Czerwcowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczyny czy wy też macie takie humorki że non stop byście płakały z byle głupoty? Ja wzruszam się nawet przy głupiej muzyce, nawet jak porządkowałam w szafie ubrania to widząc suknie ślubną wybuchłam takim płaczem że mąż był w szoku, dziś oglądałam teledysk ślubny na laptopie i nie dałam rady nawet dojść do połowy, oj dopiero teraz czuję że jestem w ciąży, widzę że objawy z poprzedniej ciąży wracają z nieziemską siłą
krysiak lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyflawless wrote:Dziewczyny czy wy też macie takie humorki że non stop byście płakały z byle głupoty? Ja wzruszam się nawet przy głupiej muzyce, nawet jak porządkowałam w szafie ubrania to widząc suknie ślubną wybuchłam takim płaczem że mąż był w szoku, dziś oglądałam teledysk ślubny na laptopie i nie dałam rady nawet dojść do połowy, oj dopiero teraz czuję że jestem w ciąży, widzę że objawy z poprzedniej ciąży wracają z nieziemską siłą
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kourtney, tantum verde sobie psiknij.
ja na wizytę będę miała dopiero 7t+2d Ale to może i lepiej. Już na pewno będzie coś widać więc jak nic nie zobaczę to nie będę się łudzić... -
nick nieaktualnyKourtney wrote:Do Łukasza Lewczuka a ty?
Dr n. med. Zwoliński Jerzy, super ma opinie i akurat pracuję w szpitalu gdzie chciałam rodzić, a klinikę ma na Wilanowie "Centrum Medyczne Unicare" mam nadzieje że okaże się fajnym człowiekiem i poświęci mi tyle czasu ile potrzebuję -
nick nieaktualnymmarzenak wrote:teraz zastanawiam się czy to dobrze że nie mam żadnych objawów...
mmarzenak lubi tę wiadomość
-
krysiak wrote:bedzie wszystko dobrze, ja tez nie mam objawow. Teledyski, teksty piosenek czy filmy juz od dawna mnie wzruszaly i nie zauwazylam abe teraz jakos bardziej intensywnie. Pare linijek wyzej napisalas abysmy byly dobrej mysli i masz racje, nie ma co sobie problemow wyszukiwac, przeciez nic dobrego z tego wymyslania nie wyjdzie. Doczekamy sie i my takich objawow, ze bedziemy mialy dosc:-)
pewnie masz racje, wszystkie wkrótce będziemy rzygać.. hehe
krysiak lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny staram się o drugie dziecko, obecnie mam 29dc wczoraj moja temp. spadła, a dziś znowu wzrosła i pojawiła się nadzieja, że może jednak się udało, z tym, że od dziś nie bolą mnie piersi, są nabrzmiałe, ale nie bolą, nawet jak je poduszę, jak miałyście w cyklu, w którym Wam się udało zaciążyć?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2015, 14:01