniejsza wynosila 500 wiec jest dobrze
Tyle o mnieWiaterek, Helen lubią tę wiadomość
ratiolegis -
nick nieaktualny
-
Byłam u lekarza w zeszły piatek dokładnie w dniu spodziewanego okresu bo miałam od kilku dni brązowe plamienia. Lekarz nic nie zobaczył na usg kazał brać luteinę i przyjść na 2 tygodnie...
natomiast troche martwię się beta ze jest za duża...wg widełek laboratorium 4 tydzień jest w granicach 10-750 a ja mam 1500. Trochę dużo co?
ratiolegis -
Witam wszystkie nowe czerwcówki
i tylko tyle ode mnie na dziś bo Bert dał mi dziś popalić i padam na ryj... Dobrej nocy
A, u mnie dziś mdłościmam nadzieję że ominą mnie takie mdłości i wymioty jak w ciąży z Bertem
-
A jeszcze chciałam napisać że jak któraś nie oglądała to polecam program "o matko" Kasi Bosackiej. Kiedyś na TVN Player byly wszystkie odcinki dostępne, polecam. Naprawdę fajne
Kourtney lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Owu miałam 09.09 była potwierdzona testem i samopoczuciem, zawsze czuję kiedy mam owulację. Teraz się tak zastanawiam bo może ja źle coś liczę..ostatni okres zaczał się 27.08, czyli dziś wychodzi 4 tydz i 6 dzień. Może to trzeba liczyć jako 5 tydzień? Bo wtedy by sie zgadzało. Wiem że panikuje ale co zrobic
A Wy dziewczyny jak dajecie rade? macie juz potwierdzone ciąze?
ratiolegis -
nick nieaktualnyRetiolegis to jestes juz w 5 tygodniu. Zobacz ja mam na suwaczku 5 tydzien ale to pokazuje zakonczone tygodnie czyli weszlam w 6 tydzien
Mamy podobnie ja ostatni okres 26.08
Zrob sobie tez suwaczek i wklej w podpisWiadomość wyedytowana przez autora: 30 września 2015, 21:48
-
nick nieaktualny
-
flawless wrote:Mąż wraca z pracy i akurat jedzie do mnie z chińskim
już mi ślinka cieknie a przecież godzinę temu zjadłam dokładkę obiadu i nadal jestem głodna
masakra, jeszcze kilka miesięcy i będę wyglądać jak kulka
zjadłam przed chwilą winogrona i wafle ryżowe...kurczę coza ssanie, każdy dzień to walka aby nie spałaszować wszystkiego co przychodzi mi na myśl.
Jadę na parę dni do siostry, to tam zaszalejęu nich zawsze pyszności
co do wizyty mam jedną 14października na 14.00 ale będę próbowała pójść wcześniej do innego lekarza, bo 14.10 to nie znam tej lekarki i dopiero będę u niej 1raz.
Madziak jak po wizycie?coś wiadomo?