X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Czerwcowe mamusie 2016
Odpowiedz

Czerwcowe mamusie 2016

Oceń ten wątek:
  • mmarzenak Autorytet

Wysłany: 30 września 2015, 15:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jest! w końcu jestem na bieżąco na forum-przeczytałam wszystko:)

krysiak, Kourtney, Helen, stardust87 lubią tę wiadomość

lprkuay3dehqwb0g.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 września 2015, 16:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oligo wrote:
    Hej kobietki :) zastanawiam sie czy dolaczyc do Was..co prawda dwa testy pozytywne ..wizyta zaklepana na 13 pazdziernika...zobaczymy co bedzie dalej..boje sie bo to moja pierwsza ciaza...niewiem czego sie spodziewac...z objawow mam tylko bolace,ciezkie piersi i ciagniecie w brzuchu..taki dziwny bol..
    .
    Gratuluje Wam kobietki :)

oligo witaj :) Gratulacje ! A na kiedy ci wyliczyło wstępny termin? Skąd jesteś?
    Też jestem w pierwszej ciąży

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 września 2015, 16:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mmarzenak wrote:
    ja na razie ciąża bez jakichkolwiek objaw:) (odpukać)
    czasem mam jedynie delikatne skurcze macicy, ale to tak 2 lub 3 razy dziennie..

u mnie oprócz zgagi też żądnych objawów. Na szczescie migdały mi pomogły i jest juz dzisiaj lepiej

krysiak, mmarzenak lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 września 2015, 16:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mmarzenak wrote:
    jest! w końcu jestem na bieżąco na forum-przeczytałam wszystko:)
    hehe podziwiam :D

mmarzenak lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 września 2015, 16:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    flawless wrote:
    Kourtney o jak miło, też jestem z Warszawy - Wilanów, tyle że przeprowadziłam się jakieś 6 miesięcy temu, okolic za dobrze nie znam, na szczęście mam tu szwagierkę która mieszka w centrum od dłuższego czasu, więc zawsze mam gdzie iść na kawkę czy gdzieś pójść na spacer z małą :)

Ja z Mokotowa, ale mamy nadzieje ze na wiosne jeszcze przed narodzinami dziecka uda nam sie juz przeprowadzic do nowego domu.

flawless lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 września 2015, 17:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oligo witaj :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 września 2015, 17:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    flawless usunelas posta? ;) bo mi nagle zniknal

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 września 2015, 17:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kourtney wrote:
    flawless usunelas posta? ;) bo mi nagle zniknal

Tak, ale przypadkowo Aniela mi usunęła bo trzymam ją na kolanach a ona mi nieraz naciska na klawiaturę, odpisałam na post oligo i teraz miałam odpisać na twój :) no więc nadal będziesz mieszkać w Warszawie czy planujesz inne miejsce?

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 września 2015, 17:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    flawless wrote:
    Tak, ale przypadkowo Aniela mi usunęła bo trzymam ją na kolanach a ona mi nieraz naciska na klawiaturę, odpisałam na post oligo i teraz miałam odpisać na twój :) no więc nadal będziesz mieszkać w Warszawie czy planujesz inne miejsce?

Warszawa. Dom kupilismy bo budowac od podstaw to nie na nasze nerwy. Tylko trzeba go dokonczyc w srodku (pozmieniac bo nie wszystko nam pasuje) i zadbac o dzialke przy domu. No i cale wyposazenie do domu trzeba zakupic, urzadzanie pokoi, kuchni, lazienek to wszystko jeszcze przed nami. Takze zamiast podrozy poslubnej to wiekszosc pieniedzy pojdzie na wykanczanie domu i wyprawke

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 września 2015, 17:22

flawless, mmarzenak lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 września 2015, 17:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Która najszybciej wizytuje i kiedy? bo już zapomniałam ;P a nie wiem w ktory dzien trzymac mocno kciuki :) Może zrobie jakas liste z wizytami osobno, kto kiedy i o ktorej ma wizyte? ;) Z checia sie tego podejme tylko musicie mi napisac :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 września 2015, 17:25

Helen lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 września 2015, 17:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dlaczego maybabylove usuneła konto? ;( co sie stalo?

