Czerwcowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyoligo wrote:Hej kobietki zastanawiam sie czy dolaczyc do Was..co prawda dwa testy pozytywne ..wizyta zaklepana na 13 pazdziernika...zobaczymy co bedzie dalej..boje sie bo to moja pierwsza ciaza...niewiem czego sie spodziewac...z objawow mam tylko bolace,ciezkie piersi i ciagniecie w brzuchu..taki dziwny bol..
.
Gratuluje Wam kobietki
oligo witaj Gratulacje ! A na kiedy ci wyliczyło wstępny termin? Skąd jesteś?
Też jestem w pierwszej ciąży -
nick nieaktualnymmarzenak wrote:ja na razie ciąża bez jakichkolwiek objaw:) (odpukać)
czasem mam jedynie delikatne skurcze macicy, ale to tak 2 lub 3 razy dziennie..
u mnie oprócz zgagi też żądnych objawów. Na szczescie migdały mi pomogły i jest juz dzisiaj lepiejkrysiak, mmarzenak lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyflawless wrote:Kourtney o jak miło, też jestem z Warszawy - Wilanów, tyle że przeprowadziłam się jakieś 6 miesięcy temu, okolic za dobrze nie znam, na szczęście mam tu szwagierkę która mieszka w centrum od dłuższego czasu, więc zawsze mam gdzie iść na kawkę czy gdzieś pójść na spacer z małą
Ja z Mokotowa, ale mamy nadzieje ze na wiosne jeszcze przed narodzinami dziecka uda nam sie juz przeprowadzic do nowego domu.flawless lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKourtney wrote:flawless usunelas posta? bo mi nagle zniknal
Tak, ale przypadkowo Aniela mi usunęła bo trzymam ją na kolanach a ona mi nieraz naciska na klawiaturę, odpisałam na post oligo i teraz miałam odpisać na twój no więc nadal będziesz mieszkać w Warszawie czy planujesz inne miejsce? -
nick nieaktualnyflawless wrote:Tak, ale przypadkowo Aniela mi usunęła bo trzymam ją na kolanach a ona mi nieraz naciska na klawiaturę, odpisałam na post oligo i teraz miałam odpisać na twój no więc nadal będziesz mieszkać w Warszawie czy planujesz inne miejsce?
Warszawa. Dom kupilismy bo budowac od podstaw to nie na nasze nerwy. Tylko trzeba go dokonczyc w srodku (pozmieniac bo nie wszystko nam pasuje) i zadbac o dzialke przy domu. No i cale wyposazenie do domu trzeba zakupic, urzadzanie pokoi, kuchni, lazienek to wszystko jeszcze przed nami. Takze zamiast podrozy poslubnej to wiekszosc pieniedzy pojdzie na wykanczanie domu i wyprawkeWiadomość wyedytowana przez autora: 30 września 2015, 17:22
flawless, mmarzenak lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKtóra najszybciej wizytuje i kiedy? bo już zapomniałam ;P a nie wiem w ktory dzien trzymac mocno kciuki Może zrobie jakas liste z wizytami osobno, kto kiedy i o ktorej ma wizyte? Z checia sie tego podejme tylko musicie mi napisac
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 września 2015, 17:25
Helen lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA bo ty za 2 miesiące bierzesz ślub? Gratuluję
My też mamy dom, teść i mój tata nam go wybudowali bo jeden jest murarz drugi jest od wykończeń.. więc mieliśmy na tyle łatwo że tanio nas to wyszło, dom też szybko postawili bo w ciągu 2 miesięcy... wykończenie potrwało dłużej ale warto było czekać by być w końcu na swoimKourtney, mmarzenak lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKourtney wrote:Która najszybciej wizytuje i kiedy? bo już zapomniałam ;P a nie wiem w ktory dzien trzymac mocno kciuki Może zrobie jakas liste z wizytami osobno, kto kiedy i o ktorej ma wizyte? Z checia sie tego podejme tylko musicie mi napisac
12 październik godz. 19:00 -
nick nieaktualny
-
Ja miałam mieć wizytę 12.10 o 15:45 ale chciałam, żeby R. był na wizycie, a okazuje się , ze najprawdopodobniej o 12 w ten dzień będzie wyjeżdżał. Więc albo go nie będzie albo przełożę wizytę na 15.10. Zła jestem, sama nie wiem czemu się mi wszytko chrzaniWojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
Ja mam w piątek 2.10 o 16.30.
w sumie to według lekarza będzie 5w5d więc nie wiem czy będzie coś wiadomo już...
ale według bety 6-7 tydz.
no i niestety idę sama
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 września 2015, 19:27
Kruszynko rośnij zdrowo... Kochamy Cię...
1 cykl udany
-
nick nieaktualnyObejrzalam odcinek zalegly moje 600gramow szczescia i sie poplakalam. Zawsze do tej pory myslalam ze wczesniqki rodza sie troche szybciej, sa troche dluzej w szpitalu a potem juz wszystko jest dobrze. A wcale tak nie jest, bo prawdziwe problemy zaczynaja sie dopiero z rozwojem Mam nadzieje ze tu wszystkie donosimy
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny