X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Czerwcowe mamusie 2016
Odpowiedz

Czerwcowe mamusie 2016

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 września 2015, 19:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wlasnie a bedziecie chodzic na nfz czy prywatnie? Czy tak i tak? Ja zapisalam sie prywatnie ale w sumie zastanawiam sie czy sie tez na nfz nie zapisac. Co myslicie?

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 września 2015, 19:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    madziak2202 wrote:
    ja się jutro wybieram (umówiłam się na nfz), chcę aby spojrzał co tam się dzieje bo ból jajnika zaczyna być nieznośny...
    zdam relacje wieczorem, trzymajcie kciuki!!!
    Bede trzymac kciuki. O ktorej wizytujesz?;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 września 2015, 19:54

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 września 2015, 19:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    madziak2202 wrote:
    ja się jutro wybieram (umówiłam się na nfz), chcę aby spojrzał co tam się dzieje bo ból jajnika zaczyna być nieznośny...
    zdam relacje wieczorem, trzymajcie kciuki!!!
    To powodzenia Madziak, niech lekarz rozwieje watpliwości i zmartwienia!

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 września 2015, 19:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kourtney wrote:
    Czuje ze zaczyna mnie brac jakies przeziebienie. Zaczyna mnie drapac w gardle :(
    Mnie tak ostatnie kilka dni bolało gardło a dzisiaj jak ręka odjął przeszło. Ale przyniosłam sobie do pracy taki grubachny sweter i sie nim opatulam gdy tylko robi mi sie zimno.

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 września 2015, 19:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi zawsze na gardlo pomagal tymianek ale nie wiem czy to ziolo mozna pic w ciazy

• ratiolegis Debiutantka

Wysłany: 30 września 2015, 20:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny,
    Przyłączam się do Was, wstępnie termin mam na 02.06.2016 :) dziś jest 4tyg+6dzien.

Gorąco pozdrawiam wszystkie przyszłe mamusie.

krysiak, Kourtney, Wiaterek, stardust87, Helen, flawless lubią tę wiadomość

ratiolegis
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 września 2015, 20:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ratiolegis wrote:
    Hej dziewczyny,
    Przyłączam się do Was, wstępnie termin mam na 02.06.2016 :) dziś jest 4tyg+6dzien.

Witaj i zapraszamy do aktywnego udzielania sie :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 września 2015, 20:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ratiolegis wrote:
    Hej dziewczyny,

Super. Gratulacje !!! :)
    Napisz nam cos o sobie. To twoja pierwsza ciaza?

• ratiolegis Debiutantka

Wysłany: 30 września 2015, 20:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Drogie Panie to moja 4 ciąża, mam jednego syna 11 letniego. Coś nie mam szczęscia do ciązy. Drugą poroniłam w 6 tyg samoistnie a trzecia niestety miała potężne wady genetyczne. Teraz jestem dobrej mysli. W koncu do trzech razy sztuka :)Musi być dobrze, dziś odebrałam bete i jest 1500 a wczesniejsza wynosila 500 wiec jest dobrze :)

Tyle o mnie :)

Wiaterek, Helen lubią tę wiadomość

ratiolegis
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 września 2015, 20:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Retiolegis teraz juz musi byc dobrze :) a umowilas sie juz na pierwsza wizyte do gina?

• Wiaterek Autorytet

Wysłany: 30 września 2015, 20:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witaj, pięknie przyrosła beta. Tym razem na pewno się uda :) Ja też jestem dobrej myśli :]

Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
    Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
    Moje największe szczęścia <3
    4 Aniołki
  • ratiolegis Debiutantka

Wysłany: 30 września 2015, 20:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Byłam u lekarza w zeszły piatek dokładnie w dniu spodziewanego okresu bo miałam od kilku dni brązowe plamienia. Lekarz nic nie zobaczył na usg kazał brać luteinę i przyjść na 2 tygodnie...:) natomiast troche martwię się beta ze jest za duża...wg widełek laboratorium 4 tydzień jest w granicach 10-750 a ja mam 1500. Trochę dużo co?