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 września 2015, 18:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A bo ty za 2 miesiące bierzesz ślub? Gratuluję :)
    My też mamy dom, teść i mój tata nam go wybudowali bo jeden jest murarz drugi jest od wykończeń.. więc mieliśmy na tyle łatwo że tanio nas to wyszło, dom też szybko postawili bo w ciągu 2 miesięcy... wykończenie potrwało dłużej ale warto było czekać by być w końcu na swoim :)

Kourtney, mmarzenak lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 września 2015, 18:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kourtney wrote:
    Która najszybciej wizytuje i kiedy? bo już zapomniałam ;P a nie wiem w ktory dzien trzymac mocno kciuki :) Może zrobie jakas liste z wizytami osobno, kto kiedy i o ktorej ma wizyte? ;) Z checia sie tego podejme tylko musicie mi napisac :D

12 październik godz. 19:00 :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 września 2015, 18:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mąż wraca z pracy i akurat jedzie do mnie z chińskim :D już mi ślinka cieknie a przecież godzinę temu zjadłam dokładkę obiadu i nadal jestem głodna :D masakra, jeszcze kilka miesięcy i będę wyglądać jak kulka

madziak2202 lubi tę wiadomość

• Wiaterek Autorytet

Wysłany: 30 września 2015, 18:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja miałam mieć wizytę 12.10 o 15:45 ale chciałam, żeby R. był na wizycie, a okazuje się , ze najprawdopodobniej o 12 w ten dzień będzie wyjeżdżał. Więc albo go nie będzie albo przełożę wizytę na 15.10. Zła jestem, sama nie wiem czemu się mi wszytko chrzani :/

Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
    Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
    Moje największe szczęścia <3
    4 Aniołki
  • sylwiak Ekspertka

Wysłany: 30 września 2015, 19:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam w piątek 2.10 o 16.30.
    w sumie to według lekarza będzie 5w5d więc nie wiem czy będzie coś wiadomo już...
    ale według bety 6-7 tydz.

no i niestety idę sama :(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 września 2015, 19:27

Kruszynko rośnij zdrowo... <3 Kochamy Cię...
    1 cykl udany <3
    relgvcqghi9hgve4.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 września 2015, 19:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Obejrzalam odcinek zalegly moje 600gramow szczescia i sie poplakalam. Zawsze do tej pory myslalam ze wczesniqki rodza sie troche szybciej, sa troche dluzej w szpitalu a potem juz wszystko jest dobrze. A wcale tak nie jest, bo prawdziwe problemy zaczynaja sie dopiero z rozwojem :( Mam nadzieje ze tu wszystkie donosimy

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 września 2015, 19:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kourtney, ja mam wizytę 5.10 o 14.30 :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 września 2015, 19:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czuje ze zaczyna mnie brac jakies przeziebienie. Zaczyna mnie drapac w gardle :(

• madziak2202 Autorytet

Wysłany: 30 września 2015, 19:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja się jutro wybieram (umówiłam się na nfz), chcę aby spojrzał co tam się dzieje bo ból jajnika zaczyna być nieznośny...
    zdam relacje wieczorem, trzymajcie kciuki!!!

dqpri09kir2ck4nc.png
‹‹ 23 24 25 26 27 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Test owulacyjny. Jak działają testy owulacyjne i czy są skuteczne?

Testy owulacyjne są jednym z najprostszych narzędzi do samodzielnego wykrywania dni płodnych i zbliżającej się owulacji. Przeczytaj jak działają testy owulacyjne, jak je prawidłowo wykonać, ile kosztują i czy można im zaufać w 100%. Podpowiemy Ci również jak skutecznie zwiększyć działanie testów owulacyjnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Czego nie jeść  w ciąży - 7 produktów zabronionych

Ciąża to okres wzrostu apetytu i wielu zachcianek kulinarnych. Czy oznacza to zatem, że możesz pozwolić sobie na wszystko i jeść do woli? Niestety nie. Zapoznaj się czego nie jeść w ciąży, aby zachować bezpieczeństwo dla rozwijającego się płodu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Klinika niepłodności - 50 pytań, na które warto znać odpowiedź przy pierwszej wizycie.

Chciałabyś mieć pewność, że dobrze przygotowałaś się do swojej pierwszej wizyty u lekarza, dotyczącej problemów z zajściem w ciążę? Skorzystaj z naszego formularza płodności  – są to pytania, które dobry specjalista prawdopodobnie zada Ci podczas pierwszej wizyty , która pomoże zdiagnozować niepłodność. W ten sposób o niczym nie zapomnisz i będziesz mieć pod ręką wszystkie szczegóły dotyczące Twojego zdrowia, płodności lub historii chorób w Twojej rodzinie!       

CZYTAJ WIĘCEJ