ratiolegis
  • stardust87 Autorytet

Wysłany: 30 września 2015, 20:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam wszystkie nowe czerwcówki ;) i tylko tyle ode mnie na dziś bo Bert dał mi dziś popalić i padam na ryj... Dobrej nocy ;)

A, u mnie dziś mdłości :| mam nadzieję że ominą mnie takie mdłości i wymioty jak w ciąży z Bertem

Moje maleństwo [*] 30.07.13 (5tc) |
    Drugie maleństwo [*]7.10.2015 (7tc)
    f2wljw4zsezkkurs.pngmhsv9vvjv50e03h0.png
  • stardust87 Autorytet

Wysłany: 30 września 2015, 21:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A jeszcze chciałam napisać że jak któraś nie oglądała to polecam program "o matko" Kasi Bosackiej. Kiedyś na TVN Player byly wszystkie odcinki dostępne, polecam. Naprawdę fajne :)

Kourtney lubi tę wiadomość

• stardust87 Autorytet

Wysłany: 30 września 2015, 21:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ratiolegis, może będą bliźniaki? ;)

Kourtney lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 września 2015, 21:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Retiolegis a moze mialas owulke wczesniej niz myslisz i moze ciaza jest starsza?

• ratiolegis Debiutantka

Wysłany: 30 września 2015, 21:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Owu miałam 09.09 była potwierdzona testem i samopoczuciem, zawsze czuję kiedy mam owulację. Teraz się tak zastanawiam bo może ja źle coś liczę..ostatni okres zaczał się 27.08, czyli dziś wychodzi 4 tydz i 6 dzień. Może to trzeba liczyć jako 5 tydzień? Bo wtedy by sie zgadzało. Wiem że panikuje ale co zrobic :) A Wy dziewczyny jak dajecie rade? macie juz potwierdzone ciąze?

ratiolegis
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 września 2015, 21:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Retiolegis to jestes juz w 5 tygodniu. Zobacz ja mam na suwaczku 5 tydzien ale to pokazuje zakonczone tygodnie czyli weszlam w 6 tydzien :)
    Mamy podobnie ja ostatni okres 26.08

Zrob sobie tez suwaczek i wklej w podpis :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 września 2015, 21:48

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 września 2015, 21:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam potwierdzona ciaze pozytywnymi testami i dwoma betami. Pierwsza wizyta jeszcze przede mna

• Helen Autorytet

Wysłany: 30 września 2015, 21:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    flawless wrote:
    Mąż wraca z pracy i akurat jedzie do mnie z chińskim :D już mi ślinka cieknie a przecież godzinę temu zjadłam dokładkę obiadu i nadal jestem głodna :D masakra, jeszcze kilka miesięcy i będę wyglądać jak kulka
    ja raz głodna raz najedzona...ale jak przeczytałam to też nabrałam ochoty :P
    zjadłam przed chwilą winogrona i wafle ryżowe :P...kurczę coza ssanie, każdy dzień to walka aby nie spałaszować wszystkiego co przychodzi mi na myśl.
    Jadę na parę dni do siostry, to tam zaszaleję:) u nich zawsze pyszności :)

co do wizyty mam jedną 14października na 14.00 ale będę próbowała pójść wcześniej do innego lekarza, bo 14.10 to nie znam tej lekarki i dopiero będę u niej 1raz.
    Madziak jak po wizycie?coś wiadomo?

feegu6l.png
‹‹ 24 25 26 27 28 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ranking TOP produktów zwiększających szanse na zajście w ciążę

Wybrane produkty, które mogą zwiększyć szanse na zajście w ciążę, skrócić starania o dziecko i szybciej przybliżyć Cię do wymarzonego celu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - najczęstsze przyczyny, objawy i leczenie

Suchość pochwy to wstydliwa dolegliwość, która dotyka wielu kobiet. Kiedy się pojawia? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z odpowiednim nawilżeniem pochwy? Czy suchość pochwy można leczyć? 

CZYTAJ WIĘCEJ